Mide bulantısından birşey yiyemeyenler

leeshiyoon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
56
21
88
merhaba arkadaşlar. Ben 9haftalık hamileyim. Mide bulantısından et yiyemiyorum ve çoğu şeyi. Sizce nasıl atlatabilirim?. Birde safra kesemde taş var o yüzden yağlı şeyler yiyemiyorum. Birde onun etkisi var ne yapabilirim :bicak::anneadayı:

Geçiyo bi süre sonra canım en azından azalıyo, ilaç da alabilirsin bi nebze azaltıyo.

Bnde 6+3 üm arada oluyo bulantı ama rahatsız etmiyor o kadar istediğimi yiyebiliyorum Bnm haftam da siz nasıldınız bulantınız oluyomuydu kaçinci haftanızda çogaldı? çoğalır mı diye merak ediyorum aslında

Walla canım bi süre daha dayanman gerekio ben kahvaltı öğününü hayatımdan çıkardım mesela kesinlikle kahvaltıya dair bişe görmekte yemekte istemiyorum sabah bulantım hala devam edio artarak allah hayır etsinn bulantı hapı hak getire zaten eskisi gibi çok bulantm yk çok şükür ama tiksinme tam gaz devamm.acıkmayı özledim yahu :D

Canım benimki 5. Haftada başladı bulantılarım sonra tiksinme birşey yiyememe. 5 kilo verdim 1 ayda halada devam ediyor:/ çoğalıyor canım
Bnde 6+3 üm arada oluyo bulantı ama rahatsız etmiyor o kadar istediğimi yiyebiliyorum Bnm haftam da siz nasıldınız bulantınız oluyomuydu kaçinci haftanızda çogaldı? çoğalır mı diye merak ediyorum aslında
Aynen bende acıkmayı özledim ama mide bulantısı bebeğim sağlıklı olduguna işaretmiş o yüzden bi yandan seviniyorum bulanıyor diye
Walla canım bi süre daha dayanman gerekio ben kahvaltı öğününü hayatımdan çıkardım mesela kesinlikle kahvaltıya dair bişe görmekte yemekte istemiyorum sabah bulantım hala devam edio artarak allah hayır etsinn bulantı hapı hak getire zaten eskisi gibi çok bulantm yk çok şükür ama tiksinme tam gaz devamm.acıkmayı özledim yahu :KK70:

Back
X