mide bulantıları :(((((((

Amin kuzum inşallah.
Ben genelde vicudumda olan her şeyi hissederim mesela hasta falan olcaksam bir yerim ağrıcaksa daha önceden fark.ederm kendini dinlemek gbi değil ama :) içimdeki olayları hissediyorum yani :)
Bu gece karnımda kıpraşlar bi baskılar bi sıvılı yumuşak bişey hissettim içimde nasıl hoşuma gitti böyle içim bi tuhaf oldu dokununca falan :) rabbime şükürler olsun bu duyguyu tattırdığı.için. Mucize yaşıyoruz
Şimdi sende aynı beni anlattın canım bende hissederim her şeyi başıma gelecek veya içimde olan :) Rabbime binlerce kere şükürler olsun evlatlarımız iyi. Allah onların acısıyla sınamasın kimseyi

:rolleyes:Etsiz sulu yemek asla yemem normal de. 1 hafta et yemeği yemesem mutsuz olurdum. Nerdeyse 3 aylık olacağız miğde bulantısı baş dönmesi ve uyku. Yine Türkiye de doktorlar illa ki ilaç veya aktar gibi şeylerle bayanlar çözüm arıyorlar. Benim yaşadığım yerde asla ve asla ilaç vermezler. Benim sorunum aşırı bulantı bütün yemeklerden nefret eder oldum. Brokoli hariç :( halbuki onu hiç sevmezdim. Ben kusamıyorum bazen nefesim öyle bir kesiliyor ki parmağımı sokuyorum neler yapıyorum eşim kaç kez bacaklarımdan kaldırdı o bile parmağını soktu YOK olmuyor keşke kussam rahatlasam şimdiye kadar 2 kez kusmuşumdur. Damağımda hep iğrenç bir tat var hiç gitmiyor. Kendimi hep gündüz 6 saat uyumuş uyanmış olarak kalkıyorum hep uyumayacağım diyorum ama maalesef

Bu durum daha ne kadar gider bilmiyorum 3 aydır evden bile çıkmadım. Asla kahvaltı bile yapamıyorum gün içinde yeşil elma yeşil zeytin böyle geçiyor allah hepimize sabır versin.

Kendimi Afrikalı gibi hissediyorum o kadar açım ama yiyemiyorum :KK70:

:rolleyes:Etsiz sulu yemek asla yemem normal de. 1 hafta et yemeği yemesem mutsuz olurdum. Nerdeyse 3 aylık olacağız miğde bulantısı baş dönmesi ve uyku. Yine Türkiye de doktorlar illa ki ilaç veya aktar gibi şeylerle bayanlar çözüm arıyorlar. Benim yaşadığım yerde asla ve asla ilaç vermezler. Benim sorunum aşırı bulantı bütün yemeklerden nefret eder oldum. Brokoli hariç :KK43: halbuki onu hiç sevmezdim. Ben kusamıyorum bazen nefesim öyle bir kesiliyor ki parmağımı sokuyorum neler yapıyorum eşim kaç kez bacaklarımdan kaldırdı o bile parmağını soktu YOK olmuyor keşke kussam rahatlasam şimdiye kadar 2 kez kusmuşumdur. Damağımda hep iğrenç bir tat var hiç gitmiyor. Kendimi hep gündüz 6 saat uyumuş uyanmış olarak kalkıyorum hep uyumayacağım diyorum ama maalesef

Bu durum daha ne kadar gider bilmiyorum 3 aydır evden bile çıkmadım. Asla kahvaltı bile yapamıyorum gün içinde yeşil elma yeşil zeytin böyle geçiyor allah hepimize sabır versin.

Kendimi Afrikalı gibi hissediyorum o kadar açım ama yiyemiyorum :KK70:
Ahh ahh aynı hisleri paylaştığım bir anne adayı daha :) tamamıyla aynıyız, et dışında. Merak etme burda verilen bulantı ilaçlarıda işe yaramıyor ::( bende önceden kusamazdım, ama gelince öyle bir kusuyorum ki yer gök inliyo :)

merhaba kızlar;
2,5 aylık hamileyim bulantılarım çok kötü yemek yiyemiyorum.halsizim buda mutsuz olmama sebep oluyor.
doktorum kusmam olmadığı için ilaç vermedi .bi 10 gün sonra geçer dedi ama ,elim ayağım titriyor .
napıcam bilmiyorum işyerinde saatler geçmiyor :110:

benim gibi olna varmı acaba ???
Benim şiddetli kusmalarim vardi ilacta vermesi doktor çok zor geçirdim çok şükür 12. Haftada geçti canim hic bi şey yiyemiyordum sürekli cikariyordum

Valla canım bende erkek erken gösteriyor diye duydum ama 12. Haftada 2li tarama testine gittiğimizde Dr.um %70 kız demişti bizimki habire bize dönüktü ama bakalım bi değişiklik olursa bilemiyorum ☺ Senin de Allah gönlüne göre versin
13 haftaligim canim dun ikili test için gittim cinsiyetini göre biliyor musunuz ben kiz hissediyorum dedim sanki bende öyle gördüm yukarda cinsiyetle alakali birşey soylemedilermi dedi hayir dedim detayli bakalim ozaman dedi vakti yanildim galiba şimdide erkeğe benziyor dedi sonra emin olmadi 16. Haftayi bekleyelim dedi doktor

Ahh ahh aynı hisleri paylaştığım bir anne adayı daha :) tamamıyla aynıyız, et dışında. Merak etme burda verilen bulantı ilaçlarıda işe yaramıyor ::KK43: bende önceden kusamazdım, ama gelince öyle bir kusuyorum ki yer gök inliyo :)
Bakalım daha kaç hafta böyle geçecek. Ben bu durumda cinsiyet olayını çok Merak ediyorum 5. Ayda öğreneceğim hepimize sağlıklı hamileler :)

Back
X