- Konu Sahibi mutluluk_27
hoşbulduk sende hoşgeldin cnm daha ortalama 9 gün falan var sanırım yerleşimiyo acaba bebişşşgeçen ay 4ünde oldum bu ay bilmiyorum canım hosgeldin bu arada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk sende hoşgeldin cnm daha ortalama 9 gün falan var sanırım yerleşimiyo acaba bebişşşgeçen ay 4ünde oldum bu ay bilmiyorum canım hosgeldin bu arada
ay inş yerleşsin yerleşsincanım erken değilmi test için neden yaptınki
canım erken yapmıssın idrara geçmemiş olabilir daha bence adetine kadar bekle ilac fln kullanma sakın yok diye hiç belli olmaz
inş canım cok sıkıldım artık bu durumdan bu ay olursa cok mutlu olurum
amin canım inş sende hamişsindir çifte bayram yaparız![]()
tamam canım banada dua et Allah kabul etsin
inş canım yaş kaç senin nezamandır evlisin
ben 1 yıl korundum diane 35 kullandım sanıyodumki kurtulcam bu illetten boşa kullanmışım bilseydim hiç ilaç kullanmazdım doğal yollarla korunurdum belkide onun etkisi var hala üzerimde
inş canım bu 6.ayım ben sanıyodumki korunmayı bırakınca hemen cocugum olur![]()
ankaradayım canım...öyle zor zamanlar geçiriyoruz ki eşimle birlikte ailemizden çok ağır darbeler yedik 6 ay öncesine kadar eşimin ailesiyle birlikte yasıyoduk eltim 2 cocugu kaynım kb kv ve görümce bide eşimle benondan dolayı korundum cocugum olsa sıgamazdık o eve düsün yani.neyseki evimizi ayırdık ve herkesden farklı farklı darbeler yedik şimdi yanlızız ne gelen ne giden nede bi kapımızı çalan var evimize neşe getirsin istiyorum ama gelmedi bi türlü meleğim