• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezun Oldum 1.5 yıldır evdeyim youtube kanalımda sizce ne yükleyebilirim? Parayada ihtiyacım var.

yalnizlikcaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
593
399
33
okuldan mezun olalı 1.5 sene oldu. köy yerinde yaşadığım için fazla bir şeyde yapamıyorum. evdede 2 hasta var derken iyice darlanıyorum sizce youtube üzeründen ne yapabilirim. Ev ile ilgili videolar çekmek istemiyorum çünkü durumlarda müsait değil ne yapacagım bilmiyorum.

okuldan mezun olalı 1.5 sene oldu. köy yerinde yaşadığım için fazla bir şeyde yapamıyorum. evdede 2 hasta var derken iyice darlanıyorum sizce youtube üzeründen ne yapabilirim. Ev ile ilgili videolar çekmek istemiyorum çünkü durumlarda müsait değil ne yapacagım bilmiyorum.
Ben de üniversiteyi bitireli 2 yıl oldu.. 2 yıldır boş boş oturuyorum.. neyse ki ben büyük şehirde yaşıyorum da canım sıkıldıkça çıkıp geziyorum.. gelir kusmına geçecek olursak.. ben internetten ikinci el giymediğim kıyafet, ayakkabılarımı falan satmaya başladım.. çok şükür iyi gidiyor.. geçmişte hunharca bi oda dolusu yaptığım alışverişlerin bir gün bana gelir kapısı olacağı aklıma gelmezdi. Teknolojinin faydaları :)

Hangi bölümden mezunsunuz? O bölüm ile ve üniversiteniz ile ilgili videolar çekebilirsiniz. Kitap okuyorsanız,kitaplarla ilgili Videolar çekebilirsiniz diye düşünüyorum.
aslında kpss alan grubu ile ilgili videolar düşünüyorum kendimde çalıştığım için sizce olurmuki .

Ben de üniversiteyi bitireli 2 yıl oldu.. 2 yıldır boş boş oturuyorum.. neyse ki ben büyük şehirde yaşıyorum da canım sıkıldıkça çıkıp geziyorum.. gelir kusmına geçecek olursak.. ben internetten ikinci el giymediğim kıyafet, ayakkabılarımı falan satmaya başladım.. çok şükür iyi gidiyor.. geçmişte hunharca bi oda dolusu yaptığım alışverişlerin bir gün bana gelir kapısı olacağı aklıma gelmezdi. Teknolojinin faydaları :)
çok güzel gercekten tebrik edderim. insallah bende youtubeda bir kazanabilsem

yemek yapabiliyor musunuz? hem yüzünüzü göstermezsiniz hemde para kazanırsınız

YouTube işi biraz imkansız gibi. O kadar kişi var ki youtuber olmak isteyen. Ama 200-300 izlenme ile para kazanamazsınız. İnstagram daha iyi bi fikir.

youtubedan para kazanmak için ilk önce yatırım yapmak gerekiyor. Öyle hemen yükselemezsiniz. Ancak hem youtube hem instagram olarak giderseniz instagramda görenler videolarınızı izleyebilir. Köy peyniri, eriştesi, ekmeği nasıl yapılır? Yada saksıda çilek, çeri domates nasıl yetiştirilir gibi içerikler hazırlayabilirsiniz. Hayvanlarınız varsa onlarla bir gününüzü vlog gibi çekebilirsiniz. Bir çobanın bir günü adıyla. Yaptığınız ürünleri yada sebze ve meyvelerinizi satışa sunabilirsiniz.

Öncelikle makyaj videosu çekme çok sıkıcı sohbet tarzı videolar daha samimi ve güzel. Gündem hakkında yorumlama yap ne bileyim röportaj yapabilirsin çevredekilerle tanımadıklarınla da

Youtube biraz zor, uğraştırıcı ama yapılamayacak birşey değil. Köyde günlük vlog ve yemek yapimini çekebilirsin. Özellikle vloglar çok seviliyor. Sohbetli anılarını, hikayelerini anlatirsan ilk takipçin ben olurum 🤭 4000 saat izlenme ve 1000 abone olayını geçtiğin zaman para kazanmaya açılıyor kanal, bence denemekte fayda var 😊 ayrıca asmr videolarıda çekebilirsiniz şuaralar Türkiye asmr gelişmeye basladı, baya izlemeleri oluyor.

Ben youtubedan para kazanmanin zor oldugunu dusunmuyorum. Para kazanmak icin illa milyon takipci şart degil. Sacma sapan konuşup, boş içerik cekenler bile bir sure sonra 200-300bin takipci edinip az bucuk birseyler kazanir oluyorlar.

İşin zor kismi devamli gelen hakaret, elestirileri kaldirmak. Mukemmel bir iş bile yapiyor olsan mutlaka biri cikip kufurler yazacaktir emin ol. Bunlari goze aldiktan sonra zor olacagini dusunmuyorum.

youtubedan kazanmak kolay değil. öncelikle instagramda konunuz için bir üyelik açın. hangi saat ve günlerde, hangi hashtaglerle en çok beğeni alınabileceğini anlatan yazılar var. onları takip ederek doğru paylaşımlar yapmanız lazım. hatta fotoğraflar için doğru programları kullanıp iyi filtrelemeler yapmalısınız ki gören hemen es geçmesin.
instagramdan takipçi kazanmak da çok hızlı değil artık. şayet çok kişiye ulaşmak istiyorsanız yine instagramın yönlendirmesi ile belli bir tutar ödeyerek dilediğiniz gün kadar dilediğiniz sayıda kişiye postlarınızın reklamı yapılabiliyor.
yani instagramda ilerlemek için de önce yatırım yapmak lazım.
ama öncelikle en azından varsa kendi hesabınız oradaki takipçilerinizin sizi eklemesini sağlayarak başlayabilirsiniz.
biliyorsunuz beğeni ne kadar çok olursa postunuz o kadar fazla timeline'a düşüyor.
internet üzerinden daha çok detay veren pek çok site var, bir araştırın derim.

Youtube da eline bir niloya alan video çekmis 10 milyon izlenme 😵

Back
X