Merhaba Arkadaşlar , derdim erkek arkadaşımın aşırı cimri olması

Polyannaaaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
857
473
Çevremde çok rastlamadığım bi tür. Çok cimri ve bunu her hareketiyle belli ediyor. İlişkimiz sarpa sardı ve bitirme kararı aldık. Ama hiç vazgeçmiyor 2 yıllık sevgiliydik fakat kendinden soğutmak için cimrilik adına her şeyi yaptı. Lafa gelince seviyorum diyor. Ki ben onun bu huyunu bildiğim için bir yere giderken ben ısmarlarım diyorum yoksa bir bahane bulacağını biliyorum. Aç kaldığım oldu sırf ben öderim korkusu yüzünden,yemek yiyelim dedikçe lafı çevirdi,ben ısmarlarım dedim duymamazlıktan geldi bayılma durumuna geldim. Kendi için hiçbir harcamadan çekinmiyor. Sürekli pahalı şeyler alır. Durumu da gayet iyi. Bir arkadaşı bir şey ısmarlasın beleşe getirdik diye seviniyor. Biz biz bir yere gidelim eli titriyor resmen. Ben ödüyorum işte kendimi kötü hissettim diyor falan ama hoşuna da gitmiyor değil. Günü beleş geçirmek derdinde. Bunu ona da söyledim alakası yok diyor. Aldığım bir şeyi yiyor musun sanki diyor. Banklarda gün geçiriyoruz adam gibi bir yere oturup yemek yiyemiyoruz. Kek meyve suyu hep böyle. Boğazıma diziyor resmen, iyice soğudum barışmaya olumlu bakamıyorum. Paragöz hediyeler isteyen biri değilim. Sadece küçük şeylerden böyle davranması sinir bozuyor. İsteyerek aldığı bir çikolata bile mutlu eder. Ayrıca yemekten oldu hep konu kilolu çok yiyen biri de değilim. :) 50 kilo'yum Hediye de istemiyorum genel ihtiyaç olan yeme isteme de böyle olursa evlenirsek daha kötü olur sanki. Lütfen yardımcı olur musunuz ?

Üç liranın hesabını yaptığı için çok sevdiğim halde sözlümden ayrıldım. Cimriliği dışında dört dörtlük bir insandı. Bir gün olsun pişman olmadım, acaba bile demedim.
Cimri insanla bir ömür geçmez. Ne sen mutlu olursun ne de onu mutlu edebilirsin.
Kendisine kendi gibi kek ve meyve suyu tercih eden birini bulması daha iyi olur.

kaç kurtul bence.
cimri erkekten nefret ederim. iyi para kazanan biriyim ve sevgilisinin pahalı hediyeler almasına müsade etmeyen biri oldum hep. ama senin de dediğin gibi ufacık bir hediyeden bile mutlu olurum . önemli olan düşünmek. bu adam bu kadarını bile çok görüyor belli ki.

bir yere yemeğe gidildiğinde erkek ödemeye çalışmalı. haa ben de altta kalmam, ona yük olmam, sürekli o ödesin demem. ama onda o bana ödettirmeme çabasını görmem lazım.

eğer evlenirsen ailende ve arkadaş çevrende çok sorun yaşanır. herkes anında onun cimriliğini görür. ve arkanızdan şöyle konuşulur: "gamzenur'ları da pikniğe çağıralım mı?" "yok yaa, onun kocası da beleş mezar bulsa girecek. hiç çekemem şimdi" insanlar sürekli para hesabı yapan ve karşıya yük olan birini istemezler. valla ben olsam dışlarım. sizi karı-koca hiçbir yere çağırmam. "gamzenur iyi de kocasının pintiliği iğrenç" derim. bizim sülalede var böyle biri. herkes dalga geçiyor, arkalarından gülüyor. cimrilikleri üzerine espriler yapılıyor.

