Mide bulantılarınız ne zaman başladı

Ay hic heves etme canım ya iskence gibi resmen 7de başladı 14te bitti dünyanın kilosunu verdim :/ sokaga cikamaz yemek yiyemez olmuştum

Benim hic başlamadı. Her an baslicak diye cok korktum. Balik ciger sevmeme ragmen asla tiksinme ihtimalim olan bisiyi tuketmedim.Karbonhidrat agirlikli beslendim. Biraz kilo aldırdı ama hic mide bulantisi yasamadim. Tavsiye ederim.

Aynen benden cok halsizim , bulantim arada bi oluyor ama istahim hic yok yalnizca aciktigimda midem agriyor diye biseyler yiyorum , bide fazla uykum var hep

Mide bulantısı yok diye canınızı sikmayin arkadaslar öyle tahmin ettiğiniz gibi bisey değil gerçekten çok zor bir süreç .... Allah sorunsuz hamilelikler gecirmenizi nasip etsin... Bende sorun ediyordum 6. Haftada 7.haftada başladı ne zaman bitecek diye her gün doktoru aradım 14.haftaya kdr bitmedi

KAN HAPI VE VITAMIN ŞİŞKINLIK YAPIO HANIMLAR O KONUDA SIKINTILIYIM BOL SU İÇİORUM HAPLARDAN NEFRET EDIORM

Benim bes altı gibi basladı 12 de bitti.

Kiz bebekte cok bulanir derler belki ondandir farkliliklar. Bulantisi olmayan hanimlar sizinkiler erkek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…