Milupa ya sonsuz teşekkürler :)

gocmen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2007
139
1
37
önce yaşadığım olayı anlatmak istiyorum.

benim 3 aylık bir kızım var anne sütü olmadığı için malesef mama ile besleniyoruz.Yaklaşık 10 gün önce mama paketinden siyah taneler çıktı bende milupa danışma merkezini aradım. orda görüştüğüm gıda mühendisi sayın sinem hanım konu ile çok ilgilendi bana hemen yeni bir paket mama gönderildi. elimdeki ürünü alarakda analize yolladı. bu konu ile ilgili beni sık sık arayarak bilgilendirdi. şu an ürünümüz kimyasal analizde sonucu çıkınca bana tekrar bildiricek.
bende ürünlerin arkasında bu kadar durdukları için sağlıkla ilgi herşeye çok dikkat ettikleri için milupa ailesine sonsuz teşekkür ederim.
 
örnek bir davranis...
gercekten bende tüm anneler adina tsk ederim....
 
canım davranış iyi hoş tabikide ama azıcık yanık kokusu alıyorum ben paçaları tutuşmuş..ona veriyorum bu ilgi alakayı..keşke numuneyi vermeseydiniz onlara siz inceletip ne olduğu , sonuca görede dava açabilirdiniz.şaka değil bu çocuğunuzun sağlığı..
 
bizim topikte bir arkadaşımızında başına geldi.kavonoz mamasında kurt çıkmış almışlar götürmüşler analize ama henüz sonuç yok ortada.
 
mamayı onlara yolladım ama hala bende bir kısmı duruyor. beni doğru olduğuna ikna edemezlerse elimden geleni yaparım. merak etmeyin hala cevap bekliyorum
ben bakalım ne olucak
 
bende milupayı güvenilr bi marka olarak görüyorum
en azında piyasadakiler en iyisi bence

iki çocuğumuda milumil ve aptamille büyüttüm

yoldakinede ihtiyacım olursa veririm

canım sonuçtan bizleride haberdar et
 
X