Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Microçip yöntemini isteyen bi arkadaşa bu yöntemi uygulamamışlar.sperler hareketli bulunmadı gibi bişey demişler.sizlerin başına böyle bi durum gelwn var mı acaba.nedir anlamadık.
İvfmi diyosunuz ? Spermler hareketli bulunamadı demek 100 de 100 hateketsiz demek mi ? Arkadaşınızın eşi takviye kullandımı ? Tedavi öncesi doktoru kim ? Ve sperm analizi varmı ?
Microçip yöntemini isteyen bi arkadaşa bu yöntemi uygulamamışlar.sperler hareketli bulunmadı gibi bişey demişler.sizlerin başına böyle bi durum gelwn var mı acaba.nedir anlamadık.
İvfmi diyosunuz ? Spermler hareketli bulunamadı demek 100 de 100 hateketsiz demek mi ? Arkadaşınızın eşi takviye kullandımı ? Tedavi öncesi doktoru kim ? Ve sperm analizi varmı ?
Biz 7 defa tüp denedik hepsi çipliydi ardaşta bana soruyor tecribeli ya ben varmış klinikte mikro yöntemi.amaan biz yaptırdıkta tuttu mu sanki allah hayırlısını versin de arkadaş çok üzüldü bilemedim bende
Biz 7 defa tüp denedik hepsi çipliydi ardaşta bana soruyor tecribeli ya ben varmış klinikte mikro yöntemi.amaan biz yaptırdıkta tuttu mu sanki allah hayırlısını versin de arkadaş çok üzüldü bilemedim bende
Embrio oluşması için bi kutuya koyuluyo ve kendisnin döllenmesi bekleniliyo yüksek oranda hareketsizse sperm nasıl yumurtayı dölleyecek onu bilemedim . Biraz zor .. daha düzgün bi klinikte yaptırsın . Belliki pek önemsememişler
Canım mikroçip demek sağlıklı ve sağlıksız spermleri ayıklamak.ama hareket olacak elbette.mikroçip denilen kanalcıklardan geçiyor spermler ve DNA sı kötü olanlar bir yere ,iyi olanlar bir yere toplanıyor.hareket olması lazım dolayısıyla.
Bu arada bize uygulandı ve tuttu denemem.belki denk geldi onu bilemem ama sorun zaten eşimdeydi ve kimyasal gebelik yaşıyordum ben.bize iyi gelmiş olabilir.