migrenim tuttu yardımmm

nesbar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
165
3
41
merhaba arkadaşlar.Dün sabaha karşıdır çok şiddetli başağrım başladı. bende migren var bu sabah drla konuştum minoset içebileceğimi söyledi.çok kötüyüm ama çok kararsız kaldım.beynim fırlıyor yerinden resmen bu şekilde olupta minoset kullanan oldu mu?
 
saol arkadaşım allah razı olsun birde onu deniyeyim daha 4 haftalığım çok fena vurdu
 
benimde tutmustu dün dayanamadım içtim dr iç dedi zatan yoksa gecmiyor
 
içtim ilacı ama o anlık geçti şiddetlenecek gibi geliyor.ışteyim çok zor oluyor....
 
bende de var migren.ben çoook içtim minosett.Cunkü dayanılır gibi değildi benim ağrılarım.Ama sayıyı abartma.Gunde 3 adete izin var ama mesela ben 2 tane alıyordum.sonraki gun belki 1 tane.Ama tum hamileliğim boyunca içtim..dozajı doktor bilgisinde olsun mutlaka canım.Çok geçmiş olsun.başını soğuk kolonyayla ovup bir basörtüsüyle sıktırarak sar.ıyi gelir..
 
kızlar benim de çok fena migrenim tutuyor hem de çok fena en son mide bulantısına kadar gidiytor. ama içmiyorum zaten içsem de minoset gibi hafif ağrı kesiciler geçirmez benimkini mümkünse ağrı başlarbaşlamaz karanlıkta gözleriniz kapalı kalsanız çok iyi geliyor ama çalışanlar nasıl yapacak
 
canım, benim de oğlunun ensesi kalın hoca hanım diyiveren salak bir doktor yüzünden migren krizlerim baslamıstı ve günlerce sürdü. eğer seni de benimki gibi stres tetikliyorsa sakinleşmeye çalış, bebek daha cok küçük ilk haftalarda ilaç alma derim ben. benim basımı esim buzla ve kolonyayla ovmustu biraz da olsa yararı oluyor, uyumaya calıs baska da yapacak pek bişi yok maalesef ::KK43:
 
X