Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son uzun sure bakti büyük ihtimal konusacaktida ama ben cekindim benim yuzumden oda cekiniyorSeviyosan git konuş bence
ünilisin ama liseli taktikleri uyguluyosun. başkasına tavlattırma çabasının mantığını anlayamadım. ki soruna dönersek hoşlanıyosun zaten çocuktan. ben oldum olası yalnızca bakışan insanları samimi bulmam. insanlar konuşa konuşa. ilgi duyuyosa gelir iletişim kurar ya da senin hesabını takibe alırKızlar simdi bahsettiğim kişi twitterda çok aktif olduğu için kişiliği ile ilgili fikir sahibi olabilmek adına anlamasını istemedigim için bir arkadaşıma takip ettirdim.neler paylaştığı na baktm olumsuz bir şeye denk gelmedim sonrasinda yazismasini isterim biraz kıza ilgi gösterdi gibi oldu sonra benim arkadaşım normal sohbet ettikleri için birinden hoşlandığını ama acilamadigindan falan bahsetti napabilirim falan tarzı sorular sormaya başladı sonrasında arkadaşımin hoslanmis olduğu biri olduğunu anlayınca konusma kesildi gerçi konuşmayı sürdüren de arkadasim di