Merak ediyorum bunu cidden kv görümce

Benim kv hiç sevmez beni seviyormuş gibi gösteriş yapar ama hiç sevmez görümcelerim desen aynı keza hep sevmezler. Sebebi ise hiç bişey kendilerince bir imparatorluk kurmuşlar biz be dersek doğru gözüyle bakıyorlar

başka şehirde olsa iyi canım aynı yerde 1 seneyi nerdeyse burda geçiriyor.. kendi evinde kaldıgı gun sayısı sayılıdır
Aynen öyle ilk 8 ay kaynanamla kaldım simdi kendime şaşırdım nasıl dayandın diye kendisi çocuğu kocasıyla birlikte kalıyor bide :63: :bicak: :bicak:

Aynen öyle ilk 8 ay kaynanamla kaldım simdi kendime şaşırdım nasıl dayandın diye kendisi çocuğu kocasıyla birlikte kalıyor bide :63: :bicak: :bicak:

sen kurtulmussun sanırım ben aynı yerde olunca her gun goruyorum ve bi cenesi var kı allah susmak bilmez deli gibi bagırır cagırır.. 1 de cocugu var kocası kendi evinde kalıyor.. ben anlamıyorum gercekten

Ya cok merak ediyorum kv görümcesiyle iyi gecinen arasından sızmayan Allah onlardan razı olsun diyen var mı? Nasıl oluyor bu anlatın lütfen..
not: ölen değil yasayan kv görümce :))))))
İnanılmaz bir bağ yok ama biz de kayınvalidem ve gorumcemle gayet iyi anlaşırız mesafe korursaniz kimse haddini asmaz

Biz anlaşıyoruz..Masallah bir sorun yok aramızda. Tersine tatlı bir ilişkimiz var. Allah bozmasın

İnanılmaz bir bağ yok ama biz de kayınvalidem ve gorumcemle gayet iyi anlaşırız mesafe korursaniz kimse haddini asmaz

bende hep mesafeli olmuşumdur yakın oturdugumuz halde evlerine dahi çok gitmek istemiyorum ve gitmiyorum da ama surekli laf sokma derdindeler. hadlerini fazlasıyla aştıkları oluyor

Ayrı şehirlerdeyiz.Sevmiyorum sevmiyorum sevemiyorum.
Bir annem var.Anne dememi çok bekledi ama daha çok bekler.Eşim çok beyefendidir asla benim hakkımda konuşturmaz.Bundan dolayıdırki kv ağzını bile açamaz.Ama biliyorum bana bayılmıyor.Sürekli bir laf sokmalar.Neymiş kendi düğünlerinde (benim düğünüm oluyo bu) takı kuşağını bile kendi almış.Son lafı idi bu.On sene geçmiş hala eşya derdinde ki ben çöp bile istemedim onlardan.Herşeyide eşimle beraber aldık.Cevap vermiyorum diye salağım sanıyor.

sen kurtulmussun sanırım ben aynı yerde olunca her gun goruyorum ve bi cenesi var kı allah susmak bilmez deli gibi bagırır cagırır.. 1 de cocugu var kocası kendi evinde kalıyor.. ben anlamıyorum gercekten
Yok canım bizim aramızda 2 sokak var görümcem olunca 1 ayda 2 defa görmüşümdür eşim gider gelir ama ben takmam fazla birbirimizden de pek haz etmiyoruz zaten🤣🤣🤣🤣

bende hep mesafeli olmuşumdur yakın oturdugumuz halde evlerine dahi çok gitmek istemiyorum ve gitmiyorum da ama surekli laf sokma derdindeler. hadlerini fazlasıyla aştıkları oluyor
Aynı ayarda bir şeyler söyleyebilirsiniz veya duymazdan gelebilirsiniz. Laf sokmayla bir şey olmaz.

Linç yemekten korksam da söyleyeceğim. İnsan evlendiği kişinin ailesine çok dikkat etmeli. Çünkü "ben o insanla evleniyorum ailesi ile değil" lafı koca bir yalan. Bal gibi ailesi ile evleniyorsun. İsterlerse aynı evde isterlerse marsta yaşasınlar. Tabi kimse kv sini sevmek zorunda değil ama sevmediğiniz bir kadının oğlu ile evlenmeyin derim ben. Sonuçta o insanı o kadın doğurdu büyüttü ve şekillenmesinde büyük katkısı oldu.
Benim kv hiç sevmez beni seviyormuş gibi gösteriş yapar ama hiç sevmez görümcelerim desen aynı keza hep sevmezler. Sebebi ise hiç bişey kendilerince bir imparatorluk kurmuşlar biz be dersek doğru gözüyle bakıyorlar
Aynen öyle beni ilk başlarda sadece 2 saat görüşerek ıyyy hiç sevmedim sevmedik demeye başlamışlar

Ya cok merak ediyorum kv görümcesiyle iyi gecinen arasından sızmayan Allah onlardan razı olsun diyen var mı? Nasıl oluyor bu anlatın lütfen..
Bende varım kv ile aram çok iyi 5 yıllık geliniyim 78 yaşında işitme kaybı var gözleri az görüyor çok iyiyiz yani ne dersem ne yapsam çok net duyup göremiyor 😂 zaten uzak ilde ayda 1 yüzyüze görüşüyoruz telde hiç konulmuyoruz çünkü işitme kaybından dolayı telde konuşmamız imkansız 2 tane de görümcem var dünya tatlısı insanlar😂 yurt dışında yaşıyorlar 2 yılda bir 15 günlüğüne gelirler özel günlerde de telefonlaşırız..

ben görümceyim annem de kayınvalide yengem sağolsun evin kızı gibidir ben ona abla derim o bana kardeşim annem beni düşündüğünden çok düşünür yengemi hep elin kızını eziyet etsin diye mi aldık tabi el üstünde tutacağız der(10 yıllık evlilik 3 çocuk daha aramızda çıt çıkmadı allah bozmasın). inanın babam 2 kilo patates alsa birini yengeme götürür. hiçbir şeylerine karışmaz siz nasıl istiyorsanız nasıl beğeniyorsanız der. benim kv korkunç çıkınca dumur oldum hiç görmediğimden. ayrıca ben de görümce olarak abimle yengem arasında kalsam yengemi seçerim en başta bende bir kadınım ve kadınlar birbirine destek olmalı ( vallahi bazen boşa kız bunu ben mahkemede lehine şahitlik ederim diyorum kavga ettiklerinde,3 çocuk var küçükler ikiz 8 ay kaldım abimin evinde gece kalkıp ben doyurdum altlarını aldım çocukların yengem gece uykusunu alsın diye ) yani her iki taraf ta insan olduğunda gül gibi yaşanıyor. ne yazık ki bizim ülkemizdeki erkek anneleri çıldırmış durumda eh doğal olarak kızları da peşlerinden gidiyor.

Ben varım. Özellikle gorumcemden ALLAH razı olsun. Hakkını ödeyemem asla. Benim için ikinci kardeştir. Yok değil yani sanırım şans meselesi bunlar

Ben varım nazar değmesin kendi annem gibi yakınız üstelik..gorumcemde ablam gibidir çok tatlıdır..ikisinide çok güvenirim

Yeter ki anlaşmak isteyin anlaşırsınız..

Kin tutmayın
Dert etmeyin
Arayın
Sohbetiniz ilgi alanlarınıza göre olsun
Eşinizi gerçekten sevin
Aileleri çekiştirmeyin ve daha bir sürü şey...
Samimi olun( gerçekçi olun,yapay davaranmayın)

Back
X