meryem ana otu kullanan arkadaşlar..

aysima00

çok şükür kollarımda cennetimm
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
2.283
1.925
merhaba arkadaşlar konumu doğru yerde mi açtım bilemiyorum ilgili arkadaşlar bakarlar artık. bu Meryem ana otunu kullanan var mı aranızda? umreden getirttim ben üzerinde taşınması gerekiyor diyorlar birde suyu içilecekmiş dua okunarak bu konuyla ilgisi olan yada kullanıp hamile kalan var mı aranızda?

Meryem ananın kabede ne işi var ki?
Bi mantık hatası var sanki.
Bilmediğiniz şeyleri içmeyin bence babam bir sürü ot içti midesinde 3 büyük yara çıkmış kanama yaptı nerdeyse ölüyordu Allah korusun..

Meryem ananın kabede ne işi var ki?
Bi mantık hatası var sanki.
Bilmediğiniz şeyleri içmeyin bence babam bir sürü ot içti midesinde 3 büyük yara çıkmış kanama yaptı nerdeyse ölüyordu Allah korusun..
Meryem otu topuz şeklinde ve ince sapı olan bi bitki. kutsal topraklarda yetişiyor. onun dışında başka bi yerde yok. içilmesi şart değil. üzerinde taşınılacakmış. isteğe görede içilebilir diye okudum asıl üzerinde taşınması lazım. babanıza büyük geçmişler olsun.. tabiki bilinmedik otları kullanmak yanlış ama bu ot öyle bişi değil. merak ettiğim kullanan var mı sonuç alan?

merhaba arkadaşlar konumu doğru yerde mi açtım bilemiyorum ilgili arkadaşlar bakarlar artık. bu Meryem ana otunu kullanan var mı aranızda? umreden getirttim ben üzerinde taşınması gerekiyor diyorlar birde suyu içilecekmiş dua okunarak bu konuyla ilgisi olan yada kullanıp hamile kalan var mı aranızda?

merhaba ben onu fatma ana eli otu diye biliyorum. Bende doğum yapcağım zaman kullanmıştım. Daha doğrusu suya koydum içmedim ne olur ne olmaz diye :)

merhaba ben onu fatma ana eli otu diye biliyorum. Bende doğum yapcağım zaman kullanmıştım. Daha doğrusu suya koydum içmedim ne olur ne olmaz diye :)
evet doğum sancısı içinde kullanılıyormuş. fakat ben gebelik için kullancam bunun içinde üzerinde taşınması lazımmış bilemedim bi sorayım bilenlere dedim açıkçası. evet adı Fatma ana eli otuda deniliyor

Canım bende bu ay aldım. Minik bir parçasını bir bez parçasına sarıp göğsümde taşıyorum. Duş dışında çıkarılmayacak. Bir de suyun içinde bekletip içenler varmş. Onu diğer ay biraz yapacam inşallah.
Bu forumda hamile kalanları okudum. Sanırım kaynakta Cevat Akşit Hoca'ydı...

bende hem ustumde taşıdım hem kackere suya koyup ıctım hala 2 tanesı duruyor ama kullanmıyorum en guzelı duva allah ne yazdıysa ohersey bı vesıledır yapmak ıstıyorsan yap ama duvanı eksık etme verecek olan RABBİM allah gonlunuze gre versın inşallah

Banada geldi umreden.ama icimden gelmedi icmek.duruyor oyle.arastirdim kadinlik hormonunu arttiriyormus vucutta.Vallahi arkadaslar Allahin taktiri .Allah ol derse olacak.otla cople olacak is degil.umreden geldigi icin atamadimda .bi kenarda duruyor.sizler ne dersiniz bana katiliyormusunuz?

Banada geldi umreden.ama icimden gelmedi icmek.duruyor oyle.arastirdim kadinlik hormonunu arttiriyormus vucutta.Vallahi arkadaslar Allahin taktiri .Allah ol derse olacak.otla cople olacak is degil.umreden geldigi icin atamadimda .bi kenarda duruyor.sizler ne dersiniz bana katiliyormusunuz?
bende sana katılıyorum canım duva edıp mucadale etmek lazım tıbben... taktır rabbımın tedbır bızlerden RABBIM yeterkı ol desın

Benim arkadaşım kullandı canım artık tesadüf mi bilemiyorum ama o hamile kaldı. O üzerinde taşıdı içmedi.

ıanın ben şu 2 senede ottu macundu okadar ck sey yaptımkı duydugum herseyı yaptım yazsam sıgmaz sayfaya hıc bır ıse yaramdı cokta pısmanın cunku mıydem bunyem maf oldu esım hep kızdı yapma her duydugunu zararı olur cokta haklıymıs bıraktım herseyı tıbba doktorlara teslım oldum artık tabıykı verıcek olan rabbım doktorlarda sadece vesıle duva edıyorum blca

Ya da içmiş olabilir bilmiyorum. Ama üzerinde taşıdığına eminim...
Üzerine arapça 3 defa meryem suresini okuyorsun veya okutturuyorsun eşinle 2 rekat namaz kılıyormuşsun otu ince bir beze sarıp sağ göğsünde taşıyorsun sadece banyo yaparken çıkartıyormuşsun...
Ben üzerinde görünce sormuştum öyle anlatmıştı. İçiliyorsa onu bilemiyorum. Yalnız bildiğim şey hamile kaldı 4 yıl sonunda... Ben tesadüf olduğunu düşündüm... Böyle bilinen bir şey olduğunu bilmiyordum.
Senin konunu okuyunca dedim tek arkadaşım değilmiş diye. :) Onunki de Arabistan'dan gelmişti. Burada satıyorlarmış ama sahte oluyormuş çoğu genellikle...

Canım bende bu ay aldım. Minik bir parçasını bir bez parçasına sarıp göğsümde taşıyorum. Duş dışında çıkarılmayacak. Bir de suyun içinde bekletip içenler varmş. Onu diğer ay biraz yapacam inşallah.
Bu forumda hamile kalanları okudum. Sanırım kaynakta Cevat Akşit Hoca'ydı...
evet bende araştırdım biraz yinede emin olmak için konu açmak istedim. kesmek mi lazım otu biraz taşımak için yoksa tüm mü? birde üzerine Meryem ssuresi okunacakmış okudun mu sen. ben suyunuda bu ay deneyim ikisi beraber olsun diyorum. bakalım bugün başlıcam üzerimde taşımaya inşallah rabbim vesile kılar..

valla hamilelik icin midir degil midir bilmiyorum.ben dogum sancisi icin siya koymustum.genede dogumum zor oldu inanmayin oyle seylere bana kalirsa.dua etmek en guzeli.
dua kapısı ayrı bir istek.. tabiki rabbim ol demedikçe olmaz.. biz el açmayı bırakmıyoruz ki.. duyduğumuz şeyleri denemek istiyoruz rabbimin izniyle onu umarak..

X