Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet evet oldu.kızımızı leylekler getiriyor:))) yolda
![]()
hadi ben bı battaniyeye başladım hayırlısıyla şiş ile tığı beceremedim benlik değil
Kızlar guzel olursa sızede yapıp yollayacağım tamam mı canlarım şimdilik kaçar ben orgume yoğunlaşayım opuyorum çokkk![]()
aaaa bişeyler örsene dedim gitti malzemeyi aldı geldi başladı kızmaşallah sana yaaa ne çabuk karar veriyorsun
ne renk aldın ipi?? anlat hele sana fikir vereyim:)
hadi ben bı battaniyeye başladım hayırlısıyla şiş ile tığı beceremedim benlik değil
Kızlar guzel olursa sızede yapıp yollayacağım tamam mı canlarım şimdilik kaçar ben orgume yoğunlaşayım opuyorum çokkk![]()
hadi kızlar görüşürüz hoşçakalınnnnn
valla isteriz :):):) zaten ben bu hızla iki güne kalmaz bitirirsin :):)
örgüye dalıp bizi ihmal etmeyesin sakın....
hoşcakal canım görüşürüz....
yok nm ıhmal etmem gece ben bı oturuyorum gecen sakallı ıpten klozet takımımı bıtırdım 7 gun surdu ağar ıptı de bakalım bunu yapayım suslıyeceğim de fıyonlar falan yapıcam köşelere aklımda bak neler neler var resım çekıp koyarım eğer beğenırsenız aynısından sızede yaparım hemen![]()
hele de öykünün marifetli annesini sevsinler :):):):
evet benim gözler hemen doluveriyor okurken istemsiz olarak
yavru ağzı ve beyaz aldım cnm ole dumduz bısey orecem ama 30ar ilmekle yapıcam en boy bakıcaz snra
ver bakalım fıkır anam benım[/QUOTE
yapıp yapıp birleştireceksin yani anladım. ama birleştirmeyi farklı yap. oarada teyzler varsa sorarasın.
sonra üzerine de çiçekler falan al dik. nazar boncukları dik ara ara![]()
evet benim gözler hemen doluveriyor okurken istemsiz olarak
yavru ağzı ve beyaz aldım cnm ole dumduz bısey orecem ama 30ar ilmekle yapıcam en boy bakıcaz snra
ver bakalım fıkır anam benım[/QUOTE
yapıp yapıp birleştireceksin yani anladım. ama birleştirmeyi farklı yap. oarada teyzler varsa sorarasın.
sonra üzerine de çiçekler falan al dik. nazar boncukları dik ara ara![]()
evett tatlım benım bende oyle dusunuyodumayy bakalım ıns cabuk bıter
midem felaket durumda bu haftalarda reflü başlayacak yazıyordu benim şikayetler hiç şaşmıyor birebir uyumlu maşallah :) inşallah sizde olmaz mahvoldum su bile içemiyorum :):)
canlar ben kaçıoreeee hepinizi öpüoreee :):)
DipNot: yarın herkesi tam kadro burada istiyorum.. sizi seviyorummm :)
aaa kocan evde miben anlamamışım orayı:))) kaynanan bilmiyormu oğlunun evde olduğunu cnm öyle pat kapı geliyorlar. ayıp gerçekten
[/QUOTE]
he yaa evdeydi tabısı canım öğlen gıdecek ıse
anam suskun olmayacaksın ezılırsın yoksa tabıkı car car car çaçaron karılar gıbı olmayacaksın herzaman yapmıyorum bendeyanlış anlaşılmasın ama bu gıbı durumlarda yaparım
Anam KAynana bılmezmı eşimin evde olduğunu ınadına yapıyo karı...
benım kıde başta oyleydı ama yokkkkkkkk kusura bakmasın hergece koynuna gırdiği anası değil BENIM...karnında çocuğunu taşıyan anası değil BENIM... Pıs donlarını kırlı çoraplarını gak demeden guk demeden yıkayan benım oyle yağmaa yokk..
Sevmem ana kuzusu hareketlerı çok sukur yontuldu bıraz aradakı farkı anlamaya başladı![]()
gözdecimm senden derss almakk lazımm vallahiii tebrikk koyuyorumm sanaa :13:
gerilmiyorum zaten şekerim onlar gerilecekler bundan sonra :):):)
ahanda ışılımda son noktayıı koymuşş ben bugün neler kaçırmışım yahuu kızlarr ne güzell kaynatmışsınızz
melekim napıyon annem
neşemm sürünüyorumm annem senide özledim bu arada1 haftadırr fırtınaa yağmurr çamurr elektrikler sürekli kesiliyorr bi işimizz düzgün gitmiyorr şirkette
izne ayrılmak istiyorumm birileriylr tarihim çakışıyorr aynıı zamanda çıkamazmışımmm amann ne bileyim karışıkk işlerr canım ya senin gibi basıcam istifayı olcuak biticekk
sen ne yapıyosunn nasıll gidiyorrrrrrr aşkböcüğüm
![]()
neşemm sürünüyorumm annem senide özledim bu arada1 haftadırr fırtınaa yağmurr çamurr elektrikler sürekli kesiliyorr bi işimizz düzgün gitmiyorr şirkette
izne ayrılmak istiyorumm birileriylr tarihim çakışıyorr aynıı zamanda çıkamazmışımmm amann ne bileyim karışıkk işlerr canım ya senin gibi basıcam istifayı olcuak biticekk
sen ne yapıyosunn nasıll gidiyorrrrrrr aşkböcüğüm
![]()
selam kızlar günaydın