- 16 Kasım 2012
- 1.934
- 69
- 118
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
Kızlar merhaba 6 aylık evliyim 6 aydır korunmuyoruz ama hamile kalamadım.. doktora gittim adet gecikmelerim oldu yumurtalıklarımda küçük kistlerin olduğunu söyledi.. homonlarıma baktı ama hormonlarım gayet normal çıktı.. sanırım hormonlarıma yansımamış nasıl oluyor bu anlamadım ama. doktorum glukofen adında bi ilaç verdi 6 ay kullanmamı istedi.. bu ilacı kullanan varmı lütfen yardım edin.. pko lu olduğumu yeni ögrendim..
snnn hosgeldin aramıza umarım tedavin başarıyla sonuclanır
sibelcim evlilikte aileler cok büyük önem taşıyor ama biz birbirimizi seviyoruz oyzden iki tarafda ayıramadı bizi şükür rabbime
snnn hosgeldin aramıza umarım tedavin başarıyla sonuclanır
sibelcim evlilikte aileler cok büyük önem taşıyor ama biz birbirimizi seviyoruz oyzden iki tarafda ayıramadı bizi şükür rabbime
canım öncelikle aramıza hoşgeldin korkulacak bişi yok bizde pkoluyuz canım benimde hormonlarım normal ama yumurtalarım deil zaten pko genel anlamda yumurtlama bozukluğu.ama hormonlarında sorun olmaması bi avantaj doktorun sana verdiği ilacı kullanmıyorum ama pkolularda işe yaradığını duydum sen doktorunun verdiği tedaviye uy ama benden tavsiye istersen hiç bir zaman tek doktorla kalma bi kaç tanesine git ondan sora ne yapacağına karar ver ve devam et derim
amin canım inş
canım hormonlarının normal olması iyi bişey
yumurtlama bozuklugu hormanları bozmaz hormanlar yumurtaları bozar
Teşekkür ederim inşallah rabbim hepimize yardım eder.. gittiğim doktor çok iyi bir doktor bu konuda uzmanlaşmışş.. ne kadar çok doktora gidersem o kadar çok kafam karışır diye korkuyorum...yumurtlama sorununda hormonların değişmesi gerekmez mi .. yani bazı hormonlara bakıldğı zaman yumurtlama bozukluğu olup olmadğı anlaşılıyor diye biliyorum..
Korkulacak bişey yok Biiiiizz Pkoluyuzzzzz
buna rağmen savaşıyoruz hayırlı bir evlat için
inşallah
hepimiz korkuyoruz canım umut var ama zaman lazım sabırlı olmak lazım onuda biz yapamıyoruz işte
Korkulacak bişey yok Biiiiizz Pkoluyuzzzzz
buna rağmen savaşıyoruz hayırlı bir evlat için
canım evet genelde pkoda lh hormonu fsh tan yüksek olur yine prolaktin falan yüksektir genelde bebk istendiğinde önce hormon tedavi edilir aşama gibi düşünürsek biz pko başlangıcını biraz geçmişiz hem biliyomuşun sadece kilo alımı ve tüylenmeyle bile pko teşhisi konulur yani sen aslında şanslı bi pkolusun hormonların düzgün olduğu için Allah ın izniyle daha az uğraşırsın çünkü hormon tedavisi görmen gerekmez ama doktorlar yaş ve kilo arttıkça pko ilerler ve hormonlarda bozulur dio doktorun uzmansa hiç dediğini düşünmeden uygula
RABBİM inşallah hayırlısıysa nasip eder hepimize.. aslında bende hiç bir belirti yok sadece son iki aydaki adet düzensizliği için doktora gittim ben canım.. inşallah öyle olur bakalım yeni kullanmaya başladım inşallah olumlu bir sonuç alırm..
bende kendımden bahsedeyım 21 yaşındayım kucuklumden berı kıloluyumevlendım 9 ay oldu 6 ay once pko oldumu ogrendım ogrenır ogrenmez korunmayı bıraktık ama olmadııııı:18: ama hormonları gayet iyi cıktı eşim askerde varikosel amelıyatı olmuştu 3sene once şimdi yıne nükseti hastalıgı agrısı var sperm testi vercez ama bır turlu fırsat olmadı ama bu ayda olmaz ise verıcek bende klomen kullanmak ıstiorum aa dr vermedı kac dr gıttım kendım ıstesem verırmıkı
bende kendımden bahsedeyım 21 yaşındayım kucuklumden berı kıloluyumevlendım 9 ay oldu 6 ay once pko oldumu ogrendım ogrenır ogrenmez korunmayı bıraktık ama olmadııııı:18: ama hormonları gayet iyi cıktı eşim askerde varikosel amelıyatı olmuştu 3sene once şimdi yıne nükseti hastalıgı agrısı var sperm testi vercez ama bır turlu fırsat olmadı ama bu ayda olmaz ise verıcek bende klomen kullanmak ıstiorum aa dr vermedı kac dr gıttım kendım ıstesem verırmıkı
içini karartma yanlız mücadeleci olur pkolular
keşke elimden gelse canım.. Ama sadece dua ediyorum inşallah rabbim evlat isteyen herkese nasip eder. o duyguyu hepimiz yaşarız..
hosgeldin canım sende
içini karartma yanlız mücadeleci olur pkolular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?