- 7 Nisan 2014
- 148
- 63
- 98
Bu arada ben iğneden önce 6 kez klomen kullandım bir yumurta bile gelişmedi iğne de de ilk önce dediğim gibi gelişmedi ama çörek otu bal tarçıni ekleyince bu defa patlama oldu ben kanuni Sultan Süleyman hastanesine infertilite bölümüne gidiyordum Dr um hamile olduğumu öğrenince ne dedi biliyor musun benim en umutsuz hastam sendin dedi şok oldum Dr bile Ümitsizmis düşün artıkÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsun bişey sorabilirmiyim seninde adet sorunun varmı ben hiç adet olmuyorum haplar la oluyorum tarlusal kullanıyorum. Ben Zeynep kamil hastanesi ne gidiyorum klomen verdiler 2 ay kullandım sonuç sıfır yumurtalık lar gelişmedi 2 sindede sonra merional iğne kullandım oda fayda etmedi ve sonra tekrar klomen kullandım dozunu yükseltildi ama oda fayda etmedi şimdi de tekrar iğne başlıcaklar dozunu yükselterek bakalım ne olcak 1 bucuk ay sonra tekrar tedavi ye başlıcaklar ben şimdi bu kürü adet olmadanmı başlayayım yoksa adet olmaya başladıktan sonra mı çok şey sordum kusura bakma canım bi umut detaylı öğrenmek istiyorum eminimki beni anlıyorsundur