milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

yaa arkadaşlar haftasonu gittimde doktoru idrarda keton ne demek oluyo yaa
idrar yollarımdada iltihap varmış ne yapmam lazım

Günaydın fıstıklar , nasılsınız bakalım? Neşe kız aşk olsun herkes seni merak etti

yaa arkadaşlar haftasonu gittimde doktoru idrarda keton ne demek oluyo yaa
idrar yollarımdada iltihap varmış ne yapmam lazım

aaaa kötü canım yaaa idrar yollarında sorun varsa hemen tedavi lazım , doktorun ilaç yazmadımı yada seni aydınlatmadımı? Eğer öyleyse iyi bir doktora git bu önemli çünkü hem bebişin zarar görmemesi için hemen tedavi olman gerek

günaydın canım baya uzun bi izin olacammış yazın kullanmayacaksın herhalde izin

canım zorunlu izin kullanmam lazım 15 nisanda çıkıyorum ama iyi oldu bunalmıştım bu arada eşimle çanakkaleye gidiyoruz inşallah

senin için çok sevindim havvacım bende ağustos eylül için iznimi kullanıcaktım tatil planlarım o tarihlerdeydi ama daha erken olucak heralde iş yerinde sorunlar var

umarım neşecim ama bu hafta benim için pek iyi degil sana snra özelden yazarım

tamam canım bekliyorum

günaydın canımda merak ettik seni ya gelmedinde ne oldu iş yerindeki durumlar biraz rahatladın mı

günaydın nülüşüm iş yeri sorunlu ya 4 tane patron oldu başımıza hepsi ayrı kafadalar ee bide sorumluluk verdikleri için bütün herşey bize patlıyo

biri siyah diyo biri beyaz diyo kime nasıl davranacağımızı bilemiyoruz herkes ben gibi düşünüyor birçoğu iş arıyo arkadaşların bilemiyorum ipler ne zaman kopar

ben 3. yılımın sonunda nikah girişi ve çıkışı yaparak yasal haklarımı aldım allahtan o konuda sıkıntım yok bırakıp gitsem de 1 yılım içerde kalıcak onu da göze aldım

yıllık iznimi kullanıp gitsem diyorum en azından o içerde kalmasın çok seslilik çok kötü bişey bütün huzurumuz kaçtı işleri büyütücez derken bizi kaybedecekler böyle işte

ilç veremiyoruz şimdi dedi bolca su iç dedi işte
bebeğe bi zararı olacağını söylemedi ama ksıklarında ağrı yapabilir dedi
napcam ben yaa
aslında hala bi şikayetim yok keton bulantı yapar dedi ama o da yok bilemedim ki

canım ya iş yerinde sıkıntı olması zor gerçekten huzursuzluk çok oluyo bu durumda

o zaman pek önemli bişey olmayabilir ama senin dönemde ilaç vermemeside normal olabilir canım , sen doktor ne diosa aynen uygula , 3 ayı doldurunca vericek ilaç herhalde

Ben iyiyim kızlar nolsun herşey normal dedi doktorumuz , kritik dönemi atlattık artık alışveriş zamanı geldi bu hafta sizden gelicek yeni bebiş haberlerini bekliyoruz bebişimle

maşallah yaa çok sevindim zaten senn için bizede nasip ollur inşallah ve bebiş isteyenlere

Merak ettik canım herkes sordu seni , neyse ama iyisinya önemli olan o

iyiyim çok şükür de ayaklarım geri geri geldi sabah zorla geldim

Ben iyiyim kızlar nolsun herşey normal dedi doktorumuz , kritik dönemi atlattık artık alışveriş zamanı geldi bu hafta sizden gelicek yeni bebiş haberlerini bekliyoruz bebişimle

maşalah maşallah canım

canım ya iş yerinde sıkıntı olması zor gerçekten huzursuzluk çok oluyo bu durumda

bu güne kadar çok iyiydi 4. yılımı bitirdim burda fakat yılbaşından sonra yeni iş hacmi yeni ortaklar yeni şirketler açıldı bizim firmanın bünyesinde ve hepsi farklı kafadalar doğal olarak huzursuzluk da oluştu bakalım artık gittiği yere kadar sabredicez...

geçen hafta nasıl üzülüp stres yaptıysam artık benim suratımda hayatta sivilce çıkmazdı yanaklarımda kabarcıklar oluştu resmen

Kızlar haftasonu yeni bi haber aldık , eşimin amcası aradı , dededen kalma arazileri varmış memlekette oraya alıcı çıkmış ve kimsenin böyle bi araziden haberi yoktu :)) sürpriz oldu herkese , galiba bebişimiz kısmetiyle geldi teyzeleri :119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…