Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben kakao yagi ve badem yagini karıştırıp kullaniyorum tabi koku iğrenç olduğu için guzel koksun die yasemin yagi ekliyorum birazMerhaba arkadaslar catlak onleyici krem almayi dusunuyorum ama marka konusumda kararsizim.sizler ne kullaniyorsunuz ve nerden alip temim ettiniz
Cogu kisi eeken baslamami onerdi o yuzden simdiden arastirayim dedim bide kilo almaya elverisli bi yapim var . o yuzden simdiden onlem almak mantikli geldi mustela diye bi marka duydum iyi diye ama yinede sormak istedim .aslinda dogal yontemler daha iyi gibi geliyo ama :)Canim ben kakao yagi ve badem yagini karıştırıp kullaniyorum tabi koku iğrenç olduğu için guzel koksun die yasemin yagi ekliyorum birazbana yağ karışımları en iddaali kremden daha faydali gibi gelio :) bu arada senin daha catlak için baya erken
ben 14-15.haftalarımda yavas yavas basladim simdi hergun sürüyorum.
Sadece çatlak kremi ise yaramiyormus canm bende bunu duymuştum karin ve bazen bölgelerini her dustan cikista bol nemlendirmek gerekiyirmusMerhaba arkadaslar catlak onleyici krem almayi dusunuyorum ama marka konusumda kararsizim.sizler ne kullaniyorsunuz ve nerden alip temim ettiniz
Canim erken baslamanin hicbir zarari yok ama sonuçta sıkıcı bir olay hergün kremlenmek ve sicak olduğu için bu kremin veya yağın rahatsiz etmesi ginde 2 kere yikanmak falan, bide ben 14-15haftaya kadar daha 1 kilo almistim o yuzden ihtiyac duymadim, tabi kiloya elverisliysen dikkat etmekte fayda varCogu kisi eeken baslamami onerdi o yuzden simdiden arastirayim dedim bide kilo almaya elverisli bi yapim var . o yuzden simdiden onlem almak mantikli geldi mustela diye bi marka duydum iyi diye ama yinede sormak istedim .aslinda dogal yontemler daha iyi gibi geliyo ama :)
ben lierac kullanıyorum ve dün de bebe yağı aldım bir onu bir onu kullanacacağım. doktorum mustela ismini vermişti bana. zaten en bilinenleri lierac ve mustela sanırım. ama bol su içmek gerekiyormuş ben o konuda biraz sıkıntılıyım maalesefMerhaba arkadaslar catlak onleyici krem almayi dusunuyorum ama marka konusumda kararsizim.sizler ne kullaniyorsunuz ve nerden alip temim ettiniz
Aynen catlaga kesin cozum yok :) belki onlenebilir yani amacimiz onlemek icin :) neler yapabilirzWalla catlak bir kere oluştumu artık gidişi imkansız, tabi lazer vs gibi mudahaleler olabiliyor onlarda bile azalma oluyomus tamamen gecmesi imkansız, heleki kremle falan hiç inandırıcı gelmiyor... o yüzden ben hiç guvenemedim maalesef dediklerineyinede iyi satışlar
![]()
3 aylıgım bende johnsons bayb vazelın ve badem yagı karıstırıp ıkı gunde bı uyguluyorum gobegım ve goguslerımedeMerhaba arkadaslar catlak onleyici krem almayi dusunuyorum ama marka konusumda kararsizim.sizler ne kullaniyorsunuz ve nerden alip temim ettiniz
Merhaba ben 1 ay önce dogum yaptım. Hamileligimin 20. Haftasından itibaren lierac isimli catlak kremini kullandım. Çok sukur hiç catlagim olmadı. Ilk tupu eczaneden almıştım. Ikincisini internetten aldım.Merhaba arkadaslar catlak onleyici krem almayi dusunuyorum ama marka konusumda kararsizim.sizler ne kullaniyorsunuz ve nerden alip temim ettiniz