- 6 Nisan 2019
- 70
- 13
- 41
- Konu Sahibi Elifadaelif
Merhabalar adetine 3 gün var ovulasyon bugün böyle çıktı sizce tekrar yumurtlamami
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik testini dün yapmıştım yoktu bugün elimde bu testlerden vardı öylesine yaptım 2 saat sıvı alımına dikkat etmedim çay şu içtikten sonra öylesine yaptım sıvı alımı çok olduğu için böyle cikabirmiYani gebelikte olabilir en kesin sonuç gebelik testi yapmanız yada kan tahlili vermeniz
O da olabilir sıvı alımı önemli diye biliyorum sabah ilk idrarla yaparsanız daha kesin olurGebelik testini dün yapmıştım yoktu bugün elimde bu testlerden vardı öylesine yaptım 2 saat sıvı alımına dikkat etmedim çay şu içtikten sonra öylesine yaptım sıvı alımı çok olduğu için böyle cikabirmi
İnşallah benimde çıkar bugün bir test yapicam negatif görürsem yumurtlama olabilirmi acabaBen önce ovulasyon testi yapmıştım adete 3 4 gün kala böyle çıkınca gebelik yaptım silik şekilde poz çıktı.
Adete yakın lı hormonu yükselebilir miş yada hamilelik bence adete 2 kala yumurtlama olmazİnşallah benimde çıkar bugün bir test yapicam negatif görürsem yumurtlama olabilirmi acaba
Adete yakın lı hormonu yükselebilir miş yada hamilelik bence adete 2 kala yumurtlama olma
Adete yakın lı hormonu yükselebilir miş yada hamilelik bence adete 2 kala yumurtlama olmaz
Tamda pik değil aslında bi silik lik var yaptınızmı testBugün yaptığım kargomu bekkiyorum gelsin hemen test yapicam hayırlısı olur inşallah normal değil dimi bu koyulukta cikmasi
Yaptım silik cigi çıktı kan verdim 2.93 çıktı yukselirmi bilmiyorumTamda pik değil aslında bi silik lik var yaptınızmı test
Yaptım silik cigi çıktı kan verdim 2.93 çıktı yukselirmi bilmiyorum
Adete kaldı gün var?Yaptım silik cigi çıktı kan verdim 2.93 çıktı yukselirmi bilmiyorum
3 adet günüm dün erken test yaptım pozitif çıktı kan verdim 2.93 çıktı hicbirsey anlamadım varmı yokmuAdete kaldı gün var?
Bugün bidaha ver yükseliyor sa var dır3 adet günüm dün erken test yaptım pozitif çıktı kan verdim 2.93 çıktı hicbirsey anlamadım varmı yokmu
Yukseldi ama malesef kimyasal olduBugün bidaha ver yükseliyor sa var dır