merional kullanıpta hamıle kalanlar

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun bişey sorabilirmiyim seninde adet sorunun varmı ben hiç adet olmuyorum haplar la oluyorum tarlusal kullanıyorum. Ben Zeynep kamil hastanesi ne gidiyorum klomen verdiler 2 ay kullandım sonuç sıfır yumurtalık lar gelişmedi 2 sindede sonra merional iğne kullandım oda fayda etmedi ve sonra tekrar klomen kullandım dozunu yükseltildi ama oda fayda etmedi şimdi de tekrar iğne başlıcaklar dozunu yükselterek bakalım ne olcak 1 bucuk ay sonra tekrar tedavi ye başlıcaklar ben şimdi bu kürü adet olmadanmı başlayayım yoksa adet olmaya başladıktan sonra mı çok şey sordum kusura bakma canım bi umut detaylı öğrenmek istiyorum eminimki beni anlıyorsundur
Bu arada ben iğneden önce 6 kez klomen kullandım bir yumurta bile gelişmedi iğne de de ilk önce dediğim gibi gelişmedi ama çörek otu bal tarçıni ekleyince bu defa patlama oldu ben kanuni Sultan Süleyman hastanesine infertilite bölümüne gidiyordum Dr um hamile olduğumu öğrenince ne dedi biliyor musun benim en umutsuz hastam sendin dedi şok oldum Dr bile Ümitsizmis düşün artık

Bugün inofolik şase diye bişey öğrendim pko hastalarına veriliyormuş Dr sadece bunu veriyormuş 3 ay aç karinla sabah akşam iciyormussun bunu da denicem ama bunu kullanırken folik asiti bırakıyorsun çünkü bunun içindede folik asit var

Bu arada ben iğneden önce 6 kez klomen kullandım bir yumurta bile gelişmedi iğne de de ilk önce dediğim gibi gelişmedi ama çörek otu bal tarçıni ekleyince bu defa patlama oldu ben kanuni Sultan Süleyman hastanesine infertilite bölümüne gidiyordum Dr um hamile olduğumu öğrenince ne dedi biliyor musun benim en umutsuz hastam sendin dedi şok oldum Dr bile Ümitsizmis düşün artık
Rabbimin büyüklüğü mucizeleri canım rabbime şükürler olsun her halimize o istemese olurmu canım kün feyekün ol der olur canım instagramın varmı ordan dm den daha rahat yazışabiliriz biraz dertleşiriz bilsen çok ihtiyacım var benim instagram hesabım ferideoktay3734

Amin inşallah bende bıktım artık bu son gidişim diyorum iğnelerimi olup artık bitircem bitkisele gecicem
Dün başladım mesela doktora da dedim sakıncası olmaz dedi
Bal + corek otu + tarcin karıştırıp yiyorum sabah akşam macun şeklinde inşallah faydasını görürüm sadece bunda ümitliyim burda çok okudum herkes hamile kalmış Yumurta geliştiriyor hormon düzenliyor bende de prolaktin hormonu yuksek ilaç verdi doktor 36 dan 24 e düştü
Ne yaptın canım kullandın mı bal çörek otu tarçın karışımını sonuç ne çok mer
Amin inşallah bende bıktım artık bu son gidişim diyorum iğnelerimi olup artık bitircem bitkisele gecicem
Dün başladım mesela doktora da dedim sakıncası olmaz dedi
Bal + corek otu + tarcin karıştırıp yiyorum sabah akşam macun şeklinde inşallah faydasını görürüm sadece bunda ümitliyim burda çok okudum herkes hamile kalmış Yumurta geliştiriyor hormon düzenliyor bende de prolaktin hormonu yuksek ilaç verdi doktor 36 dan 24 e düştü
Bugün inofolik şase diye bişey öğrendim pko hastalarına veriliyormuş Dr sadece bunu veriyormuş 3 ay aç karinla sabah akşam iciyormussun bunu da denicem ama bunu kullanırken folik asiti bırakıyorsun çünkü bunun içindede folik asit var
Bana folik asit vermediler ki canım niye acaba

Ne yaptın canım kullandın mı bal çörek otu tarçın karışımını sonuç ne çok mer

Bana folik asit vermediler ki canım niye acaba
Bende anlamadım canım folik asit bebek düşünmeye başlayan herkesin içmesi gereken bir vitamin ben klomene başlar başlamaz folik asite başladım hamile kalana kadar ve hamileligimin ilk 3 ayı dahil kullandım noral tüp defekti diye bişey var folik asit ona engel oluyor mutlaka al

