Merak ediyorum bunu cidden kv görümce

Şunu da unutmamak gerek bu dünya imtihan dünyası kimi eşinden kimi işinden kimi eşinin ailesinden kimi çocuğundan kimi çocuksuzluğundan kimi ise hastalığından imtihan oluyor imtihan dediğimiz okuldaki gibi öyle kağıt kalemle olmuyor ..Rabbim sevdiklerimizin acısını göstermesin de diğer her imtihan atlatılır

Annemle yengem gelin görümcedir. Ve kardeş gibidirler. Dayıma pek bayılmıyoruz ama yengem bi tanedir. Allah başımızdan eksik etmesin onu. Dayım da çekilecek dert değil. Ha bana sorsanız yengeme layık insan yok yeryüzünde ama napalim ki durum bu.

Boşansa evime alırım yengemi kimselere bırakmam 😍

Ben de yengemi teyzelerm kadar severm😍😍
Düğünümde annemden çok ağlamıştı🥰🥰
Allah başımızdan eksik etmesin benziyor ilişkilerimiz

Ya cok merak ediyorum kv görümcesiyle iyi gecinen arasından sızmayan Allah onlardan razı olsun diyen var mı? Nasıl oluyor bu anlatın lütfen..
not: ölen değil yasayan kv görümce :))))))
Benim görümcem yok kv var . Gerçekten Allah razı olsun ondan harika da bir evlat yetiştirmiş. Birlikte planlar yapmaktan da hoşlanırız. Üç erkek evlat sahibi çocuklarının hepsi de anlayışlı düşünceli çocuklar.
Kendim de gorumceyim ne bir kere laf soktum ne rahatını bozdum , genelde yengelerimi tutarım abilerime bu böyle olmaz vs derim . Her konuda yardımcı olmaya çalışırım ama yine de bilmiyorum onlar benim için ne der çünkü malum adım görümce. Abilerim bile zaman zaman onların da yanında sen farkında mısın sen benim kardeşimsin vs gibi söyler yani bi kere de beni tut beni savun sen gorumcesin azıcık laf sok gibi espiri mahiyetin de tabiki sadece söyler

Neyse. İyi bari en azından sayılı da olsa iyi geçinen var 😬😬. Ama tespitim şu yönde görümcesi olmayan kadınlar kayınvalidesiyle iyi geciniyor burda cay kaşığı gbi herseyi karıştıran görümce ! Zaten bizde de öyle 😂
Neyse nee diyelim 🤷‍♀️Allah bize sabır onlara hidayet versin. İyi olanlar da varmış Allah onlardan razı olsun cünkü büyük bi basiret ister elin kızını kızın gibi görüp sahip çıkmak 😊

2 tane görümcem 3 tane kaynım 1 eltim 2 tane de kayınvalidem var görümcelerimle de kayınvalidemlerle de çok iyi anlaşıyoruz, hatta hamileliğimin ilk aylarında çok kötüydüm Allah razı olsun öz kayınvalidem geldi 1 ay kaldı her işimi yaptı çokta seviyorum kendisini kızı gibi davranıyor sessiz sakin kendi halinde biri hayatta da laf söylemez :) Doğumda İnşaAllah yine gelecek :)

Ya aslinda sen iyi olursan iyi olur deniliyor ama cok fazla yakinsan mesafe olarak , arada resmiyet de kalmamissa karsi taraf fazla yüz göz olup kendinde her hakkı görebiliyor. ayri bir ev ,aile, insan oldugunuzu unutabiliyorlar. E sık da gorusuluyorsa yaptiklari sdy daha cok goze gorunuyo . Sürekli kontrol altinda tutulmak istenirseniz ne kadar seversiniz iyi olursunuz? Az gorusseniz tolere edebilirsiniz ama surekli surekli olunca insana nefret bile gelebiliuor. en guzeli haftada 1 görüs onda da hem cok yakin ol hem mesafeli ol .

Ben varım.İkisiyle de gayet iyi geçiniyorum ce çokta seviyorum.Bir kere bile kırıcı yada kinayeli bir laf duymadım.Bence Bunun sebebi arada uzaklık olması Ve bizden tek beklentileri mutlu olmamız.
Kesinlikle haklisiniz . uzaklik ve beklenti . Yakin olunca surekli gelmeniz bekleniyor.esinizin izinli gunlerini ords gecirmesi bekleniyor.Bi hastane isi bile olsa oglum giturur modunda oluyolar. gittiginiz her yerden yaotiginiz her seyden haberleri oluyo m kisacasi beklenti beklenti beklenti yoruyor bu sefer soguyorsunuz gidesiniz de alttan alasiniz da kalmiuor ne kadar iyimser pozitif llursaniz olun .

biz kayınvalidemle baş başa masa kurar içer dertleşiriz sabaha kadar kahve muhabbet alışverişe gitse kesin banada bişey alır gelir kedi sahiplendik evde kedilerimiz var kankam gibi :D en iyi arkadaşım diyebilirim cidden arasam bulamazdım böylesini heralde :D iyiki var

Ya cok merak ediyorum kv görümcesiyle iyi gecinen arasından sızmayan Allah onlardan razı olsun diyen var mı? Nasıl oluyor bu anlatın lütfen..
not: ölen değil yasayan kv görümce :))))))

:KK52:ben varım ben ama Maşallah diyelim aman nazar değmesin:nazar:

6 yıl oldu bir sorun yaşamadık. kv yi çok severim görümcelerime aşığım:halay:ki az da değiller 3 görümcem şimdilik bir eltim var. kayınababa arada laf sokar ama üstüme almam geçerim.