çok haklısın. bence bir insandan soğumak için en büyük nedenlerden biri cimrilik. terket gitsin. ömür böyle geçmez.

Ayrılmışsınız zaten geri dönmeyin.
Maddi durumu kötü olsa, size alamadığında utansa sıkılsa tamam ama erkek arkadaşınız alenen beleşçi. Mutlu olmamışsınız , bundan sonrada olamazsınız.
Arkadaşlarınızın sevgilileriyle kıyaslama yaparsınız bir süre sonra ve daha fazla batar bu durum size emin olun.

Valla benim amca 45 yaşında evlendi lanet olaSI bu cimriliği yüzünden güzelim eşinden ayrıldı.
çok zor böyleleriyle birlikte olmak.
uzak durun derim. not amcam yurt dısında çalıştı evleri var... elektrik faturasını amcam ödüyor suyu da hanımına ödetiyor du.. en sonda eşinden habersiz yazlık almıştı.. evi de babamın üzerine yaptırmayı teklif etmiş. bak hele daha boşanma falan yokken boşanırsak o evden hak almasın diye düşünüyor...
şimdi boşandılar çok mu mutlu hayır tek başına kaldı... sanki paralarını öbür tarafa götürecek.

Yarin bigun ewlenirseniz ewdeki malzemeler bitmesin diye her aksam birine goturur bu seni aksam yemegine.bu ne boyle yaa cok itici.hic gelemem bu tarz seylere aninda sogurum valla.hic dusunme bence.dugunde yapmaz bu gelinlikte giydirmez sana soyliyim

arkana bakmadan kaç bence:rolleyes: böylesiyle ömür geçmez evlenince daha kötü cimrilikler yapar ne alsan karışır. benim arkadaşım var seninki gibi olmasa da cimriydi o da. evlendiler baktım arkadaşımda cimrileşmeye başladı boşuna dememişler üzüm üzüme baka baka kararır.normalde çok eli açık bir kızdı.

Çevremde çok rastlamadığım bi tür. Çok cimri ve bunu her hareketiyle belli ediyor. İlişkimiz sarpa sardı ve bitirme kararı aldık. Ama hiç vazgeçmiyor 2 yıllık sevgiliydik fakat kendinden soğutmak için cimrilik adına her şeyi yaptı. Lafa gelince seviyorum diyor. Ki ben onun bu huyunu bildiğim için bir yere giderken ben ısmarlarım diyorum yoksa bir bahane bulacağını biliyorum. Aç kaldığım oldu sırf ben öderim korkusu yüzünden,yemek yiyelim dedikçe lafı çevirdi,ben ısmarlarım dedim duymamazlıktan geldi bayılma durumuna geldim. Kendi için hiçbir harcamadan çekinmiyor. Sürekli pahalı şeyler alır. Durumu da gayet iyi. Bir arkadaşı bir şey ısmarlasın beleşe getirdik diye seviniyor. Biz biz bir yere gidelim eli titriyor resmen. Ben ödüyorum işte kendimi kötü hissettim diyor falan ama hoşuna da gitmiyor değil. Günü beleş geçirmek derdinde. Bunu ona da söyledim alakası yok diyor. Aldığım bir şeyi yiyor musun sanki diyor. Banklarda gün geçiriyoruz adam gibi bir yere oturup yemek yiyemiyoruz. Kek meyve suyu hep böyle. Boğazıma diziyor resmen, iyice soğudum barışmaya olumlu bakamıyorum. Paragöz hediyeler isteyen biri değilim. Sadece küçük şeylerden böyle davranması sinir bozuyor. İsteyerek aldığı bir çikolata bile mutlu eder. Ayrıca yemekten oldu hep konu kilolu çok yiyen biri de değilim. :) 50 kilo'yum Hediye de istemiyorum genel ihtiyaç olan yeme isteme de böyle olursa evlenirsek daha kötü olur sanki. Lütfen yardımcı olur musunuz ?
:KK53:

X