Migren....

maiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
2.003
1.359
4 haftalık hamileyim.bugün sabah 6:30 dan beri migren ağrı ve sancısıyla yatıyorum.işe gidemedim.istifra ettim rahatladım derken yine başladı.sık duş aldım.kompres uyguladım,uyudum uyandım gün içinde...yok yok...Geçmiyor.kalktığım anda başım yerinden çıkacak gibi ağrıyor.hamileyken migren olup bir Yöntem bulan var mı? Parol minoset hafif ama daha çok yeni bir gebelik olduğundan 14 saattir dayanmaya çalışıyorum!!!!! Ne olur yardım edebilecek biri ya da birileri varsa yazsın...!!!!!

ulaşabildiğim kadar migren illetinden çeken kişilere ulaşmak istiyorum. kesinlikle mtç diyorum nokta. ismi biraz garip olsa da yarattığı mucizeden insanın hiç gözüne gelmiyor. migrentedavisiçözümü sayesinde ilaçsız, botoksuz kurtuldum çok şükür. Eyüp beyden allah kat be kat razı olsun. içeriklerini tam olarak vermiyorlar sanırım şirket sırrı ama gıda takviyesi olduğunu ve migreni tetikleyen yere destek mineral yolladıkları gibi bir takım açıklamalar yapıyorlar. şimdilik instagramdan bulabilirsiniz migrentedavisiçözümü, çok geçmiş olsun