Ölmus degil dedinya ona bi gulesim geldi :) ilahii.
Biz:)
Gorumcem yok ama kayinvalidemle cok iyiyiz elhamdulillah.
-Bence burda etken kulturlerin ayni olmasi. Ayni koyluyuz.
-Karakterlerimizin ayni olmasi. Ikimizde cabuk uyum saglayan, kolayca sohbet eden ve gulec biriyiz. Ayrica ikimizde ev temizlemeyi, orgu dikis nakis isini severiz.
10 aydir nisanliyim, simdi diyeceksiniz ki bu bilgiden sonra "sen evlenince gor'.
Ama bilmiyorum ya benim kayinvalidem bitane. Mesela zamaninda buyuk eltim cok hastalanmis, yemeden icmeden kesilmis. Kayinvalidem bakmis. Her ondan bahseden " onun gibi kayinvalide bulunmaz' diyor.
Tabi iyidir superdir diye gozu kapali atlamayacagim. Zamaninda belirttim ayni evde yasamak istemedigimi. Cunku tamda iyiyken cok sukur, kendi topuguma sikasim yok ayni evde kalipta.
Nisanlimada soyle izah ettim durumu
Belki fikir olur genc kizlarimiza:
'Insallah senle bir omur beraber yasayacagiz. Sen hayatimda bir omur olacakken, seni doguran ve bu yasa getiren o guzel kadinlada bir omur gorusecegim. Cok sukur cok benziyor zaten annen benim anneme, cok sevdim onu. Boyle guzelken annenle, ayni eve cikarsak bunun buyusu bozulacak diye korkuyorum. O buyu bozulursa ne olacak? Sen annen ve karin arasinda kalacaksin ve uzuleceksin. Senin bu konuda uzulmeni istemem asla. O yuzden ayri kalalim, boyle tatli tatli kalalim diye dusunuyorum'. Bunun ardindan nisanlim o donemde " haaa sen annemin gecimi hakkinda tereddut ettigin icin degil, cok iyiyiz ve bu bozulmasin diyee oyle diyosun???" diye bi soru yoneltti. Dedim aynen oyle :).
Yalan yok cidden seviyorum kayinvalidemi, ama yukardaki ornek bi olasilik olabilir " ananla durmam ben" demek icin planlayan kizlarimiza. Erkeklere annelerini asla kotulemeyin, bunu bilir bunu soylerim.