Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar migdem çok fena daha 7 haftadayım biliyorum daha geçmesine uzun zaman var çok fenayımmmm bulantı halsizlik sinir haliii iştahsızlıkk![]()
canım benim allah kolaylık versin ben de çoook çektim insanın tüm psikolojisini alt üst ediyo hiç geçmicekmiş gibi geliyo ama geçicek ben evimden tiksinmiştim başkasının yaptığı yemekleri yiyiyodum ama evimde pişen hiç bişeyi ağzıma sürmüyodum biri bana yemek getirse de yesem diye bekliyodum hep :) işten geldiğimde kapıyı açar açmaz tuvalete koşturup kusuyodum halılar koltuklar mobilyalar mutfak herşey kokuyodu bana :) ama şu an çok şükür geçti nerdeyse 1 aydır sadece 2 kere çıkardım geçicek hepsi sık dişini :)
kusmam yok bulantım fena sıcaklarda iyice zorlaştırıyor..
benim üç ay sürmüştü ama bellli olmuyor ki
benimde 6. haftada bi başladı 4. aya kadar sürdü kaç kere hastanelere yattım serumlar takındım hiç bişi yemiodum reklamda yemek görmeye bile tahammül edemiodum 3 gün boyunca hiç bişey yemediğim günleri bilirim kabus gibiydi ama geçti çok şükür. mide bulantılarına beyaz leblebiyi tavsiye ederim bi nebzede olsa iyi gelio
arkadaşlar migdem çok fena daha 7 haftadayım biliyorum daha geçmesine uzun zaman var çok fenayımmmm bulantı halsizlik sinir haliii iştahsızlıkk![]()