Merivis'in Nişanından Kareler :)

Kakules

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
157
93
Merhaba arkadaşlar nişanım Araık ayında olmuştu. Profesyonel bir dış çekim yapmadık. Hatta kuaförden baya geç çıkınca gece çekimi oldu. Çok da eğlendik:KK76:değişik bir tecrübe edindik.:21::KK6:Umarım beğenirsiniz.:KK200:
Nişan provamdan başlayayım :)

Gece çekimlerimiz :)

Son düzenleme:
somon rengi bayılıyorum zaten :) harika bir nişanlık seçimi sizede çok yakışmış mutluluklar dilerim :)

canım Allah tamamına erdirsin.
çok güzel olmuş
bende nişanda dış çekim yerine kendi arkadaşlarımızla dışarda çekim yaptık. nasıl olsa düğünde olur diye dış çekimler.

canım Allah tamamına erdirsin.
çok güzel olmuş
bende nişanda dış çekim yerine kendi arkadaşlarımızla dışarda çekim yaptık. nasıl olsa düğünde olur diye dış çekimler.
Kesinlikle biz de öyle düşünmüştük gayet de güzel oldu fotograflarimiz:KK49:. Hani keske profesyonel olsaydi da demedim çünkü rahattik. Oyle spontane gelişti :) Allah sizin de mutluluğunuzu sürdürsün. Güzel dileklerin için Sağol canim:KK68::KK68:

Kesinlikle biz de öyle düşünmüştük gayet de güzel oldu fotograflarimiz:KK49:. Hani keske profesyonel olsaydi da demedim çünkü rahattik. Oyle spontane gelişti :) Allah sizin de mutluluğunuzu sürdürsün. Güzel dileklerin için Sağol canim:KK68::KK68:
amin canım
aynen ya çok rahat oldu. fikir olsun diye bi fotoğrafçıya sordumda 14 tane poza 300 tl istedi 2 tane aile albümü 1 tane normal albüm
yahu ben çektirdim 400 foto bedava hemde 1 saat içinde istediğim gibi.
düğünde zaten profosyonel olur.

:nazar::KK19:
amin canım
aynen ya çok rahat oldu. fikir olsun diye bi fotoğrafçıya sordumda 14 tane poza 300 tl istedi 2 tane aile albümü 1 tane normal albüm
yahu ben çektirdim 400 foto bedava hemde 1 saat içinde istediğim gibi.
düğünde zaten profosyonel olur.
Aynen para tuzagi resmen hem de 14 fotografa baya fazla söylemiş. Bir de pozların hepsini de vermiyorlar. Onlara da ayri ücret istiyorlar. Dedigin gibi zaten dugunde ayarladik. Insallah guzel olur . Senin dugunun ne zaman ?

:nazar::KK19:
Aynen para tuzagi resmen hem de 14 fotografa baya fazla söylemiş. Bir de pozların hepsini de vermiyorlar. Onlara da ayri ücret istiyorlar. Dedigin gibi zaten dugunde ayarladik. Insallah guzel olur . Senin dugunun ne zaman ?
belli değil canm senin ne zaman

X