Erkek İnfertilitesi Mikro Tese ameliyatı sonrası

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

KartalMasal

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2019
32
26
8
37
Daha önce azospermi ve mikro tese yaptirdigimiz kurum ile ilgili önerilerimo yazmiştım.Simdi bizim en çok araştırdıgımiz işlem sonrasiydı bununla.ilgilide yasadıklarimızı sizlerle paylasacağım.
Mikro tese ameliyatı öncesi bir aclık durumu her ameliyat gibi oluyor ardından ameliyatımız 40dk civarı sürdü testise yukardan aşagıya dikey bir kesi atılmıştı.Eşim ayıldiktan hemen sonra cıktık evimize geldik.
Bundan sonraki sürecte 2 gün sonra pansuman yaptım ve bu 5 gün boyunca hergün devam etti.Bu arada sizden bir kulot almanizı istiyorlar ameliyat sonrasi ve 5 gün boyunca bunu giyiyor o kulot biraz rahatsiz ediyo sikiyo tabiki.5 günün sonunda tum sargilari cikariyorsunuz ve normale donuyo hersey ama yumurtaliklarda şislik bir sure devam ediyor agrı sızlama oluyor.En az 2 3 gün istirahat etmesi şart oturup kalklarken zorluyor zaten.Ama.1 haftanın sonunda hicbisey kalmiyor.Korkulacak bir ameliyat olmamakla beraber erkegin en hassas noktası oldugu için tabiki ayaklanip ertesi gun işe gidemezler.

Çok geçmiş olsun. Peki çok ağrısı oldu mu? Birde tese ameliyatı için yumurtaklara zarar verdiği söyleniyor doğru mu?

Çok geçmiş olsun. Peki çok ağrısı oldu mu? Birde tese ameliyatı için yumurtaklara zarar verdiği söyleniyor doğru mu?

Çok tesékkurler.Agrısı oldu bir kac gün sonrada ara ara sizlamalar oldu ama cok buyük ağri ve sızilar degildi.Yumurtalara zarar verme konusunda ise her operasyon yapıldigi bolgede elbet ufakta olsa zarar verebilir ama baska çaresi olmayan bizim gibi hastalar icin bunu göze almak sart ve bu tese ameliyatinü bir kac kere olanlarda var.Her seferinde bulunma ihtimalinin düştügü söyleniyor ama tam olarak bilemiyorum tabiki.

Back
X