- 11 Ekim 2024
- 4
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi elfida2533
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada tahminde bulunurmusunuz 9+1Öncelikle tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.biraz kese şeklinden duruşundan kız diye tahmin ediyorum yaaa kız çocuklarını ayrı severim ama bu zamana kadar kimde tahmşn ettiysen %10 yanılırım![]()
Karından ultrasonBanada tahminde bulunurmusunuz 9+1
Sağlıkla gelsin inşallah erkek gibi sankiBanada tahminde bulunurmusunuz 9+1
Bizide yorumlarmısınız 09+6Öncelikle tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.biraz kese şeklinden duruşundan kız diye tahmin ediyorum yaaa kız çocuklarını ayrı severim ama bu zamana kadar kimde tahmşn ettiysen %10 yanılırım![]()
Ay canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah ama sanki %70 erkek gibi %30 kız çok arada kaldımBizide yorumlarmısınız 09+6
Banada tahminde bulunur musun 11+6 buradaÖncelikle tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.biraz kese şeklinden duruşundan kız diye tahmin ediyorum yaaa kız çocuklarını ayrı severim ama bu zamana kadar kimde tahmşn ettiysen %10 yanılırım![]()
Canım kız gibi hissettim ben şekli de benziyorBanada tahminde bulunur musun 11+6 burada
Benimde kese şekline göre yorumlar mısınız 7+2Öncelikle tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.biraz kese şeklinden duruşundan kız diye tahmin ediyorum yaaa kız çocuklarını ayrı severim ama bu zamana kadar kimde tahmşn ettiysen %10 yanılırım![]()
Benim bebiş burda 9 haftalık ama en son cekilen ultrason bu yarın bir daha gidicemÖncelikle tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.biraz kese şeklinden duruşundan kız diye tahmin ediyorum yaaa kız çocuklarını ayrı severim ama bu zamana kadar kimde tahmşn ettiysen %10 yanılırım![]()
son adet tarihiniz nedirBenim bebiş burda 9 haftalık ama en son cekilen ultrason bu yarın bir daha gidicemsizce cinsiyeti nedir acaba bir tahmin gelir miii
16 temmuzson adet tarihiniz nedir
ERKEK16 temmuz