• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide ağrıları sağlık anksiyetesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi sansar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sansar

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2025
2
0
1
28
Ah nerden başlasam bilmiyorum ama bu sağlık anksiyetesi beni benden alıyor lohusalıkta başladı çok kötü bir psikolojideydim yaşadığım ailevi sıkıntılar da üstüne eklenince iyice koptu bende sıkındıtan stresten sürekli mastit oluyordum orda sağlık anksiyetesiyle tanıştım göğüslerim şişti içi süt ama sağdığımda gelmiyordu herkes bırak kesilir dedi bıraktım göğüsümün biri morardı şişti enfekte oldu aslında kolay tedavisi varmış ama bana neler çektirdiler neyse yeni anneleri de ürkütmek istemem olabilecek şeylermiş kolay tedavi edilebilir şeyler ama benim psikolojim kaldırmadı koltuk altında lenf bezlerim şişmiş enfeksiyondan internetten baktım tabi çok kötü şeyler yazıyordu geldi bana anksiyete perileri ve yerleşti böyle üstten anlatıyorum ama çok kötü geçen dönemlerdi hatırlayınca ruhum daralıyor biraz biraz yendim derken birgece şiddetli mide ağrısıyla uyandım sırtıma vuruyor ve nefesimi kesiyordu acile koştum gaz falan filan dedi gönderdi sonra bir gece daha Bir kere daha derken mide sorunlarım farklı bir şehre taşındık taşımdığımız gün feci bir ağrı yaşadım sanki kriz geçiriyor gibi oldu kan sonuçlarım iyi belki yara vardır dediler dahiliyeye gittim yeşil alan açsın die gerek görmedi şimdilik mide asidin yükselmiştir dedi mide koruyucu çiğneme tableti bide gaz giderici ilaç yazdı kanların temiz kanın ve demirin düşük ama miden rahatsız şimdi ilaç yazmayalım dedi gönderdi ilaçlar bittikten sonra geçmezse endoskobi yaparız dedi iyi gidiyordu bende dikkat ediyordum yediğime içtiğime bu sürede kilo verdim ister istemez yiyemiyorum çünkü korkuyorum bir gece yatmadan börek yedim ve tekrar başa sardı yine internet araştırmalarına düştüm ve paniğim anksiyetem tavan yaptı ne yapacağımı şaşırdım böyle olunca herşeyi salıyorum kendimi toplayamıyorum yardıma ihtiyacım var burda pozitif şeyler okuyunca birazda olsun iyi hissediyorum tekrar randevu aldım bu arada

Back