"Sen iyiysen onlar da iyi olur" diyenlere çıldırıyorum artık. Karşısındakilerin iyi oluşunu, kendileri iyi olduğundan öyle zannedenler var.
Bugüne kadar yaptığım iyilikleri gösterdiğim saygıyı fedakarlıklarımı anlatsam enayi diye yüzüme tükürürsünüz.
Bugün geldiğim nokta hala aynı; ne bir gün gönülden bi kızım dendi ne bir gün gönülden bi muhabbet edildi.
7 sene sonra ilk defa gönül koydum muhabbetimi kestim. Aylardır aramıyorlar bile beni artık.

"Sen iyiysen onlar da iyi olur" diyenlere çıldırıyorum artık. Karşısındakilerin iyi oluşunu, kendileri iyi olduğundan öyle zannedenler var.
Bugüne kadar yaptığım iyilikleri gösterdiğim saygıyı fedakarlıklarımı anlatsam enayi diye yüzüme tükürürsünüz.
Bugün geldiğim nokta hala aynı; ne bir gün gönülden bi kızım dendi ne bir gün gönülden bi muhabbet edildi.
7 sene sonra ilk defa gönül koydum muhabbetimi kestim. Aylardır aramıyorlar bile beni artık.
Sonuna kadar haklısınız karşı tarafın insanlığıyla alakalı iyi huylu sessiz yumuşak olunca ezik görüp laf sokuyorlar ya da tepene çıkıyorlar huysuz olunca da zaten karşı tarafta huysuz olunca kavga gürültü hayattaki şansımız işte

Ben şanslıyım o konuda. Ben kayınvalidemi çok seviyorum. Ama onu eşimin annesi olduğu için değil insan olarak seviyorum, kişiliğini seviyorum yani. Çok düzgün bir insan, çok anlayışlı, sevgi dolu, içinde hiçbir kötülük barındırmayan, saf ve temiz biridir. Öz anne demeyeceğim çünkü öz anne insanı doğuran biyolojik annedir o bir tanedir ama hani annenizin yerine koyduğunuz böyle dertleştiğiniz, birlikte güldüğünüz, ağladığınız ve çok sevdiğiniz bir teyze olur ya onun gibi. Onunla eşim yüzünden tanışmış oldum ama öyle bir insanla tanıştığıma ve hayatımda olduğu için mutluyum. Görümceme gelince ona görümce değil kanka derim. O bizimle yaşıt, dolayısıyla arkadaş gibi anlaşıyoruz. Bazen böyle patavatsız gereksiz lafları olur ama ben hiç takılmam o laflarına çünkü içi dışı bir bir insandır, aklından ne geçiyorsa azığından da o an o çıkar duygusal bir yapısı var duygularını da abartılı yaşar, deli doludur. Ona ben değil de eşim kızar bazen kavga ederler ama hemen barışırlar. Yani kv ve görümceden yana çok fazla şanslıyım. Bu fazla şanslı olma durumumu kayınpederim dengeler çünkü o da özünde iyi kalpli ve doğrudan yana olan bir insan ama .biraz sorunlu, bu sorunları beni fazlasıyla geriyor (hata burada bir BDV konumdur) yine de saygı çerçevesinde yürür ilişkimiz.

Linç yemekten korksam da söyleyeceğim. İnsan evlendiği kişinin ailesine çok dikkat etmeli. Çünkü "ben o insanla evleniyorum ailesi ile değil" lafı koca bir yalan. Bal gibi ailesi ile evleniyorsun. İsterlerse aynı evde isterlerse marsta yaşasınlar. Tabi kimse kv sini sevmek zorunda değil ama sevmediğiniz bir kadının oğlu ile evlenmeyin derim ben. Sonuçta o insanı o kadın doğurdu büyüttü ve şekillenmesinde büyük katkısı oldu.

Benımkıler yanyana iyiler de uzaktan ne arama ne sorma hamileyım esım yoktu ıkı uc hafta tek kaldım bır kere aramadılar merak edıpte. Ama lafa gelınce iyi olduklarını düşünürler.

Biz walla superiz... :KK200: :KK68:
Yapi meselesi onlar beni sewer ben onlari daha kaynanam gelin dememistir hep kizim der.siz iyi olursaniz onlarda iyi oluyo esinizde dengeyi kurdummu size laf soyletmedimi yemede yaninda yat moduna giriyor.Bide mesafe oldumu tammdir o is 😂
Ne kadar güzel Allah nazarlardan korusun ☺️🙏🏻

Back
X