mesajlarımı çıkarttırabilir mi?

daywalkerr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
72
0
96
Ankara
Arkadaşlar gerçekten çok önemli ve acil bi durum.. Benim hattım erkek arkadaşımın üzerineydi ve biz çok kötü bir şekilde ayrıldık çok çirkinleştirdi olayı.. Sonra hattımı savcılığa verdiğini ve mesajlarımı çıkarttıracağını söyledi.. Sizce bu mümkün mü bi bilen varsa söylesiiinnn :2:

Çok çok önemli mevzularda ancak aranan numaralara gelen numaralara ulaşılır diye biliyorum.

Bu kadar basit bi mevzu için sanmıyorum yapmaz savcılık o işlemi.,

Hem ne var ki seni bu kadar korkutan o mesajlarda ?

Belki mümkün olabilir ama savcılık öyle her önüne gelenle uğraşmıyor. Yani işleri yok bi gencin kız arkadaşından intikamına yataklık yapacak değiller heralde. Ortada bi suç ya da ispatlayabileceği bi tehdit durumu vs olması gerekir diye düşünüyorum. Ayrıca bunu kullandığın hattın müşteri hizmetlerine de danışabilirsin.

hakaret mi içeriyor mesajların_??
bence de sadece saatleri çıkar diye biliyorum içerik değil

Evet çıkarttırabilir. da korkunuzun sebebini anlayamadım.
Tehdit mi ettiniz erkek arkadaşınızı. Yada öğrenmemesi gereken bişeyleri mi söylediniz.
Eğer tehdit varsa suç duyrusunda bulunur ve savcılık gsm operatöründen o mesajları tüm konuşma kayıtlaırnı alır.

Savcılığa başvurması için ortada şahsına karşı yapılmış bir suç olması lazım (mesela mesajla onu tehdit etmiş, şantaj yapmış olmanız ya da hakaret etmiş olmanız) gerekli.. Onun haricinde herhangi bir nedenle Savcılık kayıtları istemez.
Ancak GSM operatörüne başvurarak sadece kayıtları görebilir. (hangi numaraya hangi gün hangi saatte mesaj atılmış-aranmış gibi) Yoksa içeriklerin görüntülenebilmesi mümkün değildir.

Arkadaşlar gerçekten çok önemli ve acil bi durum.. Benim hattım erkek arkadaşımın üzerineydi ve biz çok kötü bir şekilde ayrıldık çok çirkinleştirdi olayı.. Sonra hattımı savcılığa verdiğini ve mesajlarımı çıkarttıracağını söyledi.. Sizce bu mümkün mü bi bilen varsa söylesiiinnn :2:

canım benım eşim telefoncu vodfone shop ta calısıyor sordum cok önemlı işlerde cinayettı falan işlerınde cıkarılıyormu boyle "ben su numaranın mjlarını cıkartacam" dıyınce kımse cıkaramaz.canını sıkma canım.erkeklık yapıp cıkarıcam der ama öyle kolay degıl bu işler

Savcılığa başvurması için ortada şahsına karşı yapılmış bir suç olması lazım (mesela mesajla onu tehdit etmiş, şantaj yapmış olmanız ya da hakaret etmiş olmanız) gerekli.. Onun haricinde herhangi bir nedenle Savcılık kayıtları istemez.
Ancak GSM operatörüne başvurarak sadece kayıtları görebilir. (hangi numaraya hangi gün hangi saatte mesaj atılmış-aranmış gibi) Yoksa içeriklerin görüntülenebilmesi mümkün değildir.

Ben de böyle biliyorum.
Ama hat kendi adına olduğu için kimi şikayet edecek ?
Kendi kendini şikayet edemeyeceğine göre,alamaz diye düşünüyorum.

ne diyip msjları çıkarttıracak ki?

tehdit,şantaj veya herhangi bişey olsa bile savcılıktan demeyecekler mi "senin jeton köşeli mi? niye şimdi geliyosun ? diye"
hiç bi halt edemez seni korkutmaya çalışmış. öyle her önüne gelenle uğraşacak olsalardı. :ssz:

savcılık böyle eften püften şeylerle ilgilenmez kanımca da neden endişeleniyorsun erkek arkadaşının şüphelendiği birşeyler mi var

senı korkutmuş... o işler öyle kolay değil!.
için rahat olsun..

böyle basit şeyler için uğraşmazlar.

Son düzenleme:
Bu işlerin kolay olmadığını söyleyen arkadaşlar saçmalamışlar.
Mesaj içeriklerini çıkartması 1 ay sürer tabii farklı bir yöntem takip edip onun bu bilgileri eline almadan sizin elinize geçmesini sağlarsanız iş değişir.
Bir diğer konu hat kendisinin üzerine olduğu için mesaj içerikleri olmasada hangi saatlerde konuşmuşsunuz mesajlaşmışsınız bunları ilgili firmadan 3 gün içerisinde geçmişe dönük 6 aylık olarak çıkarabilir.
Bir konuda şu var hat onun üzerine nasıl olsa sıkıntı yapma kendi kendine atmış dersin olur biter :)

Back
X