Midem bulanıyor

nerdeyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
2.652
1.139
artık eşimin ailesi ile ilgili problemlerde hep adım Atan eşi Tarafından suçlu görülen, hep ayaklarına tekrar tekrar götürülen ben olmanın verdiği sinirden midem bulanıyor , ameliyat oldum iki hafta önce , kb aramadı , kayınla karşılaştık Geçmiş olsunun g sini demedi , ameliyat olduğum ilden dönerken kv nin de gezmeye Gittiği ile uğrayıp onun egosunu da tatmin ettik , defalarca defalarca sorun yaşadım bu insanlarla , üzüntümden sabahlara kadar ağladım hep , ama sonuç ? Yine ben gittim ayaklarına evlerine , artık için almıyor , ev aldık umurlarında değil , oğullarına diyorlar eşim nasıl evin hayırlı olsun vs ama bana bu şekilde davranmaları artık delirtecek beni, en çok da ben olduğum hissettiğim gibi davrananıyorum onlara , neden elimin hatrı eşim suçlar aman aramız bozulmasın ama artık kaldıramıyorum , dün geceden beri bu hasta hâlimle ağlıyorum

Maalesef esinizden dolayi boyle seylere maruz kalmak cok kotu.benim babamda aynen boyleydi,kendi akrabalarina karsi kul kole yapardi bizi.bize biri hakaret etse ustune bize ozur diletmeye kalkardi vs.vs.halbuki babami da kimse saymaz:)esiniz agzimin tadi bozulmasin diye boyle davraniyor ama sizin yasadiklarinizi gormemis nedense.Bence tek cozumu umursamamak.bakin olan size olmus,sagliginizdan olmussunuz.onlar icin deger mi sizce?

Öncelikle çok geçmiş olsun, hasta halimle ağladım demenize çok üzüldüm.
Eşinizin hatrı için dahi olsa bir yere kadar dayanabilirsiniz, saygısızlık etmediğiniz sürece içinizdekileri dışa vurmanın vakti gelmiş bence. Herkes haddini bilmeli kim olırsa olsun, birazda onlar sizin egonuzu tatmin etsin.

Benim
Öncelikle çok geçmiş olsun, hasta halimle ağladım demenize çok üzüldüm.
Eşinizin hatrı için dahi olsa bir yere kadar dayanabilirsiniz, saygısızlık etmediğiniz sürece içinizdekileri dışa vurmanın vakti gelmiş bence. Herkes haddini bilmeli kim olırsa olsun, birazda onlar sizin egonuzu tatmin etsin.
Benim için burdan bile üzülen birilerini duymak bile..... Kendime artık acıyorum , hayat dolu iken yaptığım hesaplara inanamıyorum , defalarca aynı şey yaşandı , şuan hala ağlıyorum , içimde Volkan patlıyor , Ağlayarak söndürmeye çalışıyorum , eşime çok kızgın ve kırgınım , yine bişey yaşanmamış gibi davranmamı bekleyecek , elti hamile takında doğum yapacak , biti hasta olacsk , özel bi gün olacsk vs vs yine ben yine ben , bilmem kim sopalı küfürlü kavga etmişler de tekrar iki şike birbirini affetmiş örneğini veriyor bana dün aksam , ben öyle düşük biri değilim

Sana bu onursuz hayatı sunan adamla bağlarını kopartmamana neden ne?

Sana bu onursuz hayatı sunan adamla bağlarını kopartmamana neden ne?
Korkaklık mı benimkisi yoksa pişman olma korkusu mu bilmiyorum , eşimi hiç affedemiyorum bu konuda hiç , ameliyat sonrası annesinin gezmeye Gittiği il yol üstünde diye uğramak istedi akrabaları da orda diye , yol boyunca ağladım sinirinden yine onların ayağına ben gidiyorum diye , kendi hep ezilmiş benim de aynı olmamı başka yol bilmediğini söylüyor , ameliyat Gözümden oldum cayır cayır yanıyor şimdi , iyice bulandı , içim öfke dolu

Hal verilmez alınır. Ben eşime haksızlık yapılsa bile annesine Babasına söylerim . Bağırarak laf sokarak değil. Siz baştan tavrınızı koymazsanız hiçbir zaman istekleriniz olmaz .

ah ah öyle bir eşe düşmüşsünüzki ..sizde kendinizi bu kadar üzmeyin..bir ameliyatlısınız..kıyamam size..:cry:

Korkaklık mı benimkisi yoksa pişman olma korkusu mu bilmiyorum , eşimi hiç affedemiyorum bu konuda hiç , ameliyat sonrası annesinin gezmeye Gittiği il yol üstünde diye uğramak istedi akrabaları da orda diye , yol boyunca ağladım sinirinden yine onların ayağına ben gidiyorum diye , kendi hep ezilmiş benim de aynı olmamı başka yol bilmediğini söylüyor , ameliyat Gözümden oldum cayır cayır yanıyor şimdi , iyice bulandı , içim öfke dolu

Geçmiş olsun.
Bu şekilde kendine zarar veriyorsun.
Eşinle konuşup bu nedenlerle ailesi ile görüşmek istemediğini söyleyemez misin?

K
Geçmiş olsun.
Bu şekilde kendine zarar veriyorsun.
Eşinle konuşup bu nedenlerle ailesi ile görüşmek istemediğini söyleyemez misin?
onuşma değil de tartıştık sabah sana ne yaptım diyor , bişey olur da bana onlar yüzünden baskı yapacaksan hemen şimdiden boşan artık çok ciddiyim dedim

K

onuşma değil de tartıştık sabah sana ne yaptım diyor , bişey olur da bana onlar yüzünden baskı yapacaksan hemen şimdiden boşan artık çok ciddiyim dedim

Tartışmalar , kavgalar bir yere kadar. Ağlayıp kendinizi kahretmeniz de size zarar.
Sizin yapacağın en önemli hareket , bağırıp çağırmadan, net tavrınızı ortaya koyun.
" Ben artık bu hali kaldıramıyorum. Ve kesinlikle yaşamak istemiyorum. Hayat arkadaşı olarak buna dur diyeceksen eyvallah, demeyeceksen ben aynı yolda yürümeyi düşünmüyorum" tarzında konuşun.
Tavrınız dik olursa pes edecektir. Bunun dışında yaşanan kavgalar sadece sizi ve evliliğinizi yıpratır.
Kavgayla çözüm olmuyor aksine yine o söylediklerinizi yutup yeniden yaşamak zorunda kalıyorsunuz.

X