milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

nasıl ya :53: bide paramı gönderiyorsunuz oooooo çokkk serttttttttttttt bi arada bızımkıde bızden ıstemeye kalktı benım bakışımdaki şimşeklerden korktuu kı cesaret edemedı ama eşimi yakaladımı eşimden ıstıyr oda verıyor saf benım esım safffffffff evının seyını sen nıye verırsın kı

bizimkiler yüzsüz hayatım daha evleneli iki yıl olmadı hesap ettim ev kirası hariç yemin ederim size 12.000 TL paramızı yemişler....

ala ben bu halde gelip kazanıyorum onlarda yiyor ya Allaha havale ediyorum ve ben payıma düşeni helal etmiyorum...

bizimkiler yüzsüz hayatım daha evleneli iki yıl olmadı hesap ettim ev kirası hariç yemin ederim size 12.000 TL paramızı yemişler....

ala ben bu halde gelip kazanıyorum onlarda yiyor ya Allaha havale ediyorum ve ben payıma düşeni helal etmiyorum...

hobaaa:44:emekli maaşları bişeylerimi yok yoksa oğlumdur vermek zorunda diyip keyfe mi istio,çünkü sizinde masraflar artcak eve bi insan daha geliyo,paramı dayanır tatlım yaa

hobaaa:44:emekli maaşları bişeylerimi yok yoksa oğlumdur vermek zorunda diyip keyfe mi istio,çünkü sizinde masraflar artcak eve bi insan daha geliyo,paramı dayanır tatlım yaa

valla canım aç bunlar aç.. bekar bi görümce aç bir kayınvalide ve utanmaz bir kayınpeder.. bunlara para dayanır mı canım yaaa.. ama son aylarıydı bu artık bu aydan sonra bittiii :):)

canlarım ben bı markete gıdıp gelkeyım yuncu teyze vardı ona bı bebe yunu sorayım bakayım patık için ne verecek yoksa battanıyeye başlayacağım...

canlarım ben bı markete gıdıp gelkeyım yuncu teyze vardı ona bı bebe yunu sorayım bakayım patık için ne verecek yoksa battanıyeye başlayacağım...

videolar nasıl gözde,çok kolay yapıyo kadın,kızlar sizde bi bakın isterseniz nede olsa bizimkiler yaz sonu kış çocuğu olcaklar,sıcak sıcak giyerler patişlerini:55:

vallahi canım benım gaza geldım başlayacağım

kendıme çıkarırsam orneğiii hemen başlarımm annelerı sızınkılere seve seve oyyyyyyy kuzummm hepsı benımmm

makarnayı haşla sonra bi borcama dök ,küp küp dogranmış pataesleri kızart makarnayla karıştır,üstünede sarımsaklı yogurt ve yagda kavrulmuş sogan ve bul biber ile süsle bu kadar ama çok lezzetli

makarnan varsa ekle yoksa elındekı malzemelerı karıştır mıss gıbı oluyo vallaa

anaaa:56:tarifini versene tatlım yaa,adını duydum merakta ediyodum

valla şekerim bütün mevcut malzemalari kızartıyorum ben.. sonra domates sosu yapıyorum... onun üzerine de sarımsaklı yoğurt.. şakşukanın kızartmadan tek farkı olarakta patlıcan ve patatesi küp küp biberleride 2 cm büyüklüğünde doğruyorum :):)

valla şekerim bütün mevcut malzemalari kızartıyorum ben.. sonra domates sosu yapıyorum... onun üzerine de sarımsaklı yoğurt.. şakşukanın kızartmadan tek farkı olarakta patlıcan ve patatesi küp küp biberleride 2 cm büyüklüğünde doğruyorum :):)

saolun kızlar bana müsaade o zaman dünden yemek vardı bide şakşuka salata felan yaparım tamamdır,bugünde'yemeğin adını koy'işkencesini atlattım:1:
yarın görüşürüz inş. kızlar,:10:

Back
X