- 23 Nisan 2012
- 157
- 93
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
somon rengi bayılıyorum zaten :) harika bir nişanlık seçimi sizede çok yakışmış mutluluklar dilerim :)
teşekkür ederim sağolun. Amin darısı tüm sevenlerin başınaÇok beğendim bir ömür boyu mutluluklar dilerim :)
Amin canim cok tesekkür ederim.Tebrik ederim çok güzel olmuşsun :) Allah bir ömür sürdürmeyi nasip etsin
Kesinlikle biz de öyle düşünmüştük gayet de güzel oldu fotograflarimiz. Hani keske profesyonel olsaydi da demedim çünkü rahattik. Oyle spontane gelişti :) Allah sizin de mutluluğunuzu sürdürsün. Güzel dileklerin için Sağol canimcanım Allah tamamına erdirsin.
çok güzel olmuş
bende nişanda dış çekim yerine kendi arkadaşlarımızla dışarda çekim yaptık. nasıl olsa düğünde olur diye dış çekimler.
amin canımKesinlikle biz de öyle düşünmüştük gayet de güzel oldu fotograflarimiz. Hani keske profesyonel olsaydi da demedim çünkü rahattik. Oyle spontane gelişti :) Allah sizin de mutluluğunuzu sürdürsün. Güzel dileklerin için Sağol canim
Aynen para tuzagi resmen hem de 14 fotografa baya fazla söylemiş. Bir de pozların hepsini de vermiyorlar. Onlara da ayri ücret istiyorlar. Dedigin gibi zaten dugunde ayarladik. Insallah guzel olur . Senin dugunun ne zaman ?amin canım
aynen ya çok rahat oldu. fikir olsun diye bi fotoğrafçıya sordumda 14 tane poza 300 tl istedi 2 tane aile albümü 1 tane normal albüm
yahu ben çektirdim 400 foto bedava hemde 1 saat içinde istediğim gibi.
düğünde zaten profosyonel olur.
ne kadarda mutlu görünüyorsunuz öyle Allah daim etsin maşallah
amin canım benim inşallahCookk teşekkür ederim canim Allah herkesin yuzunde gulucukler açtirsin insallah
belli değil canm senin ne zaman
Aynen para tuzagi resmen hem de 14 fotografa baya fazla söylemiş. Bir de pozların hepsini de vermiyorlar. Onlara da ayri ücret istiyorlar. Dedigin gibi zaten dugunde ayarladik. Insallah guzel olur . Senin dugunun ne zaman ?