Meral Akşener'den Erdoğan ve Görmez'e sert tepki... "Haram olsun"

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Meral Akşener'den Erdoğan ve Görmez'e sert tepki
09.03.2015 16:22

meral-aksenerden-erdogan-ve-gormeze-sert-tepki_1529812_720_400.jpg

TBMM Başkanvekili ve MHP milletvekili Meral Akşener Kadın Günü Programında hem hükümete hem de Diyanet İşleri Başkanı Mehmete Görmez'e yüklendi. Akşener, 17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet operasyonu sonrası yapılan hukuksuzluklara ve çözüm süreci görüşmelerine isyan etti.
Meclis Başkanvekili Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hükümeti İç Güvenlik Paketi ve Dolmabahçe mutabakatı üzerinden eleştirdi. Akşener Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'i ise 17-25 Aralık'ta ortaya çıkan yolsuzluğa sessiz kalmakla suçladı.

TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, çözüm süreci konusunda hükümet kanadına HDP'ye çarpıcı eleştirilerde bulundu.

TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, “HDP'nin iki tarafı da dolu. Bir tarafında Tayyip Erdoğan, bir tarafında Serok Ahmet, ortada da Serok Apo oturuyor. Bir taraftan yan yana geldiniz deniyor bir taraftan da HDP'li milletvekilleri ve başbakan yardımcıları Apo'nun 10 emrini okuyor." dedi.

TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, “HDP'nin iki tarafı da dolu. Bir tarafında Tayyip Erdoğan, bir tarafında Serok Ahmet, ortada da Serok Apo oturuyor. Bir taraftan yan yana geldiniz deniyor bir taraftan da HDP'li milletvekilleri ve başbakan yardımcıları Apo'nun 10 emrini okuyor. Utanmadan yalan söylüyorlar, propaganda adı altında iftira atıyorlar, bu hepimizi ahmak yerine koymaktır.” dedi.

MHP İstanbul İl Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde etkinlik düzenledi. 'Sesimiz SİZ Olun' etkinliğinin yeri ise 3 Mart tarihinde Hizbut Tahrir örgütünün Hilafet temalı konferans düzenlediği ve Atatürk posterine alaycı sözler sarf ettiği Üsküdar Bağlarbaşı Kongre Merkezi oldu.

50 Türk Müslüman kadının Van Akdamar Kilisesi'nde öldüğünü anlatan Akşener, Akdamar Kilisesi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tarafından başbakanlığı döneminde açıldığını söyledi. “Bir tarafta Müslümanlığını sorguladıkları Atatürk, Gazi Paşa, rahmetli; diğer tarafta Müslüman olduğuna iman edilen inanılan Tayyip Erdoğan'ın tavırları, davranışları. Ben bu çelişkiyi sizlerin irfanına bırakıyorum.” dedi.

Akşener, İç Güvenlik Yasası ile ilgili de şöyle konuştu: “HDP'nin iki tarafı da dolu. Bir tarafında Tayyip Erdoğan, bir tarafında Serok Ahmet oturuyor, ortada da Serok Apo oturuyor. Bir taraftan yan yana geldiniz deniyor bir taraftan da HDP'li milletvekilleri ve başbakan yardımcıları Apo'nun 10 emrini okuyor. Utanmadan yalan söylüyorlar, propaganda adı altında iftira atıyorlar, bu hepimizi ahmak yerine koymaktır.”

MHP İstanbul Milletvekili Akşener hükümete şöyle seslendi: “Abdullah Öcalan'ın 10 emrini titreyerek okuyan bir iktidar. Buradan sizlere sesleniyorum, ayağınızı denk alın, aklınızı başınıza toplayın, Serok Apo'nun yanından kalkın, şerefiniz varsa kalkın, haysiyetiniz varsa kalkın, yiğitseniz kalkın, Serok Ahmet olmaktan çıkın, bu ülkenin bebek katilini bu ülkenin akil siyasetçisi yapmaktan vazgeçin. Vazgeçmezseniz ne olur, vazgeçmezseniz önce 7 Haziran'da ne olacağını görürsünüz. 99'daki iradenin daha güçlüsünü görüyorum. Türk kadını karar verirse ülkesini kurtarmıştır ki partisini zaten iktidar yapar.”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan da kısa bir konuşma yaparak kadınların gününü kutladı.

http://www.bugun.com.tr/gundem/haram-olsun-haberi/1529812

ay bazı yerlerinde çok güldüm videonun sen çok yaşa:KK48: Meral hanım ne zaman görsem taşı gediğine koyuyor valla, erkek vekillerden çok daha samimi ve net
hakkaten CEHAAAPE MEHAAAPE nedir ya:KK53::KK53:

haksız mı şimdi haklı kadın, aklın yolu bir iki dakkada özet geçti

ay bazı yerlerinde çok güldüm videonun sen çok yaşa:KK48: Meral hanım ne zaman görsem taşı gediğine koyuyor valla, erkek vekillerden çok daha samimi ve net
hakkaten CEHAAAPE MEHAAAPE nedir ya:KK53::KK53:
Hic isteee. Mehape Cehape nedir arkadas?

Yalniz hdp nin iki tarafi da dolu tam kapak olmuş. Tebrik ederim kendisini.

cok guzel konusmus helan olsun valla ıste mhp chp boyle başkanlar lazım aksı taktırde akp onunü kesılemıycek chp mhp yenı baskanlar lazım vozyonu gorusu acık olmalılar...

X