merhaba pkolular burda toplanalım mı??

snnn hosgeldin aramıza umarım tedavin başarıyla sonuclanır

sibelcim evlilikte aileler cok büyük önem taşıyor ama biz birbirimizi seviyoruz oyzden iki tarafda ayıramadı bizi şükür rabbime

canım öncelikle aramıza hoşgeldin korkulacak bişi yok bizde pkoluyuz canım benimde hormonlarım normal ama yumurtalarım deil zaten pko genel anlamda yumurtlama bozukluğu.ama hormonlarında sorun olmaması bi avantaj doktorun sana verdiği ilacı kullanmıyorum ama pkolularda işe yaradığını duydum sen doktorunun verdiği tedaviye uy ama benden tavsiye istersen hiç bir zaman tek doktorla kalma bi kaç tanesine git ondan sora ne yapacağına karar ver ve devam et derim

sibelcim evlilikte aileler cok büyük önem taşıyor ama biz birbirimizi seviyoruz oyzden iki tarafda ayıramadı bizi şükür rabbime

ne kadar kötü bi durum değilmi aileler evlatlarına nasıl zarar verdiğini göremiyolar bile yazık.ama çok şükür bak sevginiz ayakta tutmuş sizi ben bazen diyorum böle kötü şeler üstüste gelince Rabbim bizim sevgimizi sınıyor sanırım die Allah kimseye yuva bozgunu vermesin benim anne babam ayrı ne zor olduğunu bilirim

Teşekkür ederim inşallah rabbim hepimize yardım eder.. gittiğim doktor çok iyi bir doktor bu konuda uzmanlaşmışş.. ne kadar çok doktora gidersem o kadar çok kafam karışır diye korkuyorum...yumurtlama sorununda hormonların değişmesi gerekmez mi .. yani bazı hormonlara bakıldğı zaman yumurtlama bozukluğu olup olmadğı anlaşılıyor diye biliyorum..

amin canım inş

canım hormonlarının normal olması iyi bişey

yumurtlama bozuklugu hormanları bozmaz hormanlar yumurtaları bozar

amin canım inş

canım hormonlarının normal olması iyi bişey

yumurtlama bozuklugu hormanları bozmaz hormanlar yumurtaları bozar

inşallah biran önce kurtuluruz bu dertten.. çok korkuyorum hamile kalamaktan.. daha önce böyle bir sorunum olduğunu bilmiyordum ben.. yeni öğrendim..

inşallah
hepimiz korkuyoruz canım umut var ama zaman lazım sabırlı olmak lazım onuda biz yapamıyoruz işte

canım evet genelde pkoda lh hormonu fsh tan yüksek olur yine prolaktin falan yüksektir genelde bebk istendiğinde önce hormon tedavi edilir aşama gibi düşünürsek biz pko başlangıcını biraz geçmişiz hem biliyomuşun sadece kilo alımı ve tüylenmeyle bile pko teşhisi konulur yani sen aslında şanslı bi pkolusun hormonların düzgün olduğu için Allah ın izniyle daha az uğraşırsın çünkü hormon tedavisi görmen gerekmez ama doktorlar yaş ve kilo arttıkça pko ilerler ve hormonlarda bozulur dio doktorun uzmansa hiç dediğini düşünmeden uygula

inşallah
hepimiz korkuyoruz canım umut var ama zaman lazım sabırlı olmak lazım onuda biz yapamıyoruz işte

Korkulacak bişey yok Biiiiizz Pkoluyuzzzzz
buna rağmen savaşıyoruz hayırlı bir evlat için

RABBİM inşallah hayırlısıysa nasip eder hepimize.. aslında bende hiç bir belirti yok sadece son iki aydaki adet düzensizliği için doktora gittim ben canım.. inşallah öyle olur bakalım yeni kullanmaya başladım inşallah olumlu bir sonuç alırm..

bende kendımden bahsedeyım 21 yaşındayım kucuklumden berı kıloluyum evlendım 9 ay oldu 6 ay once pko oldumu ogrendım ogrenır ogrenmez korunmayı bıraktık ama olmadııııı:18: ama hormonları gayet iyi cıktı eşim askerde varikosel amelıyatı olmuştu 3sene once şimdi yıne nükseti hastalıgı agrısı var sperm testi vercez ama bır turlu fırsat olmadı ama bu ayda olmaz ise verıcek bende klomen kullanmak ıstiorum aa dr vermedı kac dr gıttım kendım ıstesem verırmıkı

içini karartma yanlız mücadeleci olur pkolular

gerekli görse bence verirdi canım.. bende seninle aynı yaştayım ve 6 aylık evliyim.. hiç korunmadım ama malesef hamile kalamadım.. doktora gittim pko lu olduğumu ögrendim inanılmaz üzülüyorum.. klomen i gerekli görse doktor verirdi bence canım...

canım genelde 1 yıl kendiniz deneyin diolar hem klomenden önce yumurtlama takibi falan oluyo genelde.canım keşke eşin askende gelince olsaymış ameliyet varikosel genelde asker hastalığıymış zaten ağır kaldırmaktan eşim astsubay benim o sölemişti ama oda çözülür sıkma canını sen inşallah çabuk sonuç alırsınız ben 3 yıldır korunmadım benimde hormonlarım düzgün üstelik tek over polikistik dedi doktor ama olmadı bende hala pes etmedimmmm

keşke elimden gelse canım.. Ama sadece dua ediyorum inşallah rabbim evlat isteyen herkese nasip eder. o duyguyu hepimiz yaşarız..

canım insan başlarda daha çok umutlanıyo ondan öyle hayal kırıklığı içindesin inşallah sen biz gibi beklemeden hemen kalırsın ama kalamazsanda taktiri İlahi sıkmıycan canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…