Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar,son zamanlarda bir aydır falan midemin tam giriş kısmı ,üst kısmı pıt pıt pıt diye hızlı hızlı atıyor.
aynı şeyi yaşayan var mı.neden acaba..
var benim...
Hamilelik varmı?
Ben ...çocukluğumdan beri böyle
Ben nedense fake okdugunuzu dusundum. Bu kaniyada neidugu belirsiz(ahlaka dışı) profil fotografinizdan yoka cikarak vardim. Ayrica konu alakasiz yerde degilmi.
PRofilinizdeki fotografin acayip cirkin oldugundan haberiniz varmI sitenin en cirkin profil fotosuarkadaşlar,son zamanlarda bir aydır falan midemin tam giriş kısmı ,üst kısmı pıt pıt pıt diye hızlı hızlı atıyor.
aynı şeyi yaşayan var mı.neden acaba..
hamilelik yok
canım sen de nasıl anlatır mısın
Midenizin üst kısmı diye tarif ettiğiniz yer kalbin tepe atım Noktası olarak geçer,pıt pıt atıyorsa muhtemelen gelip geçici çarpıntı benzeri nabız hızlanmalarınız oluyordur,eğer çok rahatsız edici durumdaysa mutlaka kardiyoloğa gidin bu arada kafeinli içecekleri azaltın,bazen Tiroid hormonlarında Yükseklikten de kaynaklanabilir bu durum,basit bir Tiroid fonksiyon testi ile anlaşılır,aile hekimliğinde de yaptırabilirsiniz,geçmiş olsun