Ben şanslıyım o konuda. Ben kayınvalidemi çok seviyorum. Ama onu eşimin annesi olduğu için değil insan olarak seviyorum, kişiliğini seviyorum yani. Çok düzgün bir insan, çok anlayışlı, sevgi dolu, içinde hiçbir kötülük barındırmayan, saf ve temiz biridir. Öz anne demeyeceğim çünkü öz anne insanı doğuran biyolojik annedir o bir tanedir ama hani annenizin yerine koyduğunuz böyle dertleştiğiniz, birlikte güldüğünüz, ağladığınız ve çok sevdiğiniz bir teyze olur ya onun gibi. Onunla eşim yüzünden tanışmış oldum ama öyle bir insanla tanıştığıma ve hayatımda olduğu için mutluyum. Görümceme gelince ona görümce değil kanka derim. O bizimle yaşıt, dolayısıyla arkadaş gibi anlaşıyoruz. Bazen böyle patavatsız gereksiz lafları olur ama ben hiç takılmam o laflarına çünkü içi dışı bir bir insandır, aklından ne geçiyorsa azığından da o an o çıkar duygusal bir yapısı var duygularını da abartılı yaşar, deli doludur. Ona ben değil de eşim kızar bazen kavga ederler ama hemen barışırlar. Yani kv ve görümceden yana çok fazla şanslıyım. Bu fazla şanslı olma durumumu kayınpederim dengeler çünkü o da özünde iyi kalpli ve doğrudan yana olan bir insan ama .biraz sorunlu, bu sorunları beni fazlasıyla geriyor (hata burada bir BDV konumdur) yine de saygı çerçevesinde yürür ilişkimiz.