merhaba pkolular burda toplanalım mı??

ay inş yerleşsin yerleşsin :9: canım erken değilmi test için neden yaptınki

ay inş yerleşsin yerleşsin :9: canım erken değilmi test için neden yaptınki

inşallah canım yerleşsin ben nedense senden yana ümitliyim.valla ben neden yaptım bilmiyorum ama dayanamadım çok erken değil sanırım 5 gün var reglime yumurtlama olalı 9 gün falan oldu olsaydı yerleşmiş olurdu die dşünüyorum ama yok:ssz:

canım erken yapmıssın idrara geçmemiş olabilir daha bence adetine kadar bekle ilac fln kullanma sakın yok diye hiç belli olmaz

inş canım cok sıkıldım artık bu durumdan bu ay olursa cok mutlu olurum

canım erken yapmıssın idrara geçmemiş olabilir daha bence adetine kadar bekle ilac fln kullanma sakın yok diye hiç belli olmaz

inş canım cok sıkıldım artık bu durumdan bu ay olursa cok mutlu olurum

eminim canım olursa çok mutlu olursun ama öncelikle herşeyin hayırlısı Rabbim sağlıklı sıhhatli versin inşallah benden önce sana versin Rabbim

ben 1 yıl korundum diane 35 kullandım sanıyodumki kurtulcam bu illetten boşa kullanmışım bilseydim hiç ilaç kullanmazdım doğal yollarla korunurdum belkide onun etkisi var hala üzerimde

ben 1 yıl korundum diane 35 kullandım sanıyodumki kurtulcam bu illetten boşa kullanmışım bilseydim hiç ilaç kullanmazdım doğal yollarla korunurdum belkide onun etkisi var hala üzerimde

6 ay etkisi olur diolar ama hemen hamile kalanlarda olabiliyo canım inşallah sen o şanslı grupta olursun

inş canım bu 6.ayım ben sanıyodumki korunmayı bırakınca hemen cocugum olur :9::9:

ankaradayım canım...öyle zor zamanlar geçiriyoruz ki eşimle birlikte ailemizden çok ağır darbeler yedik 6 ay öncesine kadar eşimin ailesiyle birlikte yasıyoduk eltim 2 cocugu kaynım kb kv ve görümce bide eşimle ben:9: ondan dolayı korundum cocugum olsa sıgamazdık o eve düsün yani.neyseki evimizi ayırdık ve herkesden farklı farklı darbeler yedik şimdi yanlızız ne gelen ne giden nede bi kapımızı çalan var evimize neşe getirsin istiyorum ama gelmedi bi türlü meleğim

Kızlar merhaba 6 aylık evliyim 6 aydır korunmuyoruz ama hamile kalamadım.. doktora gittim adet gecikmelerim oldu yumurtalıklarımda küçük kistlerin olduğunu söyledi.. homonlarıma baktı ama hormonlarım gayet normal çıktı.. sanırım hormonlarıma yansımamış nasıl oluyor bu anlamadım ama. doktorum glukofen adında bi ilaç verdi 6 ay kullanmamı istedi.. bu ilacı kullanan varmı lütfen yardım edin.. pko lu olduğumu yeni ögrendim..

ankaradayım canım...öyle zor zamanlar geçiriyoruz ki eşimle birlikte ailemizden çok ağır darbeler yedik 6 ay öncesine kadar eşimin ailesiyle birlikte yasıyoduk eltim 2 cocugu kaynım kb kv ve görümce bide eşimle ben:9: ondan dolayı korundum cocugum olsa sıgamazdık o eve düsün yani.neyseki evimizi ayırdık ve herkesden farklı farklı darbeler yedik şimdi yanlızız ne gelen ne giden nede bi kapımızı çalan var evimize neşe getirsin istiyorum ama gelmedi bi türlü meleğim

evet canım anlayabiliyorum insana en çok en yakınları zarar veriyor bizde zor zamanlar geçirdik aile konusunda hatta öle ki bi dönem boşanmayı bile düşündük ki biz bi arada bile oturmuyoruz çok şükür artık eskisi kadar kötü değil aramız ha yaşananlar unutulmuyor ama ailesizde olmuyo ne kadar kızsakta kırılsakta

Back
X