o zaman pek önemli bişey olmayabilir ama senin dönemde ilaç vermemeside normal olabilir canım , sen doktor ne diosa aynen uygula , 3 ayı doldurunca vericek ilaç herhalde
herkese günaydın kızlarr hayırlı haftalar .. neşecim hayırlısı olsun hakkında olmadı bi süre ayrılır kafanı dinlersin
kızlarr sizler nasılsınızz
Biz iyiyizde senden naber canım kırmızılardan , hadi bize güzel haberler ver Melekcim
neden zorunlu izinh canım ?
müthiş halsizim bugün nedenini bilmiyorum bacaklarım ağrıyor uykusuzum dün misafirlerim vardı o yüzden uykumu alamadım 6.30 da kalktım bi sürü şey hazırladım..kırmızılar henüz gözükmedi ama 14 ünü bekliyorum..inşallah bende çok istiyorum zuhalcim herkese güzel haberler vermeyi, dün görümcem kızını bana bıraktı 1.5 yaşında onu uyuttum kalktıı ona yemek yedirdim falann hep elime bakıyor kucağıma gelmek istiyorr Allahım diyorum benimi sınıyosunnçok güzel duygular gerçekten Allah isteyen herkese nasip etsinn ..
beni unutmayın olur mu bak aglarım
unutmayız canım tabiki sen git bi güzel kafanı dinle ohh mis gibi valla
canım benim çoook teşekkürler stres olamzsa belki bu ay ......inşallahhhh sen nasılsın bebiş nasıl
Kızlar haftasonu yeni bi haber aldık , eşimin amcası aradı , dededen kalma arazileri varmış memlekette oraya alıcı çıkmış ve kimsenin böyle bi araziden haberi yoktu :)) sürpriz oldu herkese , galiba bebişimiz kısmetiyle geldi teyzeleri :119::119::119:
herkese günaydın kızlarr hayırlı haftalar .. neşecim hayırlısı olsun hakkında olmadı bi süre ayrılır kafanı dinlersin
kızlarr sizler nasılsınızz
müthiş halsizim bugün nedenini bilmiyorum bacaklarım ağrıyor uykusuzum dün misafirlerim vardı o yüzden uykumu alamadım 6.30 da kalktım bi sürü şey hazırladım..kırmızılar henüz gözükmedi ama 14 ünü bekliyorum..inşallah bende çok istiyorum zuhalcim herkese güzel haberler vermeyi, dün görümcem kızını bana bıraktı 1.5 yaşında onu uyuttum kalktıı ona yemek yedirdim falann hep elime bakıyor kucağıma gelmek istiyorr Allahım diyorum benimi sınıyosunnçok güzel duygular gerçekten Allah isteyen herkese nasip etsinn ..
yaa zuhal diğer topikte yazdımda nedir bu keton die bak ne dedi
eton değeri ve protein değeri idrar da pozitif çıktığı zaman protein kaçağı var demektir.
Tekrar 24 satlik idrar biriktirilerek trekrar test yapılır gene protein ve keton pozitifse
eklampsi tehlikesi çıkabiliyor allah korusun eklampsi,preeklampsi,hellp sendromu bu tabirleri duymuşsunuzdur belki
albumin idrar da protein kaçağı ile birlikte hipertansiyon da gözlenirse böyle sorunlar olabiliyor
yaa endişelendimm ben ışıl gelse o bilir yada eşine sorar yaa
neşemmm benim ki heriff annemGeçmişi okumamışın eloşu almaya gelcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?