migde bulantım ne zman geçecekkkkkkkk

asudemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
106
1
96
İstanbul
arkadaşlar migdem çok fena daha 7 haftadayım biliyorum daha geçmesine uzun zaman var çok fenayımmmm bulantı halsizlik sinir haliii iştahsızlıkk :52::52::52::52:

arkadaşlar migdem çok fena daha 7 haftadayım biliyorum daha geçmesine uzun zaman var çok fenayımmmm bulantı halsizlik sinir haliii iştahsızlıkk :52::52::52::52:

canım ben 14+3. haftamdayım hala çıkarıyorum senin daha çokkk yeni

Son düzenleme:
tatlım her hamile çekti bunları,bunlar normal şeyler,kendini oyalayacak bişi bul,bi kaç ay sonra tekmelerini hissettiğinde herşeye değer diceksin:16:

yoo her hamile çekmiyor çok şükür ben de yok :nazar:

olsaydı ne yapardım bilemiyorum sarı leblebi falan iyi gelebilir bir de sık sık temiz hava al

14 haftalığım mide bulantım azaldı ama bazen beter bir şekilde geri geldiği oluyor hala :5:

canım benim allah kolaylık versin ben de çoook çektim insanın tüm psikolojisini alt üst ediyo hiç geçmicekmiş gibi geliyo ama geçicek ben evimden tiksinmiştim başkasının yaptığı yemekleri yiyiyodum ama evimde pişen hiç bişeyi ağzıma sürmüyodum biri bana yemek getirse de yesem diye bekliyodum hep :) işten geldiğimde kapıyı açar açmaz tuvalete koşturup kusuyodum halılar koltuklar mobilyalar mutfak herşey kokuyodu bana :) ama şu an çok şükür geçti nerdeyse 1 aydır sadece 2 kere çıkardım geçicek hepsi sık dişini :)

teşekurler hepinize cavap yazdıgınız için hergub bir önceki gunddn daha kötu oluyor bulantılarım...ALLAHIM sabır ver demekten başka bişey yapamıyorum...:52::52:

canım benim allah kolaylık versin ben de çoook çektim insanın tüm psikolojisini alt üst ediyo hiç geçmicekmiş gibi geliyo ama geçicek ben evimden tiksinmiştim başkasının yaptığı yemekleri yiyiyodum ama evimde pişen hiç bişeyi ağzıma sürmüyodum biri bana yemek getirse de yesem diye bekliyodum hep :) işten geldiğimde kapıyı açar açmaz tuvalete koşturup kusuyodum halılar koltuklar mobilyalar mutfak herşey kokuyodu bana :) ama şu an çok şükür geçti nerdeyse 1 aydır sadece 2 kere çıkardım geçicek hepsi sık dişini :)

eevet bende aynı yemek yapmak istemiyorum yemek:56: kelimesi bile migdemi bulandırıyor.... burnuma :25:acayip acayip kokular geliyor..afffff

8.9. haftalarda dahada artıyor:( benim geçmedi hala ama biraz azaldı

ilk hamılelığimde 9 ay surmustu şakır şakır kusuyoprdum hatta amleıyat masasında bıle kustum o kadar fenaydı durum yanı bu hamılelıh-gımde 11, haftadayım bulantım gecen haftaya kadar vardı bır ıkı kere kru öğürtüm oldu aç karna oldugu ıcın bışe cıkmadı tabı:((( ama bu hamılelıgımde cozumu buldum çunku açlığa dayanamıyorum sabah kalktıgımda hemen bır lokma ekmekpeynır yıyorum oda gunu kurtarıyor

benimde 6. haftada bi başladı 4. aya kadar sürdü kaç kere hastanelere yattım serumlar takındım hiç bişi yemiodum reklamda yemek görmeye bile tahammül edemiodum 3 gün boyunca hiç bişey yemediğim günleri bilirim kabus gibiydi ama geçti çok şükür. mide bulantılarına beyaz leblebiyi tavsiye ederim bi nebzede olsa iyi gelio

benimde 6. haftada bi başladı 4. aya kadar sürdü kaç kere hastanelere yattım serumlar takındım hiç bişi yemiodum reklamda yemek görmeye bile tahammül edemiodum 3 gün boyunca hiç bişey yemediğim günleri bilirim kabus gibiydi ama geçti çok şükür. mide bulantılarına beyaz leblebiyi tavsiye ederim bi nebzede olsa iyi gelio

teşekkür ederim maşallah bana o zaman:))

moralini bozmak gibi olmasında ben mide bulantım hiç geçmedi ayrıca 16dan sonra daha çok kusar oldum

Back
X