Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle cok tesekurler oğlum 3 yasında kızım 2 aylık kıyafet ayakkabı oyuncak gibi seler lazımHangi sehirdesiniz ne gibi esyalar cocuklarin yasi cinsiyeti belirtir misiniz
Cocuklarimizin yaslari ve cinsiyetleri ters ama yardimci olmaya calisirim insallah
Esya icin sordum hangi sehirdesiniz[/QUOT istanbul
İstanbuldayim ben siz
özelden adını soyadını adresini telefonunu yazar mısın canım, kızımın küçülenlerini gönderebilirim, ama kıyafetler hurçlarda, hemen ayarlayamayabilirim çalışıyorum çünkü, müsait bir zamanda bakıp çıkarırım, önümüzdeki günlerde gönderebilirim.Öncelikle cok tesekurler oğlum 3 yasında kızım 2 aylık kıyafet ayakkabı oyuncak gibi seler lazım
özelden adını soyadını adresini telefonunu yazar mısın canım, kızımın küçülenlerini gönderebilirim, ama kıyafetler hurçlarda, hemen ayarlayamayabilirim çalışıyorum çünkü, müsait bir zamanda bakıp çıkarırım, önümüzdeki günlerde gönderebilirim.[/QUOÖzelden den
Özelden nasıl mesaj atılıyor bilmiyorum önce siz mesaj atarmisiniz rica etsem
İstanbul'un neresindesiniz? Kızınıza Kıyafet yardım edebilirim.ama bizzat kendim vermek isterim.Öncelikle cok tesekurler oğlum 3 yasında kızım 2 aylık kıyafet ayakkabı oyuncak gibi seler lazım
İstanbul'un neresindesiniz? Kızınıza Kıyafet yardım edebilirim.ama bizzat kendim vermek isterim.
Sultanbeyli'de miMerhaba ben istanbul sult
sultanbeli sizevetMerhaba ben istanbul sult
Sultanbeyli'de mi[/ evet
Beşiktaştayım ben uzaksınız Bayağı,bu tarafa gelebilirseniz yardımcı olurum.İstanbul
sultanbeli sizevet
uzak benim gelme şansım hıc yok maddi konulardan dolayı birde ben hıc oraları bilmem ama kargo aracılığıyla verseniz olmazmıBeşiktaştayım ben uzaksınız Bayağı,bu tarafa gelebilirseniz yardımcı olurum.
Üzgünüm görmeden güvenemem.lütfen beni yanlış anlamayın.Evet cok
uzak benim gelme şansım hıc yok maddi konulardan dolayı birde ben hıc oraları bilmem ama kargo aracılığıyla verseniz olmazmı
Üzgünüm görmeden güvenemem.lütfen beni yanlış anlamayın.[/QUOT tabikide bunda yanlış alasilacak birsey yok ama Allah'tan korkan bir kulum ve kimsenin hakkını yemem sadece zor durumda oldugumu yazdım duvarında yazdığım gibi resim bile atabilirim
Haklısınız bende olsam oyle yapardım ama zaten isteyene resim ve bana yakın olan gelip evimi ve cocuklarımı görebilir
MERHABA 3-4 TAKIM 2 YELEK, İÇÇAMAŞIRI, VAR, DİLERSENİZ GÖNDEREBİLİRİM,Öncelikle cok tesekurler oğlum 3 yasında kızım 2 aylık kıyafet ayakkabı oyuncak gibi seler lazım