Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla oluyor Nevoş bende ilk duyduğumda olmaz demiştim hata kalemlik dahi olur buna benzer
Meyve suyu kutusundan çantamı
Kırmızı çok güzel olmuş ellerine sağlık
Çok yaratıcı canımValla oluyor Nevoş bende ilk duyduğumda olmaz demiştim hata kalemlik dahi olur buna benzer
Sağol ablaçığım bende yeni keşfetim kızımda küçük kurs için dışarı çıkamıyorum netten öğreniyorum geçen etek diktim kendimeBecerikli bayanın hali bir başka süper olmuş kuzum ben dikiş bilmiyorum
Canım eger birgün uygun mazemeleri toplarsam ayrıntılı gösteririm 2 paket meve suyudan oluyor yanlız çanta formuna ugun olan ince uzun paketlerNasıl kestiğini kenarlarını görsrk iyi olurdu.
Sağol ablaçığım bende yeni keşfetim kızımda küçük kurs için dışarı çıkamıyorum netten öğreniyorum geçen etek diktim kendime
Canım eger birgün uygun mazemeleri toplarsam ayrıntılı gösteririm 2 paket meve suyudan oluyor yanlız çanta formuna ugun olan ince uzun paketler
Nette baka baka diktinm biraz hataları var ama tabi ablacığım en kısa zamanda eklerim
Etekte diktiysen artık ilerlersin Efserimmm resmini isterizzzz
Estafurullah canımHarikasın yaa
Margom bunu gazete tarzı bir kumaşlar varya yazılı şimdi ismi aklima gelmedi onlarla kaplanırsa harıka olur spor ve şık olurÇok iyi yaaa :)
ay harikasınız valla ne diyeceğimi bilemedim süpper.