• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba lütfen bakarmısınız adetim 2 gün gecikti

Hatice2025

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2025
15
3
1
32
Merhaba adetim iki gün gecikti lütfen bakarmısınız gebelik varmı

Eklentiler

• 54585.webp
    54585.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 86
  • 54737.webp
    54737.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 83
Bana da bakarmısınız bat 1 aralık🤭

Eklentiler

• IMG_20251202_192737.webp
    IMG_20251202_192737.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20251202_192855.webp
    IMG_20251202_192855.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 40
Sizinde var gibi duruyor isterseniz bi kan verin netleştirin
Şöyle bazen insan beklediği an gelmez beklemediği an gelir bugun birinci çocuğumun genetik hastaliğinin olduğunu öğrendim ve doktor araştırana kadar 2. Çocuk yasak dedi😟ve ben eve gidip koştur koştur test yaptım yani sevinemedim var gibi allaha emanet bakalım 🙏

Şöyle bazen insan beklediği an gelmez beklemediği an gelir bugun birinci çocuğumun genetik hastaliğinin olduğunu öğrendim ve doktor araştırana kadar 2. Çocuk yasak dedi😟ve ben eve gidip koştur koştur test yaptım yani sevinemedim var gibi allaha emanet bakalım 🙏
Rabbim yardımcın olsun cnm😖

Çok fazla kafaya takıp üzmeyin kendinizi Rabbimin verdiği can hepsi de öyle olacak diye bişey de yok elbette araştırılsın bakılsın siz genetik test verdiniz mi hastaneye

Hakkınızda hayırlsıı olsun canım ama erkenden ver genetik test eşinde versin tabi 1 ayı buluyor bazen çıkması ama her zaman içini ferah tut anlıyorum çok zor
Öyle canım ne kadar erken o kadar iyi
🙏yıkıldım resmen bir kaç ay gebelik istiyordum kimyasal yaşadım belkide vardır onda bi hikmet
Ama regl 4 gün geçmiş tabi farkında değilim oğlumun koşuşturmasından hastaneden içime doğdu sanki
Hayırlısı demek çok önemliymiş 🙏yarın kan vericem gebelik için bakalım🙏🙏

Doğru ama işte moralmen sıkkntıdayım randevu alacağım henüz vermedik hayırlısı 🙏
Bendede şühpelenmşlerdi 6 aylık hamileydim bi sürü test falan yaptılar en son karnımdan sıvı aldılar tabi bu dönemdede sürekli söylediler bu bebeği kaybedicez en azından genetik bi skıntı varsa tedavyle hamile kalırsınız dye genetik bi skıntımız yoktu ama kaybettim

Öyle canım ne kadar erken o kadar iyi
🙏yıkıldım resmen bir kaç ay gebelik istiyordum kimyasal yaşadım belkide vardır onda bi hikmet
Ama regl 4 gün geçmiş tabi farkında değilim oğlumun koşuşturmasından hastaneden içime doğdu sanki
Hayırlısı demek çok önemliymiş 🙏yarın kan vericem gebelik için bakalım🙏🙏
En doğru sonuç öyle canım daha sonra da kadın doğuma gidersin

Bendede şühpelenmşlerdi 6 aylık hamileydim bi sürü test falan yaptılar en son karnımdan sıvı aldılar tabi bu dönemdede sürekli söylediler bu bebeği kaybedicez en azından genetik bi skıntı varsa tedavyle hamile kalırsınız dye genetik bi skıntımız yoktu ama kaybettim
Allahın vardır bir bildiği diyorum sizin adınıza çok üzüldüm 4 aylık kaybetmiştim 2019 senesinde sonra 7 ay sonra oğluma gebe kaldım oğlum 5 yaşinda şuan organlara zarar veren bi kromozom fazlalığı varmış 2. Yasak denilmesinin akşamı gebe olduğumdan şüphelendim his doğar ya insana öyle bişiy
Allahım dermansız dert vermesin🙏

Çok fazla kafaya takıp üzmeyin kendinizi Rabbimin verdiği can hepsi de öyle olacak diye bişey de yok elbette araştırılsın bakılsın siz genetik test verdiniz mi hastaneye
Allahın vardır bir bildiği diyorum sizin adınıza çok üzüldüm 4 aylık kaybetmiştim 2019 senesinde sonra 7 ay sonra oğluma gebe kaldım oğlum 5 yaşinda şuan organlara zarar veren bi kromozom fazlalığı varmış 2. Yasak denilmesinin akşamı gebe olduğumdan şüphelendim his doğar ya insana öyle bişiy
Allahım dermansız dert vermesin🙏
Rabbim yardımcın olsun cnm inşallah kolaylıkla bitip gdir

Eklentiler

• 639AA853-AC21-47A0-A89E-A97EC483781C.webp
    639AA853-AC21-47A0-A89E-A97EC483781C.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 11
  • 549F6183-0FBE-449D-B974-C779C6042025.webp
    549F6183-0FBE-449D-B974-C779C6042025.webp
    103,5 KB · Görüntüleme: 26
Back
X