Meryem Uzerli Paylaştı Sosyal Medya Yıkıldı!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Hastalığı nedeniyle Türkiye'yi terk eden Meryem Uzerli’nin müzisyen kardeşi Canan Uzerli, Hamburg’daki bir defilede ortaya çıktı. Uzerli, defilede sahneye çıkarak Türk sanat müziği eserleri seslendirdi.

Sanat müziği okumayı çok sevdiğini söyleyen Canan Uzerli, "Her nağme, her söz çok anlamlı. İnsanın ruhuna hitap ediyor" dedi.

Ablasının hamileliği ve Türkiye'ye döneceğiyle ilgili sorulara ise yanıt vermekten kaçınan kardeş Uzerli, "Meryem, Ayşe Arman’a her şeyi anlattı. Onun özel hayatı hakkında konuşmak bana düşmez" şeklinde cevap verdi.
meryemuzerli_kardesi (1).jpg
meryemuzerli_kardesi (2).jpg
meryemuzerli_kardesi (3).jpg
meryemuzerli_kardesi (4).jpg
meryemuzerli_kardesi (5).jpg
meryemuzerli_kardesi (6).jpg

Eklentiler

• meryemuzerli_kardesi (7).jpg
    meryemuzerli_kardesi (7).jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 221
  • meryemuzerli_kardesi (8).jpg
    meryemuzerli_kardesi (8).jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 246
bi kardeşi eksikti zaten.. ben bu kadına muhteşem yüzyılda bayılıyodum sonra hiç arkadına bakmadan halkın sevgisinin ne kadar hatalı olduğunu göstererek çekti açıklamasız gitti.. millette wah hasta oldu garibin yabancı ülke diye psikolojisi bozuldu diye yorum yaptı saf saf.,, baktı gördü orda ekmek yok hoop geri geldi yok öyle yağma meryemcik yemiyo artık seyirci bunları...
bence artık başarılı olamaz projelerde insanların tekrar onun samimiyetine güveniceklerini ben sanmıyorum... kanaatim budur :)[/QUOTE]

bi kardeşi eksikti zaten.. ben bu kadına muhteşem yüzyılda bayılıyosum sonra hiç arkadına bakmadan halkın sevgisinin ne kadar hatalı olduğunu göstererek çekti açıklamasız gitti.. millette wah hasta oldu garibin yabancı ülke diye psikolojisi bozuldu diye yorum yaptı saf saf.,, baktı gördü orda ekmek yok hoop geri geldi yok öyle yağma meryemcik yemiyo artık seyirci bunları...
bence artık başarılı olamaz projelerde insanların tekrar onun samimiyetine güveniceklerini ben sanmıyorum... kanaatim budur...
elidor bile almıyorum artık yani o derece

X