• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kızlar acil bılgı almam lazım!!!!

Slnyslny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2018
12
5
86
32
Hamilelik testi yaptım ılk basta cok sılık cıktı 2 gun sonra tekrar test yaptım bıraz belırgınlesmıstı ustunden 2 gun daha gectı fakat cızgı ıyıce netletmemıstı duramayıp gun ıcerısınde 1 defa daha yaptım cok sılık gorunuyordu acaba hamıle degılmıyım yardımcı olabılırmısınız?
IMG_FBDF272A-8C9F-42C6-B2CA-C069ED0005A0.webp

Eklentiler

• IMG_00D16C7D-2BE2-449E-B197-CEE3C26969C7.webp
    IMG_00D16C7D-2BE2-449E-B197-CEE3C26969C7.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 13
Sabah ilk idrarda daha net çıkıyor diye biliyorum sıkışmadan beklemeden yapıldığını için yeteri kadar hcg hormonu olmuyor sanırım.

Hamilelik testi yaptım ılk basta cok sılık cıktı 2 gun sonra tekrar test yaptım bıraz belırgınlesmıstı ustunden 2 gun daha gectı fakat cızgı ıyıce netletmemıstı duramayıp gun ıcerısınde 1 defa daha yaptım cok sılık gorunuyordu acaba hamıle degılmıyım b
Bence var kan testi yaptırın mutlaka çünkü 2. Çizgi baya net hayırlı olsun🌸

Gun içerisinde yaptıgım test daha silik cıkınca acaba dış gebelik olabılır mı dıye dusundum umarım hamileyimdir 🙏

Bu şekilde anlayamazsın 2 günde bir kan ver sağlıklı mı değil mi o şekilde anlaşılır.

Sabah uyandığınızda ilk idrara sıkışık oluyorsunuz o idrarla testi yapmanız daha mantıklı. Gün içinde sıvı tüketimi yaptığımız için hcg daha az oluyormuş idrarda.
Tam bilmiyorum bende nasıl oluyor
Gebeliğin ilk haftaları olduğunda hcg daha düşğk rakamlar oluyor gün içinde daha silik çıkabilir. Gidip kan testi verin stres yapmayın. Bebeğin inşallah seninledir 🙏🏻❤️

süper hayırlı olsunn 2-3 gün sonra bikez daha verin artışa bakmak için yada bi kadın doğum ile görüşünn 🌸🌸🌸🌸

Back
X