canım benim sonuç eğer negatifse ne kadar çabuk regl olursan okadar iyi hem gün geçtikçe hayal kırıklılığı daha fazla oluyor hem de regl nin gecikmemesi kullandığımız hormon ilaçlarının vucuduna fazla zarar vermediğini gösterir.kader arkadaşım benim merak etme biz regl oldukça tanrı bize daha şansınız var vazgeçmeyin diyor bence.a.s.
ayazcım bugün ilk defa belim çok ağrıyor.çok korkuyorum bu nasıl bir kabus ya hep geçmişe dönüyorum acaba nasıl bir günah işledim ki bunları yaşıyorum.biliyorum bu derdi çeken çok ama biz artık çocuk yapmaya karar verdik deyip o ay hamile kalan da çok bugün galiba isyan günüm.ben bilerek kimseye kötülük yapmadım yaa neyin bedeli busenağlama:sm_confused:
canım yaaa çok gçmiş olsun ama üzme kendini...herşeyde bir hayır var...ne raphatsızlıkları olanlar vardı bu sitede kendi kendine hamiş kaldı...bence umudunu hiççç kaybetme...a.s.
Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. 2,5 yıllık evliyim bebek istiyoruz son 1-1,5 senedir fakat olmuyor.Benim hormon testlerim ve rahim filmim normal herşey yolunda fakat eşimde sorunlar çıktı.Eşimin sağ testisi indirme ameliyatı geçirmiş 4-5 yaşındayken fakat o testis gelişmemiş ve sperm üretmiyor,aynı zamanda da varikosal varhiç beklemediğimiz şeylerle karşılaştık moralimiz sıfır. eşim 3 üroloğa gitti biri varikosal olsan yeter dedi,diğeri hem varikosal hem sağ testis alınması lazım hemen amelyat dedi,diğeride 2 ay sperm testi daha yapıp öyle karar verelim dedi şaşırdık kaldık her kafadan bi ses çıkıyo.aşılama yaptıralım dedik onda da bizim durumumuz için tutma şansı çok düşük.eşimin sperm sayısı 28 milyon ama ileri hareketlilik sıfır ve morfoloji sorunu var.lütfen aynı durumda olan arkadaşlar bana bilgi verebilirlermi çok kötü durumdayım,son gittiğim dr tüp bebek dedi ama son bi sperm testi daha yaptırcak eşim perşembe günü ona göre tekrar konuşcaz, çok ticari olmuş bu sektör inanılmaz kandırmacalarla dolu kime güvenicez bilmiyorum offffff (
niye kimse cevap vermiyo bana bi bendemi var bu sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?