- 15 Ekim 2023
- 53
- 17
- 25
- Konu Sahibi Ceyda ayart
MHRS üzerinden randevu aldım ama gözükmüyor. Diş hastanesinden randevu aldım şimdi o randevu gözükmüyor. Arıyorum bilmiyoruz diyorlar. Kızlar sizin başınıza böyle bir şey geldi mi hiç? Ne yapmalıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende uygulamadan aldım gözükmedi. Bekledim bir kaç gün düşmedi meğer güncelleme geldiği için randevu aldığımız zaman randevuyu onaylamaya basmadan çıkmışım. Sonraki aldığım randevular öyle yapınca gözükmeye başladı.MHRS üzerinden randevu aldım ama gözükmüyor. Diş hastanesinden randevu aldım şimdi o randevu gözükmüyor. Arıyorum bilmiyoruz diyorlar. Kızlar sizin başınıza böyle bir şey geldi mi hiç? Ne yapmalıyım
Randevuyu ilk alırken de son adımda onaylama var bahsettiğin den hariç. Onu onaylamazsan da olmuyorRandevuya 2 gün kala onaylamanizngerekiyirdu
Aynı hataya düşüyor sanırım çoğu kişi. Uygulama güncellendiği icinAynı hatayı bende yaptım. Son adımda randevuyu onayla dememişim. Randevuyu 7-8 gün sonraya aldım zannediyordum baktım randevu gözükmüyor. Onaylamamisim tekrar ileri tarihe aldık.
Son adıma kadar gitmemiş olabilir misin benim gibi
Evet daha dün farkettik .annem randevusunh sormasa farketmeyecegizAynı hataya düşüyor sanırım çoğu kişi. Uygulama güncellendiği icin
Randevuyu aldığımı biliyorum alta düştü randevu sistemininRandevuyu ilk alırken de son adımda onaylama var bahsettiğin den hariç. Onu onaylamazsan da olmuyor
Uygulamatelefonla mı aldınız yoksa uygulama üzerinden mi?
Gelmedi ki ayrıca 24 saat dolmadna baktım biz onaylamak için. Öyle bile olsa iptal olmuş randevu diye gözükür24 saat önce onayla bildirimi geliyor tekrardan eğer onu onaylamaz iseniz otomatik iptal oluyor randevunuz
tekrar randevu almaya çalışın bence. cünkü uygulama üzerinden alındığında direkt görünüyor normaldeUygulama