merhaba

sedasev

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
35
10
32
selam benım adetım 5 gün gecikti 2. gün test yaptım birsey cıkmadı . arkasına kahverengı ve cok az bir kanamam geldi ama hemen geri kesildim ,bu arada yüzüm felaket bir sivilcelenme ve kasıklarımda agrı oldu . bunun sebebi ne olabilir . doktorum cocuk istiyorum diye inofolic vermişti onun da yan etkisi olabilir mi?

selam benım adetım 5 gün gecikti 2. gün test yaptım birsey cıkmadı . arkasına kahverengı ve cok az bir kanamam geldi ama hemen geri kesildim ,bu arada yüzüm felaket bir sivilcelenme ve kasıklarımda agrı oldu . bunun sebebi ne olabilir . doktorum cocuk istiyorum diye inofolic vermişti onun da yan etkisi olabilir mi?
inofolic folik asit desteği onun böyle bi yan etkisinin olcağını sanmıyorum ama çok şüphen varsa doktora sormak en garantisi burdan söylenecek herşey seni yanıltabilir

ınofolic kullandınız mı?
evet hamileliimin ilk 3 ayinda kullandim sonra multivitamine gecince biraktim. sadece ilk kullanmaya basladiimda midem az rahatsiz olmustu ki zaten bunun olabilceini solemisti doktorum onun disinda hicbi problem yasamadim yani adet gecikmesi ara kanama falan yapcak bi ilac diil cunku hamilelik oncesinde de hazirlik asamasinda kullanan cok kisi taniyorum hicbirinde demis olduun yan etki hic yasanmadi ama dediim gibi yine de doktora sor bi istersen en iyi o yanit verecektir

X