Bebek İkinci El Merhaba bayanlar 2 cocuğum var eşyaya ihtiyacım var

Meli13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
44
19
35
2 evladım var rutubetli bir evde oturuyoruz ev hep su alıyor ve kokudan durulmuyor eşyalarımız hep kuflendi lütfen kullanmadığınız eski kıyafet esya vs yardımcı olurmusunuz

Hangi sehirdesiniz ne gibi esyalar cocuklarin yasi cinsiyeti belirtir misiniz

Cocuklarimizin yaslari ve cinsiyetleri ters ama yardimci olmaya calisirim insallah
Esya icin sordum hangi sehirdesiniz

Öncelikle cok tesekurler oğlum 3 yasında kızım 2 aylık kıyafet ayakkabı oyuncak gibi seler lazım
özelden adını soyadını adresini telefonunu yazar mısın canım, kızımın küçülenlerini gönderebilirim, ama kıyafetler hurçlarda, hemen ayarlayamayabilirim çalışıyorum çünkü, müsait bir zamanda bakıp çıkarırım, önümüzdeki günlerde gönderebilirim.

Ozel
özelden adını soyadını adresini telefonunu yazar mısın canım, kızımın küçülenlerini gönderebilirim, ama kıyafetler hurçlarda, hemen ayarlayamayabilirim çalışıyorum çünkü, müsait bir zamanda bakıp çıkarırım, önümüzdeki günlerde gönderebilirim.[/QUOÖzelden den

Yok
Üzgünüm görmeden güvenemem.lütfen beni yanlış anlamayın.[/QUOT tabikide bunda yanlış alasilacak birsey yok ama Allah'tan korkan bir kulum ve kimsenin hakkını yemem sadece zor durumda oldugumu yazdım duvarında yazdığım gibi resim bile atabilirim

Internetinizi kapattirarak bir adım atın tasarruf yolunda .artirdiginiz para ile pazardan 3 e 5 e alırsınız bişeyler. Ben artık kimseye güveniyorum .gerçekten ihtiyaç sahibi olabilirsiniz fakat kimse görmeden sanırım guvenemez. Kargolarin parasini nasıl ödeyeceksiniz.cok yardım gelirse ,çok tutar.

X