Bende anlamadım canım folik asit bebek düşünmeye başlayan herkesin içmesi gereken bir vitamin ben klomene başlar başlamaz folik asite başladım hamile kalana kadar ve hamileligimin ilk 3 ayı dahil kullandım noral tüp defekti diye bişey var folik asit ona engel oluyor mutlaka al
Daha önce gittiğim hastanede verdiler klomen lemi öncesi mi hatırlamıyorum da o zaman klomen le büyüyorlar dı sonra yine küçülüyorlardı daha o zaman aşılama demişler di

Ne yaptınız kızlar var mı bir hareket?bende merional ve fostimon 75 lik göbeğimden yapıyorum.4 gün kullanıcam 8 ilaç var...Bende pco luyum bu arada....

Ne yaptınız kızlar var mı bir hareket?bende merional ve fostimon 75 lik göbeğimden yapıyorum.4 gün kullanıcam 8 ilaç var...Bende pco luyum bu arada....
Tüp beb

yumurtalar çok mu oldu ?mecburi mi geçtiniz yoksa aşılama tutmadı mı?
Yumurta gelişmedi mecburen geçtim ama henüz tedavi başlamadı 4 tane doktordan geçmek gerekiyormuş onaylaması gerekiyor ki sağlık kurulundan rapor çıkarabilim şu ana kadar psikiyatri genel cerrahi ve anesteziden geçtim iç hastalıklarında kaldım şeker ve kolesterol yüksek çıktı Çarşamba günü tekrar randevu aldım inşallah onaylar
yumurtalar çok mu oldu ?mecburi mi geçtiniz yoksa aşılama tutmadı mı?

Yumurta gelişmedi mecburen geçtim ama henüz tedavi başlamadı 4 tane doktordan geçmek gerekiyormuş onaylaması gerekiyor ki sağlık kurulundan rapor çıkarabilim şu ana kadar psikiyatri genel cerrahi ve anesteziden geçtim iç hastalıklarında kaldım şeker ve kolesterol yüksek çıktı Çarşamba günü tekrar randevu aldım inşallah onaylar
İnşallah onaylarlar...devlet desteği için mi bu raporlar acaba?benimde 3 tane yumurtam oluştu 20mm boyutunda 3,4 tane de 11 mm vardı çatlatma iğnesi oldum perşembe sabaha karşı saat 5 te bugün de aşılamam yapıldı mikroçip yöntemiyle..inşallah hayırlısı olur hakkımızda ...23 şubatta test yapıcam inşallah o kırmızılar gelmez...ben sizlere dua ediyorum kendime de ,hepimiz birbirimize güzel dualar gönderelim evrene pozitif enerjiler gönderelim herşey pozitif olsun inşallah Güzel haberler bekliyorum

İnşallah onaylarlar...devlet desteği için mi bu raporlar acaba?benimde 3 tane yumurtam oluştu 20mm boyutunda 3,4 tane de 11 mm vardı çatlatma iğnesi oldum perşembe sabaha karşı saat 5 te bugün de aşılamam yapıldı mikroçip yöntemiyle..inşallah hayırlısı olur hakkımızda ...23 şubatta test yapıcam inşallah o kırmızılar gelmez...ben sizlere dua ediyorum kendime de ,hepimiz birbirimize güzel dualar gönderelim evrene pozitif enerjiler gönderelim herşey pozitif olsun inşallah Güzel haberler bekliyorum
Senin adına çok sevindim canım inşallah tutar o güzel duyguyu tadarsın ve inşallah tüm anne olmak isteyenler tadar bende içinde dahil Çarşamba günü bi gelsin bakalım ne dicek doktor

Merhaba.
Fostimonu kullandınız mı?
Aşılama mı oldu sizin?
Dr bana da ondan verdi ama ben aşılama istemiyorum. Yumurtalar için sadece

Merhaba.
Fostimonu kullandınız mı?
Aşılama mı oldu sizin?
Dr bana da ondan verdi ama ben aşılama istemiyorum. Yumurtalar için sadece
Evet aşılama oldum ama tutmadı şubatta olmuştum.olmaması için bir sebepte yok ama hayırlısı değilmiş demek ki hayırlısı olsun napalım

Merhabalar kizlar umarim bu yorumuma cvp verirsinizz bu igne vurulduktan sonra iliskiye girdigimizde bi sorun olurmu

Back
X