canımm sanada günaydınn nasılsınn bende çok sevindim başağınn hamiş olmasına o yüzden en kısa zamanda şehir değiştiriyorum var bi keramet bu iştee
herkesee günaydınnnnnnnnnnnnn
günaydın tatlım nasılsın şehir değiştiriyorum derken taşınıyomusun tatilemi gidiyosun yoksam şakamı yapıyosun :26::26::26::26::26::26::26::26:
günaydın kızlar nasılsınız neşemm başak için çok sevindim darısı başına annem ışıl senin bugun kotrolun varmydı benmi yanlıs hatırlıyorum
günaydın kızlar nasılsınız neşemm başak için çok sevindim darısı başına annem ışıl senin bugun kotrolun varmydı benmi yanlıs hatırlıyorum
Günaydın canlar.. Nasılsınız bakalım... Sabah sabah ne kaaaa çok muhabbet edilmiş böylee :):):) semizotuna bende bayılırım valla yemeği harika oluyor üzerinede yoğurt :):)
evet canım benim kontrolüm bugün... Bakalım cadı kızım neler yapıyor.. Dün gece hiç uyutmadı beni.. öyle oynadı öyle oynadı ki... Anneyle babayı görecek diye bizim kadar heyecanlı sanırım bizim kuzu :):)
ayy canım ya maşallah :)
Günaydın canlar.. Nasılsınız bakalım... Sabah sabah ne kaaaa çok muhabbet edilmiş böylee :):):) semizotuna bende bayılırım valla yemeği harika oluyor üzerinede yoğurt :):)
evet canım benim kontrolüm bugün... Bakalım cadı kızım neler yapıyor.. Dün gece hiç uyutmadı beni.. öyle oynadı öyle oynadı ki... Anneyle babayı görecek diye bizim kadar heyecanlı sanırım bizim kuzu :):)
günaydınn canımm yanii bizimde ela bebeği görmemize çok az kaldı
darısı başına inşallah nülüşcüümmm.. seninde hissetmene az kaldı şekerim :):)
bu arada soomon önerilen bir balık gebelikte.... ama ben barbun ve mezgiti tavsiye ederim.. mesela bugün bende yiyeceğim.. senin haftalarında bebek için omega3 çok önemli.. semizotunu cevizini ve balğını sakın ihmal etme....:):)
canım işte kafama takıldı civa olayı o yüzden sordum
sen evdemi yapıyosun balığı dışarda mı yiyosun ?
yok canım benim ben evde yapamıyorum kokusu beni mahvediyor.... bizim evin yakınında bir balık restaurantı var çok güzel bir yer balıkları çok taze haftanın üç günü oraaya takılıyoruz valla eşimle :):)
sende tam pazarcısın hee bende evde olup pazarı talan etmek isterdim ancak akşam saatlerinde yakalıyorum pek bişey kalmamış oluyoo
semiz otunun yemeği yerine bence sarımsaklı yoğurtlu salatasını yiyim hem semiz otunu öldürmemiş olursunuz hem de yoğurt ve sarımsak takviyesiyle daha vitaminli olur diye düşünüyorum
bende öyle ya sirkeli zeytinyağlı salatasını yapıyorum birazda sarmısak iyi oluyo
yemeğini hiç yapmadım
gidip geldiğinde hbr ver hatta kendi resminden geçtim onu koymuyosun bari ultrason resmini koy minnoş kızın ben daha 2liyi yaptırmadım cnm cuma gidicem kontrole sabahtan inşallah
ne güzel ya şanslısın burda balık yapan bi yer yok herhalde bende araştırayım bari belki ben bilmiyorumdur bütün eve siniyo kokusu
annemde salatasını yapar ben sevmiyorum öle yaa yemeğini seviyorum , üzerine yada yanına yoğurt eklemeyi unutmuşum :)) ha bu arada pişirmek vitamininden bişey kaybettirmiyormuş haşlanmadığı için ama kesmek kaybettiriyo eğer kaybolmasın diosan elle parçalican şeker
kızlar bomon yemenin bi sakıncası olur mu hamilelikte
hani şu civa olayı nedeniyle?
somondada civa oruna yüksek mi ?
kuzumm şaka yapıyorum ya annesinin yanına gitmiş ya tatile 10 günlüğüne başak orada almış müjdeli haberii hava değişimimi acaba iyi geliyorr diye düşündümmbenim şehir değişikliğimm bu sene bitek giresuna olurrr henüzz tatill planımızz yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?