- 2 Eylül 2025
- 15
- 3
- 1
- 32
- Konu Sahibi Hatice2025
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy gerçektenmiii bu değer kötü bi değer deil dmi 2 gün gecikti öyle kan verdimHamilesiniz, gözünüz aydın :)
Sizinde var gibi duruyor isterseniz bi kan verin netleştirinBana da bakarmısınız bat 1 aralık![]()
Şöyle bazen insan beklediği an gelmez beklemediği an gelir bugun birinci çocuğumun genetik hastaliğinin olduğunu öğrendim ve doktor araştırana kadar 2. Çocuk yasak dediSizinde var gibi duruyor isterseniz bi kan verin netleştirin
Rabbim yardımcın olsun cnmŞöyle bazen insan beklediği an gelmez beklemediği an gelir bugun birinci çocuğumun genetik hastaliğinin olduğunu öğrendim ve doktor araştırana kadar 2. Çocuk yasak dedive ben eve gidip koştur koştur test yaptım yani sevinemedim var gibi allaha emanet bakalım
![]()
Çok fazla kafaya takıp üzmeyin kendinizi Rabbimin verdiği can hepsi de öyle olacak diye bişey de yok elbette araştırılsın bakılsın siz genetik test verdiniz mi hastaneyeŞöyle bazen insan beklediği an gelmez beklemediği an gelir bugun birinci çocuğumun genetik hastaliğinin olduğunu öğrendim ve doktor araştırana kadar 2. Çocuk yasak dedive ben eve gidip koştur koştur test yaptım yani sevinemedim var gibi allaha emanet bakalım
![]()
ÂminRabbim yardımcın olsun cnm![]()
Doğru ama işte moralmen sıkkntıdayım randevu alacağım henüz vermedik hayırlısıÇok fazla kafaya takıp üzmeyin kendinizi Rabbimin verdiği can hepsi de öyle olacak diye bişey de yok elbette araştırılsın bakılsın siz genetik test verdiniz mi hastaneye
Hakkınızda hayırlsıı olsun canım ama erkenden ver genetik test eşinde versin tabi 1 ayı buluyor bazen çıkması ama her zaman içini ferah tut anlıyorum çok zorDoğru ama işte moralmen sıkkntıdayım randevu alacağım henüz vermedik hayırlısı![]()
Öyle canım ne kadar erken o kadar iyiHakkınızda hayırlsıı olsun canım ama erkenden ver genetik test eşinde versin tabi 1 ayı buluyor bazen çıkması ama her zaman içini ferah tut anlıyorum çok zor
Bendede şühpelenmşlerdi 6 aylık hamileydim bi sürü test falan yaptılar en son karnımdan sıvı aldılar tabi bu dönemdede sürekli söylediler bu bebeği kaybedicez en azından genetik bi skıntı varsa tedavyle hamile kalırsınız dye genetik bi skıntımız yoktu ama kaybettimDoğru ama işte moralmen sıkkntıdayım randevu alacağım henüz vermedik hayırlısı![]()
En doğru sonuç öyle canım daha sonra da kadın doğuma gidersinÖyle canım ne kadar erken o kadar iyi
yıkıldım resmen bir kaç ay gebelik istiyordum kimyasal yaşadım belkide vardır onda bi hikmet
Ama regl 4 gün geçmiş tabi farkında değilim oğlumun koşuşturmasından hastaneden içime doğdu sanki
Hayırlısı demek çok önemliymişyarın kan vericem gebelik için bakalım
![]()
Allahın vardır bir bildiği diyorum sizin adınıza çok üzüldüm 4 aylık kaybetmiştim 2019 senesinde sonra 7 ay sonra oğluma gebe kaldım oğlum 5 yaşinda şuan organlara zarar veren bi kromozom fazlalığı varmış 2. Yasak denilmesinin akşamı gebe olduğumdan şüphelendim his doğar ya insana öyle bişiyBendede şühpelenmşlerdi 6 aylık hamileydim bi sürü test falan yaptılar en son karnımdan sıvı aldılar tabi bu dönemdede sürekli söylediler bu bebeği kaybedicez en azından genetik bi skıntı varsa tedavyle hamile kalırsınız dye genetik bi skıntımız yoktu ama kaybettim
Öyle yapıcam canım gelen allahtanEn doğru sonuç öyle canım daha sonra da kadın doğuma gidersin
Çok fazla kafaya takıp üzmeyin kendinizi Rabbimin verdiği can hepsi de öyle olacak diye bişey de yok elbette araştırılsın bakılsın siz genetik test verdiniz mi hastaneye
Rabbim yardımcın olsun cnm inşallah kolaylıkla bitip gdirAllahın vardır bir bildiği diyorum sizin adınıza çok üzüldüm 4 aylık kaybetmiştim 2019 senesinde sonra 7 ay sonra oğluma gebe kaldım oğlum 5 yaşinda şuan organlara zarar veren bi kromozom fazlalığı varmış 2. Yasak denilmesinin akşamı gebe olduğumdan şüphelendim his doğar ya insana öyle bişiy
Allahım dermansız dert vermesin![]()
Rabbim yardımcın olsun cnm inşallah kolaylıkla bitip gder
Bi bakar mısınız adetime bugündü gelmedi çizgi var yok arası başıma ağrılar girdi bakmaktanHamilesiniz, gözünüz aydın :)