mide bulantısı :/

herkes1907

...
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
759
9
118
kızlarr direk konuya giriyoruum beni uzun yol tutuyor. yani nasıl desem arabada tutuyor vapurda. mesela istanbulda oturuyorum sırf yollar uzun, trafik var diye bi yere de gidemiyorum :( bide her yere uzak oturunca hiç çıkamıyorum. sakarya da okuyorum ayda bi iki kere geliyorum. ama sakaryadan istanbula gelirken bişey olmuyor otobüste falan. mesela sakaryada her yere gidebiliyorum yani ordaki mesafeler hem daha kısa olduğu için. bide mesela yarın gideceğim bi yer için akşam elimde olmayarak çok düşünüyorum midem bulanır mı giderken kusar mıyım millete rezil olur muyum falan diye. ama bu nedense sakaryadan buraya ya da burdan sakaryaya giderken yok. istanbulda oluyor ne oluyorsa. ben bunu nasıl yenebilirimmm kızlar yardım edin noluurr :26::25:

canım aynı sorun bende var uzun yolculuklar hatta kısa ama sıcak havalarda yapılan yolculuklar acayip mdemi bulandırıyo bnde bu yüzden arabada falan hep camı acyorum rüzgar çok iyi geliyo yanına soğuk su al gitmeden yüzünü yıka ben hep ole yapıyorum :1: ha bide nolur nolmaz die poset al:9:

off aynen yaa ama ben görüyorum öyle insanlar var ki ne kadar gitseler ne yorulurlar ne mideleri bulanır valla çok özeniyorum öyle kişilere. mesela dersaneye giderdim iki sene önce sabahları hele giderken çok fena oluyodum ya bide sabah vapurla gittiğim halde :/

selam bişey diyim mi aynı şey bendede var ama bende yanımda kendımı rahat hıssedebılldığım ınsanlar guvenebıldgım kısıler olursa bısey olmuyor aslında bu olay benı panık atağa çevırdı aman dıkkat et derım onceden bende kurardım hep kafamda aman mıdem bulanırda kusarmıyım herkese rezıl olursam dıye hıcbır okul gezısı de dahıl bıryere gıdemedım cok zor bır durum anlıyorum senıı

parmağını mazota daldırıp yalatır büyükler araba tutmasına birebirmiş, bize öyle yapmışlar yani küçükken :1:

Evet bende benzini onercektim arkadas soylemis bile.

Bende cok hassasim. Araba kokusundan nefret ediorum bide surekli sallaninca falan. Tek care su: arabaya biner binmez uyumaya calis. Yada gozlerini kapat. Varincaya kadar uyanma :-D ben oyle yapiorum midem bulandiginda :-*

Yola çıkarken kolonyalı mendil atın çantanıza, içinizi ferahlatacak mentollü şekerlerden deneyin, birde bu tip mide bulantıları için doktorun ilaç yazdığını duymuştum, isterseniz aile hekiminize gidip bu sıkıntınıza bir ilaç tavsiye edip edemeyeceğini sorun.

parmağını mazota daldırıp yalatır büyükler araba tutmasına birebirmiş, bize öyle yapmışlar yani küçükken :1:

ayyy mazot muu :53:

ne yanii ben panik atak mıyım şimdii :18:
bende bu yüzden okul gezilerine falan katılamıyorum işteee :(
aslında her zaman çantamda naneli falan bişeyler olur daa onlar bile bazen etki etmiyorlar işte.
bende bunun için ilaç kullanmak istemiyorum onun içinde gitmedim hiç doktora falan. ilaç kullanmayı pek sevmiyorum da ama ben yine de bi gitsem iyi olur sanırım :26:

Aynı sorun bendede var maalesef ama benim uzun yol kısa yol farketmiyor acayip bi mide bulantısı olur doktorların ilaç yazdıgı dogru o ilacı alan kişiler yolculukları sırasında uyuyor benim bir arkadaşım denemişti o haptan inecegi yere geldigi halde uyanamadı

Arkadaşım yolculuk hapı diye birşey var onu alsana niye işkence çektiriyorsun kendine.adını tam hatırlamıyorum ama..........olması lazımdı.eczaneye söyle onlar daha iyi bilirler.

kızlarr direk konuya giriyoruum beni uzun yol tutuyor. yani nasıl desem arabada tutuyor vapurda. mesela istanbulda oturuyorum sırf yollar uzun, trafik var diye bi yere de gidemiyorum :( bide her yere uzak oturunca hiç çıkamıyorum. sakarya da okuyorum ayda bi iki kere geliyorum. ama sakaryadan istanbula gelirken bişey olmuyor otobüste falan. mesela sakaryada her yere gidebiliyorum yani ordaki mesafeler hem daha kısa olduğu için. bide mesela yarın gideceğim bi yer için akşam elimde olmayarak çok düşünüyorum midem bulanır mı giderken kusar mıyım millete rezil olur muyum falan diye. ama bu nedense sakaryadan buraya ya da burdan sakaryaya giderken yok. istanbulda oluyor ne oluyorsa. ben bunu nasıl yenebilirimmm kızlar yardım edin noluurr :26::25:

Bende de aynı sorun vardı psikikatriye gittim bulantı ve baş dönmesi için bir ilaç verdi şimdi yolculuk yapacağım zaman sabah akşam içiyorum bişi olmuyor

taşıt tutması için ..... tablet var bunu kullanabilirsin, fiyatı 1-2tl bişey ama reçetesiz verilmiyor, aile hekimine gidip yazdırabilirsin. ben çevremde taşıt tutması olanlara tavsiye ediyorum, yola çıkmadan yarım saat önce içiyorsun, uzun yolculuksa 6 saatte bir tekrar alabilirsin. bir süre sonra ilaç kullnmasan bile rahatlıkla yolculuk yapabilirsin. .... ve ......... var olan bulantıyı durdurur ama bulantı olmasını önlemez yani taşıt tutmasında pek işe yaramaz.

yol tutması için haplar var kullan derim .. ben kullanıyorm

çoğunuz hap ilaç önermişsiniz bende doğal yollarla yenmeye çalışıyodum ama heralde böyle yenen hiç yok :1: bende en iyisi bi ilaç falan alayım. teşekkür ederim hepinizee :42:

Canım arabaya binince sadece yola bak. Bende bi ara okula servisle gidip geliyordum lisede. Camda duruyordum resmen oturmuyordum mide bulantısından. Dümdüz yola bakarsan önüne,o zaman daha az bulanır miden. Kolonya bulundur yanında tavsiye ederim...

çoğunuz hap ilaç önermişsiniz bende doğal yollarla yenmeye çalışıyodum ama heralde böyle yenen hiç yok :1: bende en iyisi bi ilaç falan alayım. teşekkür ederim hepinizee :42:

.........isimli ilacı al derim. Bende de var aynı sorun. Ucuz bir hap, aile hekimine yazdırıp alırsın. Yarım saate bir atabiliyorsun, ben normalde saat başı alıyordum yolculuklarda, şimdi uzun yolculuk bile yapsam bir tane hap yeterli oluyor. Uyku ve halsizlik yaratıyor ama kullandıkça alışıyorsun ve yan etkileri azalıyor. Dene derim..

Back
X