günaydın kızlar umarım iyi bi hafta olur
yaa arkadaşlar haftasonu gittimde doktoru idrarda keton ne demek oluyo yaa
idrar yollarımdada iltihap varmış ne yapmam lazım
umarım neşecim ama bu hafta benim için pek iyi degil sana snra özelden yazarım
günaydın canım baya uzun bi izin olacammış yazın kullanmayacaksın herhalde izin
ben iyi olmaya çalışıyorum 1 hafta snra 35 günlük izne çıkıyorum sizden ayrılcagım için üzülüyorum ama bu yıl çok stresli geçmişti izne ihtiyacım var bu arada daha önce bahsetmiştim pek yalnız kalamıyorum özel şeyler yazamıyorum puffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
umarım neşecim ama bu hafta benim için pek iyi degil sana snra özelden yazarım
günaydın canımda merak ettik seni ya gelmedinde ne oldu iş yerindeki durumlar biraz rahatladın mı
senin için çok sevindim havvacım bende ağustos eylül için iznimi kullanıcaktım tatil planlarım o tarihlerdeydi ama daha erken olucak heralde iş yerinde sorunlar var
hayırlısı olsun canım benimde aynı iş yerinde bişiler var yazarım sana
tamam canım bekliyorum
bu arada sende canını sıkma çünkü degişen bişi olmuyo aynı tas aynı hamam
Geçen gün topiğin sayfası açık kalmış bende videoya dalmışım yazdığını görmedim canım kusura bakma , sonradan gördüğümdede sen gitmiştin
Günaydın fıstıklar , nasılsınız bakalım? Neşe kız aşk olsun herkes seni merak etti
aaaa kötü canım yaaa idrar yollarında sorun varsa hemen tedavi lazım , doktorun ilaç yazmadımı yada seni aydınlatmadımı? Eğer öyleyse iyi bir doktora git bu önemli çünkü hem bebişin zarar görmemesi için hemen tedavi olman gerek
canım zorunlu izin kullanmam lazım 15 nisanda çıkıyorum ama iyi oldu bunalmıştım bu arada eşimle çanakkaleye gidiyoruz inşallah
bi çay içip geliyim kızlar
kusura bakma zuzu geçmişe de bakamadım merakta bıraktıysam özür giremedim yoğunluktan sen nasılsın ne var ne yok
senin için çok sevindim havvacım bende ağustos eylül için iznimi kullanıcaktım tatil planlarım o tarihlerdeydi ama daha erken olucak heralde iş yerinde sorunlar var
tamam canım bekliyorum
günaydın nülüşüm iş yeri sorunlu ya 4 tane patron oldu başımıza hepsi ayrı kafadalar ee bide sorumluluk verdikleri için bütün herşey bize patlıyo
biri siyah diyo biri beyaz diyo kime nasıl davranacağımızı bilemiyoruz herkes ben gibi düşünüyor birçoğu iş arıyo arkadaşların bilemiyorum ipler ne zaman kopar
ben 3. yılımın sonunda nikah girişi ve çıkışı yaparak yasal haklarımı aldım allahtan o konuda sıkıntım yok bırakıp gitsem de 1 yılım içerde kalıcak onu da göze aldım
yıllık iznimi kullanıp gitsem diyorum en azından o içerde kalmasın çok seslilik çok kötü bişey bütün huzurumuz kaçtı işleri büyütücez derken bizi kaybedecekler böyle işte
ilç veremiyoruz şimdi dedi bolca su iç dedi işte
bebeğe bi zararı olacağını söylemedi ama ksıklarında ağrı yapabilir dedi
napcam ben yaa
aslında hala bi şikayetim yok keton bulantı yapar dedi ama o da yok bilemedim ki
Ben iyiyim kızlar nolsun herşey normal dedi doktorumuz , kritik dönemi atlattık artık alışveriş zamanı geldi bu haftasizden gelicek yeni bebiş haberlerini bekliyoruz bebişimle
Merak ettik canım herkes sordu seni , neyse ama iyisinya önemli olan o
Ben iyiyim kızlar nolsun herşey normal dedi doktorumuz , kritik dönemi atlattık artık alışveriş zamanı geldi bu haftasizden gelicek yeni bebiş haberlerini bekliyoruz bebişimle
canım ya iş yerinde sıkıntı olması zor gerçekten huzursuzluk çok oluyo bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?