• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merak ediyorum!!

Peki hep küçük olandan beklenebilir mi? Yani karşı taraf aramazsa
Kendi aileme göre cevap vereceğim. Yaş farkı çoksa ve babam küçükse kesinlikle hep babam arar, yaşlar yakınsa babam yıllarca arar büyüklük bende kalsın diye ama uzun yıllardan sonra bi yerde aramayı bırakabilir (karşı tarafın umrunda olmadığını hissederse).

Kendi aileme göre cevap vereceğim. Yaş farkı çoksa ve babam küçükse kesinlikle hep babam arar, yaşlar yakınsa babam yıllarca arar büyüklük bende kalsın diye ama uzun yıllardan sonra bi yerde aramayı bırakabilir (karşı tarafın umrunda olmadığını hissederse).
Cevabınızı çok beğendim. Çok teşekkür ederim

bayramlarda erkek tarafı,kız tarafı mı olur.küçük olan arar.

Erkek tarafı kız tarafını arar. Kız aldı sonucunda

Merhaba arkadaşlar tecrübeli kişilerden bir şey öğrenmek istiyorum. Evlendikten sonra bayramlarda kız tarafı mı arar yoksa erkek tarafı mı? Benim için önemli bir konu. Yardımcı olursanız sevinirim

yaşı küçük olan... aynı yaştalarsa fark etmez bence kimin aradığı, bi resmiyet varsa bi bayram biri bi bayram biri arasın sırayla

O nasil soru ya ? Bir kere bunu sorman bile iletisim bozuklugu oldugunun gostergesi.biz de arariz sonra biz kapatiriz onlar arar.ben bir daha doner kayinvalidemi ararim.herkesle tek tek konusuruz hic dusunmemistim once kim arayacak diye cok gereksiz .

O nasil soru ya ? Bir kere bunu sorman bile iletisim bozuklugu oldugunun gostergesi.biz de arariz sonra biz kapatiriz onlar arar.ben bir daha doner kayinvalidemi ararim.herkesle tek tek konusuruz hic dusunmemistim once kim arayacak diye cok gereksiz .
İyi güzel de herkesin ilişkisi siz gibi değil

İyi güzel de herkesin ilişkisi siz gibi değil
Olmamasi da sıkıntı o bizi aramiyor aramayayim diyorsan samimiyet nerede ? Sen birini o seni aradigi icin degil icinden geliyorsa ararsin zaten canim.

Olmamasi da sıkıntı o bizi aramiyor aramayayim diyorsan samimiyet nerede ? Sen birini o seni aradigi icin degil icinden geliyorsa ararsin zaten canim.
Buradaki duruma göre arama ya da aramama söz konusu olmayacak zaten. Ben öğrenmek fikir almak için sordum

Çok güldüm valla,böyle böyle kısır döngü oluştu demek.

Önce kim aryacak ben dünürümü daha önce arayıp bayramını hayırlayayım günlerini görürsünüz inşallah.

O zaman takıntılarınızı yenmenin yolunu aramalisiniz. Bugün bu yarın başka bir sey. Böyle ömür geçmez ki. Kendinize yazık edersiniz.
Yenemiyorum Her gün kendime dert edecek bir şey buluyorum

Back
X