mersin forum yaşam hastanesi sultan hanımda doğum yapanlar

yida

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
3
1
mersin forum yaşam hastanesinde sultan çınar çelik'de doğum yapan var mı? tavsiyelerinize ihtiyaç duymaktayız.*

Evet ablamın doğumunu yapmıştı. Normalde Sultan Hanım Devlet Hastanesinde çalışırken ablamı takip ediyordu. Sonra Özel hastaneye geçince son takipleri için ablam Forum yaşam hastanesine gitti ve orada Sultan Hanım normal doğum yaptırdı. Çok cana yakın, güler yüzlü ve iyi bir doktor, ablam kendisini çok seviyor. İstanbuldan gelmiş, Mersinde çok tanınmıyor ama tavsiye ederim.

Bende sultan hanıma gidiyorum 14 haftalığım. Normal yanlısı olduğunu biliyorum ama doğuran kimseyle görüşmedim. Bende merak ediyorum nasıldır diye. Ama şimdiye kdr memnunum insanı rahatlatan bi kadın.

Merhaba canim m sultan hanimda doğum düşünüyorum nazil memnunmisin mayisin 5igibo doğum olacak. İstanbuldan geleceğim doğuma onsebeple doktorumuz çok tanimiuorum sadece iyi olduğunu biliyorum

Iki doğumumu da sultan hanim gerçekleştirdi. Üstelik iki Doğum arası 1 yıl olduğundan bayagi tehlikeliydi. Ilk doğumda günüm dolmuştu ve kordon bebeğe dolandıgindan sezaryena girmek zorunda kaldım ama sultan hanımın güler yüzü ve motivasyonu sayesinde başarılı bir doğum oldu. Ikinci de aynıydı. Doğum boyunca sohbet ettik diyebilirim. Şu an kadın hastalıkları konusunda bir sıkıntım olsa kesinlikle sultan hanima giderim.

bende forum yasamda dogum yaptim gayette memnun kaldim benim doktorum Muhittin Hikmet Telli siistem tipta butun takiplerimi yapti acilma olmadigi icin sistem tiptada sezeyan dogum olmadigi.icin forum yasamda oldu dogumum hamileligim boyunca beni hep motive etti yardimci oldu dogumumda oyle kolay olduki yarim saatte ne olup bittigini anlamadim ve takiplerimi birakmadi geldi kontrol etti ilaclarimi yazdi gercekten cok iyi bi doktor tavsiye ederim.

konuyu sasirmisim kizlar... pardon... ama forum yasam iyi ilgileniyor hastayla sultan hanimi bilmiorum da Allah kolaylik versin hayirlisiyla kucagina alirsin insalllah..

Muhittin bey cok iyi bir doktor.cok buyuk cesaret verdi bana.plansiz bi gebelikti o yuzden biraz zor bi surecti benim icin ama onun sayesinde cok kolay gecirdim hamileligimi ve dogumumu.nasil gectigini anlamadim bile.ALLAH KOLAYLİK VERSİN.

X