Senin yazdıklarını okudum 3 yıl önceki halim aklıma geldi canım bana da Dr menagon vermişti merionala çok benziyor hatta ayni diyebilirim 16.günume kadar dozları arttırarak vurdum her gittiğimde Dr yok diyip doz arttırdı 16. Gün gittim yine doz arttırdı bende olmayacak herhalde dedim igne ile birlikte sadece 3 akşam çörek otu bal tarçın yedim 4. Gün gittiğimde 4 tane yumurtam vardı Dr da bende şok oldum tabi devlet hastanesiydi Dr tedaviyi iptal etti yumurtalar çatlamamis hepsi kiste dönüştü 3 ay tedaviye tekrar başlayamadım 3 ay sonra Dr gonal f verdi bu defa çörek otu bal tarçın birlikte vurdum 6. Gün 8 tane kocaman yumurtam vardi tabi yine iptal bir 3 ay daha gitti 3 ay sonra tekrar tedavi bu defa 6 gün sadece gonal f ve bir yumurta oldu aşılama tutmadı bir sonraki ay yine 6 gün sadece 50 ml gonal f ve ikinci aşılama oldu şimdi yanımda Hamd olsun RABBİMize 26 aylık oldu darısı başına inşallah canım şimdi ikinciyi istiyoruz pkolu olduğum için tekrar tedavi şart şimdilik bitkisel takılıyorum hsg çektirene kadar kızım çok istiyor kardeşi olmasını