Ah şöyle olsam keşkeDert katagorime girmedi bu konu hiç bilemecem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah şöyle olsam keşkeDert katagorime girmedi bu konu hiç bilemecem
Kendi aileme göre cevap vereceğim. Yaş farkı çoksa ve babam küçükse kesinlikle hep babam arar, yaşlar yakınsa babam yıllarca arar büyüklük bende kalsın diye ama uzun yıllardan sonra bi yerde aramayı bırakabilir (karşı tarafın umrunda olmadığını hissederse).Peki hep küçük olandan beklenebilir mi? Yani karşı taraf aramazsa
Öyle mi diyorsunuz teşekkür ederim cevabın içinKucuk olan taraf arar
Bunun kizi erkegi yok
Cevabınızı çok beğendim. Çok teşekkür ederimKendi aileme göre cevap vereceğim. Yaş farkı çoksa ve babam küçükse kesinlikle hep babam arar, yaşlar yakınsa babam yıllarca arar büyüklük bende kalsın diye ama uzun yıllardan sonra bi yerde aramayı bırakabilir (karşı tarafın umrunda olmadığını hissederse).
Aileniz bu konuda hayıflanmıyorsa neden dert edip kendinizi yoruyorsunuz ki?Ne demek istediğinizi anlamadım
Ben biraz takıntılıyım daAileniz bu konuda hayıflanmıyorsa neden dert edip kendinizi yoruyorsunuz ki?
Değişik bir yorum. Teşekkür ederimErkek tarafı kız tarafını arar. Kız aldı sonucunda
Merhaba arkadaşlar tecrübeli kişilerden bir şey öğrenmek istiyorum. Evlendikten sonra bayramlarda kız tarafı mı arar yoksa erkek tarafı mı? Benim için önemli bir konu. Yardımcı olursanız sevinirim
İyi güzel de herkesin ilişkisi siz gibi değilO nasil soru ya ? Bir kere bunu sorman bile iletisim bozuklugu oldugunun gostergesi.biz de arariz sonra biz kapatiriz onlar arar.ben bir daha doner kayinvalidemi ararim.herkesle tek tek konusuruz hic dusunmemistim once kim arayacak diye cok gereksiz .
Olmamasi da sıkıntı o bizi aramiyor aramayayim diyorsan samimiyet nerede ? Sen birini o seni aradigi icin degil icinden geliyorsa ararsin zaten canim.İyi güzel de herkesin ilişkisi siz gibi değil
Buradaki duruma göre arama ya da aramama söz konusu olmayacak zaten. Ben öğrenmek fikir almak için sordumOlmamasi da sıkıntı o bizi aramiyor aramayayim diyorsan samimiyet nerede ? Sen birini o seni aradigi icin degil icinden geliyorsa ararsin zaten canim.
O zaman takıntılarınızı yenmenin yolunu aramalisiniz. Bugün bu yarın başka bir sey. Böyle ömür geçmez ki. Kendinize yazık edersiniz.Ben biraz takıntılıyım da
Çok güldüm valla,böyle böyle kısır döngü oluştu demek.O nasil soru ya ? Bir kere bunu sorman bile iletisim bozuklugu oldugunun gostergesi.biz de arariz sonra biz kapatiriz onlar arar.ben bir daha doner kayinvalidemi ararim.herkesle tek tek konusuruz hic dusunmemistim once kim arayacak diye cok gereksiz .
Yenemiyorum Her gün kendime dert edecek bir şey buluyorumO zaman takıntılarınızı yenmenin yolunu aramalisiniz. Bugün bu yarın başka bir sey. Böyle ömür geçmez ki. Kendinize yazık edersiniz.