milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

herkese günaydın kızlarr hayırlı haftalar .. neşecim hayırlısı olsun hakkında olmadı bi süre ayrılır kafanı dinlersin

kızlarr sizler nasılsınızz

herkese günaydın kızlarr hayırlı haftalar .. neşecim hayırlısı olsun hakkında olmadı bi süre ayrılır kafanı dinlersin

Biz iyiyizde senden naber canım kırmızılardan , hadi bize güzel haberler ver Melekcim

Biz iyiyizde senden naber canım kırmızılardan , hadi bize güzel haberler ver Melekcim

müthiş halsizim bugün nedenini bilmiyorum bacaklarım ağrıyor uykusuzum dün misafirlerim vardı o yüzden uykumu alamadım 6.30 da kalktım bi sürü şey hazırladım..kırmızılar henüz gözükmedi ama 14 ünü bekliyorum..inşallah bende çok istiyorum zuhalcim herkese güzel haberler vermeyi, dün görümcem kızını bana bıraktı 1.5 yaşında onu uyuttum kalktıı ona yemek yedirdim falann hep elime bakıyor kucağıma gelmek istiyorr Allahım diyorum benimi sınıyosunn çok güzel duygular gerçekten Allah isteyen herkese nasip etsinn ..

inşallah melekcim allah gönlüne göre versin

canım benim çoook teşekkürler stres olamzsa belki bu ay ...... inşallahhhh sen nasılsın bebiş nasıl

ben iyiym ya maşallah
haftasonu bebişin kalbinide duyduk
ama idrar yolu enfeksiyonu varmış ve keton die bi değer varmış negatif mi olması gerekiyomuş pozitif mi ne ama benmki tersi çıktı tek o sıkıntımız var başka bişi yok şükür
inşallah kafa rahatlığıyla hava değişimiyle belki sanada nasip olur

ne güzel ben bebeklerin uğuruna zaten hep inanırım gelmeden daha uğur getirmiş inşallah hayatı da hep böyle olur bebeğinizin

zaten iyiden iyiye soğudum canım çalışmak istemiyorum iş hayatı çok acımasız patronlarsa nankör

misafirle geçen haftasonundan sonra bende aynı oluyorum akşam erken yatarsın dinlenirsin canım

beni unutmayın olur mu bak aglarım

kız unuturmuyuz seni çatlak teneke arkandan bi damdacana su atıyorum daha çabuk git gel emiii

Son düzenleme:
KOCA GÖBEKLİLERİMİZ

cirkinordekyavrusu__YAŞ/31_____BAT/10 ARALIK_____KIZIMIZ GELİYOOO (korunmayı bıraktığı ilk ay hamiş kaldı)

serinserin_________YAŞ/23_____BAT/6-8 ARALIK___OĞLUMUZ GELİYOOO

umutluay__________YAŞ/25_____BAT/23 OCAK______BEBİŞ GELİYOOO (korunmayı bıraktıktan sonra 2. ay hamiş kaldı)

yarenay__________YAŞ/28______BAT/30 OCAK______BEBİŞ GELİYOOO (korunmayı bıraktıktan sonra 3. ay hamiş kaldı)

gelartik___________YAŞ/27______BAT/10 ŞUBAT_____BEBİŞ GELİYOOO (korunmayı bıraktıktan sonra 7. ay hamiş kaldı)

morwenfb_________YAŞ/25______BAT/10 ŞUBAT_____BEBİŞ GELİYOOO (korunmayı bıraktıktan sonra 3. ay hamiş kaldı)

FactorB___________YAŞ/32______BAT/????????______BEBİŞ GELİYOOO (D.K hapını bıraktıktan sonra 3. ay hamiş kaldı)

plasebo___________YAŞ/24______BAT/22 MART______BEBİŞ GELİYOOO (D.K hapını bıraktıktan sonra ilk ay hamiş kaldı)

KOCA GÖBEKLİ OLMA YOLUNDAKİLER

nannen1_______YAŞ/24_________BAT/10 NİSAN________BEKLEMEDE :97:denemede 2. ay

vanillia___________YAŞ/26_______BAT/14 NİSAN________BEKLEMEDE :97:denemede 13. ay

havi1453__________YAŞ/27______BAT/28 NİSAN________BEKLEMEDE :97:

MyHoS___________YAŞ/25_______BAT/5 MAYIS________BEKLEMEDE :97: denemede 5. ay

hmfsst___________YAŞ/21_______BAT/????????_______ZAYIFLAMA DERDİNDE (4 KİLO VERDİ BENİM AZİMLİ HATUŞUM)

BU TABLO DIŞINDA DEĞİŞİKLİK VARMI KIZLAR GEÇMİŞE BAKAMADIM BELKİ KAÇIRDIĞIM BİŞEYLER OLMUŞTUR ÖZLEMDEN HABER VARMI? CİNSİYETİ BELLİ OLAN VARMI?:26:

Son düzenleme:
Amin neşecim iyi dileklerin için sağol canım , bende bi değişiklik yok , cinsiyet belli değil daha erken galiba

yaa zuhal diğer topikte yazdımda nedir bu keton die bak ne dedi

eton değeri ve protein değeri idrar da pozitif çıktığı zaman protein kaçağı var demektir.
tekrar 24 satlik idrar biriktirilerek trekrar test yapılır gene protein ve keton pozitifse
eklampsi tehlikesi çıkabiliyor Allah korusun eklampsi,preeklampsi,hellp sendromu bu tabirleri duymuşsunuzdur belki
albumin idrar da protein kaçağı ile birlikte hipertansiyon da gözlenirse böyle sorunlar olabiliyor

yaa endişelendimm ben ışıl gelse o bilir yada eşine sorar yaa

canım başka bi doktora da görünsene neden üzerinde durmadı doktorun acaba?:26:

neşemmm benim ki heriff annem Geçmişi okumamışın eloşu almaya gelcez

aaa belli oldumu kız MAŞALLAH seninki önden gidiyo galiba HIII eloş abla ama varırmı acep senin bıdığaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…