Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi işinde çalışıyorsa istediği saatte gider gelir yaz saati ya da kış saati diye bir uygulama olmaz ki patron için sadece yanında çalışan elemanları için olur saat olayı.Eşinizin işi nedir ki saat 3 te geliyor eve.Merhabalar bir sorum vardı
eşim kendi bürosunda serbest çalışıyor.6 15 gibi eve geliyordu. Şimdi yaz uygulamasına geçeceğim diyerek 7 15 de gelmek istiyor. Ben bu yaz saatinin mantığını anlamadım yani mesai saati uzanmış olmuyor mu bu şekilde herkes mi uzatıyor?
Gün ışığından faydalanmak istiyordur .Merhabalar bir sorum vardı
eşim kendi bürosunda serbest çalışıyor.6 15 gibi eve geliyordu. Şimdi yaz uygulamasına geçeceğim diyerek 7 15 de gelmek istiyor. Ben bu yaz saatinin mantığını anlamadım yani mesai saati uzanmış olmuyor mu bu şekilde herkes mi uzatıyor?
Kendi işinde çalışıyorsa istediği saatte gider gelir yaz saati ya da kış saati diye bir uygulama olmaz ki patron için sadece yanında çalışan elemanları için olur saat olayı.Eşinizin işi nedir ki saat 3 te geliyor eve.
Nasıl yanı, işe daha geç gidip, işten daha geç mi çıkacak?Merhabalar bir sorum vardı
Olabilir o zaman 6 15 yazınca sabah 6 da iş yerini Açıyor zannettim.15 te kapatıyor diye anladım.3 değil kız 6 15te geliyormuş 18.15 demek istedi galiba