merhaba kızlar :)

Happyyyyy

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
83
0
duygularımdan emin olamadığım için sizinle duygularımı paylaşmaya karar verdimo_O

Son düzenleme:
Kim kime kaç defa bakmış hiç anlamadım...
Bakmak yerine Konuşmayı denesen?

çocuk kıza bakmış ama baya güzel bakmış kız da çocugun baktıgını gorunce heyecanlanıyormuş ve hiçbir şey yapamıyormuş sadece baktığını fark edebiliyormuş :KK76:

doğru anladım sanırım
yani ne denir ki bakışmaya devam

o zaman çekinme arkadaşım madem sende istiyosun sende belli et hoşlandıgını :)

Kızlar simdi bahsettiğim kişi twitterda çok aktif olduğu için kişiliği ile ilgili fikir sahibi olabilmek adına anlamasını istemedigim için bir arkadaşıma takip ettirdim.neler paylaştığı na baktm olumsuz bir şeye denk gelmedim sonrasinda yazismasini isterim biraz kıza ilgi gösterdi gibi oldu sonra benim arkadaşım normal sohbet ettikleri için birinden hoşlandığını ama acilamadigindan falan bahsetti napabilirim falan tarzı sorular sormaya başladı sonrasında arkadaşımin hoslanmis olduğu biri olduğunu anlayınca konusma kesildi gerçi konuşmayı sürdüren de arkadasim di

Kızlar simdi bahsettiğim kişi twitterda çok aktif olduğu için kişiliği ile ilgili fikir sahibi olabilmek adına anlamasını istemedigim için bir arkadaşıma takip ettirdim.neler paylaştığı na baktm olumsuz bir şeye denk gelmedim sonrasinda yazismasini isterim biraz kıza ilgi gösterdi gibi oldu sonra benim arkadaşım normal sohbet ettikleri için birinden hoşlandığını ama acilamadigindan falan bahsetti napabilirim falan tarzı sorular sormaya başladı sonrasında arkadaşımin hoslanmis olduğu biri olduğunu anlayınca konusma kesildi gerçi konuşmayı sürdüren de arkadasim di
ünilisin ama liseli taktikleri uyguluyosun. başkasına tavlattırma çabasının mantığını anlayamadım. ki soruna dönersek hoşlanıyosun zaten çocuktan. ben oldum olası yalnızca bakışan insanları samimi bulmam. insanlar konuşa konuşa. ilgi duyuyosa gelir iletişim kurar ya da senin hesabını takibe alır

Artik tamamen bitti neden bilmiorm ama bi uzaklaşmış benden bende bugünden itibaren konuyu kapatiyorum artik onemsemeyecegim seviyor olmuş olsa ne yapar ne eder bi yolunu bulurdu diorm....bilmiorm acaba yalnis bisemi yaptım canım çok sıkkın kizlar

X