midemin giriş kısmı yani üst kısmı pıt pıt pıt atıyor sıklıkla.aynı şeyi yaşayan var mı.

h e i d i

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
835
549
arkadaşlar,son zamanlarda bir aydır falan midemin tam giriş kısmı ,üst kısmı pıt pıt pıt diye hızlı hızlı atıyor.

aynı şeyi yaşayan var mı.neden acaba..

Bendede arada oluyor canım özellikle uzanırken falan, önemsemiyorum açıkcası

• Beğen
Reactions: s u
Ben nedense fake okdugunuzu dusundum. Bu kaniyada neidugu belirsiz(ahlaka dışı) profil fotografinizdan yoka cikarak vardim. Ayrica konu alakasiz yerde degilmi.

araştırıken göbek düşmesine rastladım ama benim ki üstte.altta değil.sanmıyorum.

Midenizin üst kısmı diye tarif ettiğiniz yer kalbin tepe atım Noktası olarak geçer,pıt pıt atıyorsa muhtemelen gelip geçici çarpıntı benzeri nabız hızlanmalarınız oluyordur,eğer çok rahatsız edici durumdaysa mutlaka kardiyoloğa gidin bu arada kafeinli içecekleri azaltın,bazen Tiroid hormonlarında Yükseklikten de kaynaklanabilir bu durum,basit bir Tiroid fonksiyon testi ile anlaşılır,aile hekimliğinde de yaptırabilirsiniz,geçmiş olsun

• Beğen
Reactions: s u
Ben nedense fake okdugunuzu dusundum. Bu kaniyada neidugu belirsiz(ahlaka dışı) profil fotografinizdan yoka cikarak vardim. Ayrica konu alakasiz yerde degilmi.

ben sırf göğüs küçültme ameliyatı için üye olmuştum.profil resmim ona istinaden.

sütyenli resim ahlak dışı mı.hem böyle düşünüyorsan sen cevap verme .zor yok yani...

Midenizin üst kısmı diye tarif ettiğiniz yer kalbin tepe atım Noktası olarak geçer,pıt pıt atıyorsa muhtemelen gelip geçici çarpıntı benzeri nabız hızlanmalarınız oluyordur,eğer çok rahatsız edici durumdaysa mutlaka kardiyoloğa gidin bu arada kafeinli içecekleri azaltın,bazen Tiroid hormonlarında Yükseklikten de kaynaklanabilir bu durum,basit bir Tiroid fonksiyon testi ile anlaşılır,aile hekimliğinde de yaptırabilirsiniz,geçmiş olsun

canım çok teşekkür ederim.

X