mesajda bana mesaj mi gönderiyor??

GKBN1987

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
246
60
Gecen hafta bir günü eltimle whatsappte yazisiyoruz. Izinden donmuslerdi gecen hafta. Ilk kez esimizin tarafi akrabalara gitti, yani babaanne dede. Bende buyuklerle ayda bir mutlaka tel ile gorusurum. Kendisi daha bi kac senelik evli eltim yani. Sordum eee bizi sordular mi, onlarda gelselerdi falan. cvp su (yooo hic sormadilar bile, insan bir sorar dimi). Bozuntuya vermedim, tel ile gorusuyoz ya ondan belki dedim. Sanki sizi takmiyolar siz kimsiniz gibisinden. Yoksa ben mi abartiyorum. Sizce?

Telefonda konuşuyormuşsunuz zaten, eltinize sorsalar ne sormasalar ne? Belki yalan bild söylemiş olabilir sormadılar diyerek

Telefonda konuşuyormuşsunuz zaten, eltinize sorsalar ne sormasalar ne? Belki yalan bild söylemiş olabilir sormadılar diyerek
onlar oraya gittiginden beri arayamadim hic o yüzden sordum. Ama cvp sekli bana tuhaf geldi. Ben olsam evt sordular cok selamlari var fln derdim. Yapi meselesi neyse

onlar oraya gittiginden beri arayamadim hic o yüzden sordum. Ama cvp sekli bana tuhaf geldi. Ben olsam evt sordular cok selamlari var fln derdim. Yapi meselesi neyse
Kıskanıyordur belki aranızdaki ilişkiyi. Eltin normaldede kıskanç bi Yapıya sahipse bunuda kıskanmıştır. Bu kadar takılacak bişey değil, tipik elti işte, bosver

Sormanıza gerek yoktu bence.
Belki kendi içinde rekabete girmiş bile olabilir, tanımıyorsunuz ki.
Ama sizde bilerek sormuşsunuz gibi sanki, hani evet sizi sordular deyince hoşunuza gidecekti bu yüzden sordunuz dimi hadi itiraf edin :KK53:

Gıttığım kısı benım bi yakınımsa onu ıdare edip evet onlarında çok selamı var derim..

Amaaa eşimin babanesi dedesi eltımı sormamıssa sormamıştır..:)

Sormanız hoş olmamış bana garip geldi açıkcası.Eltinizde burda ''O hep milletle görüşür ben daha yeni gittim döndüğüm gibi bana bizi sordularmı diye sordu sanki biz hep görüştüğümüz için size bile bizi sormuşlardır demek istedi'' diye konu açsa şahsen ben şaşırmam.Biyerlere çekmek baya kolaylaştı çünkü her olayı.

Aslında sen hep biz görüşüyoruz havası yaratmak istemişsin gibime geldi. Sorma ne gerek var, kaç yıldır ilk defa gitmiş kadın hazmedip yaa evet sana çok selamları var mı dicekti?

Bana gore cok basit bir soru. Arada baska seylerde var, anlatmasi coook uzun.

X