Merhaba arkadaslar kullandiginiz yada önerdiginiz catlak kremi markasi var mi ?

dyg_aktan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
137
41
28
Merhaba arkadaslar catlak onleyici krem almayi dusunuyorum ama marka konusumda kararsizim.sizler ne kullaniyorsunuz ve nerden alip temim ettiniz

Merhaba arkadaslar catlak onleyici krem almayi dusunuyorum ama marka konusumda kararsizim.sizler ne kullaniyorsunuz ve nerden alip temim ettiniz
Canim ben kakao yagi ve badem yagini karıştırıp kullaniyorum tabi koku iğrenç olduğu için guzel koksun die yasemin yagi ekliyorum biraz :KK66: bana yağ karışımları en iddaali kremden daha faydali gibi gelio :) bu arada senin daha catlak için baya erken ;) ben 14-15.haftalarımda yavas yavas basladim simdi hergun sürüyorum.

Canim ben kakao yagi ve badem yagini karıştırıp kullaniyorum tabi koku iğrenç olduğu için guzel koksun die yasemin yagi ekliyorum biraz :KK66: bana yağ karışımları en iddaali kremden daha faydali gibi gelio :) bu arada senin daha catlak için baya erken :KK66: ben 14-15.haftalarımda yavas yavas basladim simdi hergun sürüyorum.
Cogu kisi eeken baslamami onerdi o yuzden simdiden arastirayim dedim bide kilo almaya elverisli bi yapim var . o yuzden simdiden onlem almak mantikli geldi mustela diye bi marka duydum iyi diye ama yinede sormak istedim .aslinda dogal yontemler daha iyi gibi geliyo ama :)

Sadece çatlak kremi ise yaramiyormus canm bende bunu duymuştum karin ve bazen bölgelerini her dustan cikista bol nemlendirmek gerekiyirmus

Cogu kisi eeken baslamami onerdi o yuzden simdiden arastirayim dedim bide kilo almaya elverisli bi yapim var . o yuzden simdiden onlem almak mantikli geldi mustela diye bi marka duydum iyi diye ama yinede sormak istedim .aslinda dogal yontemler daha iyi gibi geliyo ama :)
Canim erken baslamanin hicbir zarari yok ama sonuçta sıkıcı bir olay hergün kremlenmek ve sicak olduğu için bu kremin veya yağın rahatsiz etmesi ginde 2 kere yikanmak falan, bide ben 14-15haftaya kadar daha 1 kilo almistim o yuzden ihtiyac duymadim, tabi kiloya elverisliysen dikkat etmekte fayda var ;) ve bence kesnlikle doğal yöntemler ;)

Ben ilk gebeliğimde lierac marka kullandım hiç çatlak olmadı şimdi yine onu aldım azıcık sürmek yetmişti tabi bol su içmek şart

ben lierac kullanıyorum ve dün de bebe yağı aldım bir onu bir onu kullanacacağım. doktorum mustela ismini vermişti bana. zaten en bilinenleri lierac ve mustela sanırım. ama bol su içmek gerekiyormuş ben o konuda biraz sıkıntılıyım maalesef :(

merhaba arkadaşlar doğum sonrası kalan izler ve çatlaklar için önereceğim harika ürünler var.Aloe vera Acil durum spreyi ,Dermaıntense krem,Algetic vücut pelingi ve el şeklinde lifi ile birlikte öneriyorum.Çok eskiden varolan çatlaklarda bile düzenli kullanımda sonuç alınıyor arkadaşlar nasıl kullanıldığını anlatayım size

haftada 2-3 kez Algetic yosunlı duş pelingini sorunlu bölgelere masaj yaparak uygulayın Aloera acil durum spreyini ve dermaıntense kremi sabah akşam uydulayabilirsiniz sabah ilk önce acil durum spreyini sıkın ve bölgeyi nemlendirin daha sonrada dermaıntense kremi uyguluyoruz düzenli kullanıldığında gerçekten işe yarayan ürünler memnun kalacaksınız arkadaşlar ilgilenen olursa mesaj atabilirsiniz
indir-7-5.webp

Walla catlak bir kere oluştumu artık gidişi imkansız, tabi lazer vs gibi mudahaleler olabiliyor onlarda bile azalma oluyomus tamamen gecmesi imkansız, heleki kremle falan hiç inandırıcı gelmiyor... o yüzden ben hiç guvenemedim maalesef dediklerine :halay:yinede iyi satışlar :KK48:

Walla catlak bir kere oluştumu artık gidişi imkansız, tabi lazer vs gibi mudahaleler olabiliyor onlarda bile azalma oluyomus tamamen gecmesi imkansız, heleki kremle falan hiç inandırıcı gelmiyor... o yüzden ben hiç guvenemedim maalesef dediklerine :halay:yinede iyi satışlar :KK48:
Aynen catlaga kesin cozum yok :) belki onlenebilir yani amacimiz onlemek icin :) neler yapabilirz

3 aylıgım bende johnsons bayb vazelın ve badem yagı karıstırıp ıkı gunde bı uyguluyorum gobegım ve goguslerımede

Ben ilk aylarda mustelanın çatlak öncesi yağı ve kremini kullanmaya karar verdim. Hatta sipariş verdim bile. 4. ayın sonunda Lierac'a geçmeyi düşünüyorum

mrb arkadaşlar 30 yıllık alman markası ürünleri tabiki denemeden bilemezsiniz ürünleri kullanıp denemenizi tavsive ederim tabiki siz bilirsiniz ama memnun kalacağınıza inanıyorum:KK54:

Merhaba ben 1 ay önce dogum yaptım. Hamileligimin 20. Haftasından itibaren lierac isimli catlak kremini kullandım. Çok sukur hiç catlagim olmadı. Ilk tupu eczaneden almıştım. Ikincisini internetten aldım.

Back
X