- 14 Şubat 2015
- 857
- 473
- Konu Sahibi Polyannaaaa
Çevremde çok rastlamadığım bi tür. Çok cimri ve bunu her hareketiyle belli ediyor. İlişkimiz sarpa sardı ve bitirme kararı aldık. Ama hiç vazgeçmiyor 2 yıllık sevgiliydik fakat kendinden soğutmak için cimrilik adına her şeyi yaptı. Lafa gelince seviyorum diyor. Ki ben onun bu huyunu bildiğim için bir yere giderken ben ısmarlarım diyorum yoksa bir bahane bulacağını biliyorum. Aç kaldığım oldu sırf ben öderim korkusu yüzünden,yemek yiyelim dedikçe lafı çevirdi,ben ısmarlarım dedim duymamazlıktan geldi bayılma durumuna geldim. Kendi için hiçbir harcamadan çekinmiyor. Sürekli pahalı şeyler alır. Durumu da gayet iyi. Bir arkadaşı bir şey ısmarlasın beleşe getirdik diye seviniyor. Biz biz bir yere gidelim eli titriyor resmen. Ben ödüyorum işte kendimi kötü hissettim diyor falan ama hoşuna da gitmiyor değil. Günü beleş geçirmek derdinde. Bunu ona da söyledim alakası yok diyor. Aldığım bir şeyi yiyor musun sanki diyor. Banklarda gün geçiriyoruz adam gibi bir yere oturup yemek yiyemiyoruz. Kek meyve suyu hep böyle. Boğazıma diziyor resmen, iyice soğudum barışmaya olumlu bakamıyorum. Paragöz hediyeler isteyen biri değilim. Sadece küçük şeylerden böyle davranması sinir bozuyor. İsteyerek aldığı bir çikolata bile mutlu eder. Ayrıca yemekten oldu hep konu kilolu çok yiyen biri de değilim. :) 50 kilo'yum Hediye de istemiyorum genel ihtiyaç olan yeme isteme de böyle olursa evlenirsek daha kötü olur sanki. Lütfen yardımcı olur musunuz ?