Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 30 ocakta 14 haftalık bebeğimi düşürdüm tamamen düşmüştü ama önlem amaçlı vakum kürtaj yapıldı kanamam 15 güne yakın sürdü sonra ultrasondabaktığında kanın tamamını atamadığımı söyledi doktor ve cytotec diye bir ilaç verdi bir hafta sonra başka doktora gittim ve o da cytotec in işe yaramadığını içerde hala kan olduğunu söyledi ve metiler verdi. metiler işe yaradı ve tam 10 martta adet olmam gereken zamanda adet oldum. sıkıntı çıkartan bir ilaç değildir. ama rahimde kasılma yapar bu nedenle sancılanıyorsunuz. ama bana metiler veren doktor yalnızca 5 gün kullanmamı söylemişti sizin doktorunuz ne kadar kullanmanızı söyledi? kürtaj sonrası ultrason muayenesi oldunuz mu?Tesekkur ederim Kürtaj da zaten için temizleniyo bunu bana niye verdi anlamıyorum kullaninca sancilaniyorum
üzerinde günde bir yazıyordu ama doktor bana sabah aksam kullan dedi hala kullanıyorum 6 gün var bitmesinebende 30 ocakta 14 haftalık bebeğimi düşürdüm tamamen düşmüştü ama önlem amaçlı vakum kürtaj yapıldı kanamam 15 güne yakın sürdü sonra ultrasondabaktığında kanın tamamını atamadığımı söyledi doktor ve cytotec diye bir ilaç verdi bir hafta sonra başka doktora gittim ve o da cytotec in işe yaramadığını içerde hala kan olduğunu söyledi ve metiler verdi. metiler işe yaradı ve tam 10 martta adet olmam gereken zamanda adet oldum. sıkıntı çıkartan bir ilaç değildir. ama rahimde kasılma yapar bu nedenle sancılanıyorsunuz. ama bana metiler veren doktor yalnızca 5 gün kullanmamı söylemişti sizin doktorunuz ne kadar kullanmanızı söyledi? kürtaj sonrası ultrason muayenesi oldunuz mu?
tesekkurler rabbim birdaha yasatmasın inş hic kimseyegeçmiş olsun...
doktorunuzu telefonla arayıp ilacı kesip kesemeyeceğinizi sorun bence...üzerinde günde bir yazıyordu ama doktor bana sabah aksam kullan dedi hala kullanıyorum 6 gün var bitmesine
Günaydın, çok geçmiş olsun, Allah sabır versin.Merhaba hanımlar 4 gün önce 8 haftalik bebegimin kalbi durduğu için kürtaj oldum metiler draje die bi ilaç kullanıyorum ve cok sancı yapıyo bu durumu yaşayan varmı acaba
bana icin tertemiz demişti ama o aklımı karıstırdıGünaydın, çok geçmiş olsun, Allah sabır versin.
Yaklaşık 2 yıl önce 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu, kürtaj oldum
1 hafta sonra kontrole gittim, doktor parça kaldığını ama birşey yapamayacağını söyledi.
Bende başka bir doktora gittim, diğer doktorun cevabına şaşırıp, metiler verdi, 5 gün kullandım.
Tekrar gittiğimde o parçada kalmamıştı. İçerisi tamamen temizlenmemişse bu ilacı vermiştir, sancı yapması normal.
ben hala devam ediyorum bitmesine iki üc gün kaldı ama artık ne kanama nede agrı yapıyo rahatım cok arastırdım iyi bi ilacmiş ama benim aklıma takılan doktorum icin tertemız dedi ama neden sıkıntı yoksa o ilacı verdi bilmiyorum herkeze verilmiyormus cunkuBende kullandim sezeryan la 35 hsftalik ölü dogum yaptim kirkim cikmadan sonlara dogru cok kanamam oldu doktoruma gittim yara iltihaplanmis usutmussun iltihap rahime baski yapiyor dedi igne ilac verdi ilaclardan biri metiler di kullandim kanamami hemen kestiler ama kasilmalar oldu bende hafif agri ile birlikte
evet son bir ayda arastırdıgımı bir yıl daha arastırsam doç.falan olurum heraldeEvet bana da kanamam olunca verdi vsrdir bir bildigi illa ki hakkimizda hayirlisi arastira arastira profesör cikicaz bu gidisle guvenemiyorum doktorlara da artik bir kere guvendim bebegim öldu
Ben geçen sene kürtajımdan sonra tamamı bitrne kadar kullandım. İyi bir ilaç şimdide düşük yaptım ve yine bu ilacı verdi dr. İçeriyi tamamen temizleyio rahmin toparlanmasına yardımcı oluyor. Bence kullan sonuna kadar...kızlar bana da metiler ilaç verdi doktor kürtajdan sonra 3 gün dedi. sonra kontrole gittim başka doktora o da en az 3 gün daha kullan dedi.. kullandım. ilacım bitmedi kontrole de gidemedim ilaca devam etsem mi bıraksam mı bilmiyorum ilacın içinde 5 tane kaldı. sabah öğlen akşam aldırdı bana doktor bu ilacı.. kanamam yoğul olmamakla birlikte devam ediyo..
anladım cnm tmm tşk ederim cevabın için..Ben geçen sene kürtajımdan sonra tamamı bitrne kadar kullandım. İyi bir ilaç şimdide düşük yaptım ve yine bu ilacı verdi dr. İçeriyi tamamen temizleyio rahmin toparlanmasına yardımcı oluyor. Bence kullan sonuna kadar...