- 11 Nisan 2014
- 1.869
- 1.779
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım ben de dış gebelik geçirdim yaklaşık 2 yıl önce... ben de çift rahim ve perde var ama bu durum dış gebelik yapmaz dedi ve hsg çekti, temiz çıktı. tıkanıklık yoktu.20 gün hastanede yattım 2 ya da 3 doz iğne ile dış gebeliğim sonlandı. ne kadar zor günlerdi Rabbim bir daha kimseye yaşatmasın...Yokmu arkdşlar iğne ike dış gebeliği sonşanan?
İnşallah bir daha aynı şeyleri yaşamayızbende 3 ay önce kornual dış gebelik geçirdim canım. kürtajla sonlandırıldı. büyük ihtimalle ilk kürtajdan kaynaklanan bir yapışıklık yüzünden oldu. hsg çekildim ve sorun yok. artık korunmayı bırakıcam. tekrarlamz inşallah diye ümit ediyorum.
Cok geçmiş olsun canim.alaaah yasatmasin bir daha. Benimde rahmim kalp seklindeymis surekli dusuk yasayabilirmisimmerhaba canım ben de dış gebelik geçirdim yaklaşık 2 yıl önce... ben de çift rahim ve perde var ama bu durum dış gebelik yapmaz dedi ve hsg çekti, temiz çıktı. tıkanıklık yoktu.20 gün hastanede yattım 2 ya da 3 doz iğne ile dış gebeliğim sonlandı. ne kadar zor günlerdi Rabbim bir daha kimseye yaşatmasın...
amin canım çok teşekkür ederim Rabbim kimseye yaşatmasın. benim de rahmim kalp şekline benziyor düşük tehlikemiz var. hamileliğin bell bir ayında serklaj atıyorlar, düşük önleyici ilaçlar veriyolar ve sürekli yatış..Cok geçmiş olsun canim.alaaah yasatmasin bir daha. Benimde rahmim kalp seklindeymis surekli dusuk yasayabilirmisim
Canım geçmiş olsun. Sperm kalitesizliğinden, idrar yollarındaki bir enfeksiyondan bile dış gebelik olabilir Demişti benim doktorumKizlar bnde dis gebelik gecirmemden bi ay once hsg cektirmistim acik cikmisti aciksa niye dis gebelik oldu anlamadim 15gun hastanede yattim daha fazla dayanamayip ciktim ozel bi dr a gittim onun yaptigi yuksek dozla dis gebeligm sonlandi cok ama cokzor gunlerdi yaaa( simdi ilk adetimi oldum ikinci adette dr hsg cekelim dedi aciksa bi ay daha korunup obur ay birakirsin korunmayi dedi acaba erken mi bilmiyorum ama bebegimin olmasinida cook istiyorum:/